Smo šli čez vikend malo na Dolenjsko in v Čatežu v bazenih srečamo družino, ki je imela enako idejo. Bežno se poznamo, ker sta en njihov otrok in en naš otrok skupaj na treningu. Pa malo poklepetamo in ženska kar malo jezna razlaga, da so zdaj zadnjič tam, ker da to ni več normalno. In razloži, da so za štiričlansko družino (oče, mati in dva otroka, stara 10 in 8 let) plačali 700€ za tri noči s polpenzionom! Dobro, da smo bili v bazenu, drugače bi se kar sesedel...
Sem v Banovcih zadnje čase. Par nočitev dobim zelo ugodno.
Pred korono smo bili za nek normalen denar (1nadan) 2 nočitvi v Hotelu Terme. V koroni, ker nismo bili cepljeni, smo pa morali znotraj Slovenije iskat in smo tudi dali okoli 600-700€ za 3 nočitve hotela Čatež. In bili edini čudaki brez bonov.
V glavnem bolano. Ampak ja, dokler je polno, so cene primerne.
Kolegu posodil denar in zdaj stalno odlaša z vračilom, izgovori vedno neki smešni in na meji verjetnega. Dobro, da gre zgolj za 100€, po drugi strani pa nisem toliko premožen, da bi kar Stotke naokrog delil.
Sem imel podoben primer. Pol leta sem ga masiral.
Ob izterjanem, sem mu v obraz rekel nikoli več. No in od takrat, me niti več vprašat ne upa.
Mi je pa cudn, ker ponavad tud ce je mal naklona se avto skorj takoj zacne premikat ce ne zambremzas, a ta se je pa sred noci odlocu da gre plavat.
Hja.
V garažni hiši sem ga parkiral, nekaj se zalolal in dal v ler.
Čez 1h je prišel mimo sodelavec in rekel, da je moj avto na sredini pasa.
Kako in kdaj se je odločil zlezt naprej, ne vem. Ampak glede na videno, je enkrat v roku dobil tak preblisk in odpotoval naprej. Pa tudi če praviš, da je čudno, mogoče za to, ker je Ford. 🤔
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani