Danes pa sem se pa naspala. V spalnici je bila ti?ina od 22-9.00 in sem spala celih 9ur ! Nadoknadila za cel teden .Popoldan pa nabrala kar nekaj kostanja in gobic:)
A ma ?e kdo ta problem, da ko se mora zjutraj kaj prej ustati, potem celo no? ne spi, ker se boji da zaspi? Pa ?eprav je budilka na?timana.
Meni se dosti krat to zgodi recimo za slu?bo ko moram biti kje bolj zgodaj zjutraj in potem cela no? "panika" in prakti?no gledma na uro, da ne bi zaspal.
Danes pa od zgodi ?akam enga majstra in isto, od 2-eh zjutri sem se samo zbujal.
EDIT: majstra ne bo ker je de?. Nach viski v roke pa v pojstlo. Se vidmo v ponedeljek.
Jaz:) No jaz mam tudi problem, da ?e mali slu?ajno bedi (trkam, da redko), sem budna tudi jaz pa ni npr. ni? narobe z njim samo pa? ne spi:) Mo?a pa sploh ne gane.
Danes mineva to?no eno leto odkar imam Mazdo:) Naj jo pohvalim, da ni bila ni? ekstra pri mehaniku (ena res malenkost 10 min dela in ni? ?). Bo pa ?la kmalu spet na servis in mal pogledat pod kiklo, ?e je kej rje in na za??ito pred zimo.
Ce je kaj nujnega, se lahko ustavis in uredis medtem, ko avto stoji... Tisti, ki delajo vse med voznjo, pa itak ne uporabljajo teh zadev... Ampak imajo telefon stalno na usesu ali v roki... Pomoje sploh ne znajo sparit telefona s prostorocno napravo... Ali pa v "nemskih premium vozilih" tega niso doplacali
Meni moja tudi super bere smse:) A to, da se vidi na ekranu je treba na?timat al pa? tega nima moja? Se mi ne da v avto po navodila oz. so le ta nem?ka... Sem malo lena za raziskat
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani