Dejstvo je to, da se manipulira do onemoglosti s temi smrtmi glede korone in glede cepiv sedaj. Vse skupaj je samo hrana za nas ovčke.
Ko je treba smrt pripisat koroni, to naredijo s takšno lahkoto, da človek pomisli, da bi to lahko naredili tudi, ko zdrav fit človek umre v roko enega meseca po cepljenju. Ampak žal realnost je taka, da pri cepivih je potrebno naredit cel kup študij in ponavadi je spoznano, da fit človek ni bil tako fit kot zgleda, saj je pred cepljenjem pojedel masten burek in to ga je potem pokopalo.
Vse, kar me še zanima, je to, kdaj bo kdo v tej državi prevzel odgovornost. Če se prav spomnim, so se odgovornosti v preteklosti prevzemale za dosti manjše stvari, tukaj, kjer so pod vprašajem človeška življenja, pa ga ni junaka. In karavana gre dalje...
Policaji nič krivi, reveži bogi, imajo familije doma in samo ubogajo ukaze. Včeraj se je lepo videlo, kako niso nič krivi - vrgli tono solzilca na otroško igrišče, kjer so bili otroci in družine, seveda po ukazu. Jebeno je mal mozak vključit. Pa da ne bom našteval, kaj vse so včeraj počele te mevže oz. pusiji... Izgubili še zadnjo trohico rišpekta od mene. Pizda no, prejšnji teden smo bili na ulici tudi za njih - PC pogoj, takoj, ko so to zadržali, pa udri Mujo po lastnem narodu. Pamti pa vrati.
Sam sem včeraj 6x zajokal od solzilca, saj je bilo tako, da kamorkoli sem šel, me je pričakala megla, dejansko so zaplinili velik del centra, ni važno a si turist, protestnik, ali starejši državljan... Pa ne, ni mi bilo žal, brez bojnih ran v tem boju ne bo šlo. Zna se zgoditi, da bo potrebno razglasiti kdaj tudi kakšne izredne razmere. Bomo videli. Vem pa, da folk tega ne bo požrl, povratka ni.
Ena moja od včeraj, žal se otroškega joka ne čuje, mi pa odmeva v glavi.
A bo na srečanju potreben PCT? Saj me ne bo, ampak vseeno vprašam za prijatelja. Da me ne bo, je bolj zaradi tega, ker se ne znam o avtih pogovarjat, haha.😅
Cel vikend pavze od korone je pasal, sedaj pa novim zmagam naproti. Jutri je nov protest, mogoče se pa tam kje zagledamo.
Glede nato, kam zadeva pelje, da smo ljudje čedalje bolj nadrkani do teh PCT fašističnih ukrepov, naj povem samo to, da počasi tudi mene dajejo živci počasi. Po naravi sem ekstra miren človek, ampak samo dokler ni mera polna, zadnje čase nisem najbolj ponosen nase, ampak jbg, cajti so zafukani.
V petek je namreč falila ena iskrica, pa bi šel Mimovrste v BTCju v luft. Varnostnik me je FIZIČNO napadel sredi trgovine izza hrbta (pičkica mala). Skočil name, me objel in me začel porivati proti vratom. Ja, bil sem brez maske in na njegovo vprašanje sem odgovoril, da je ne nosim, potem pa boom. Wow, za 10 let zapora. Porival me je toliko dolgo, da mi ni počil živec in sem ga odrinil stran in mu povedal, če me samo še enkrat dotakne, bo potreboval plastičnega kirurga. In mi reče, da naj kar kličem policijo, če hočem, hahaha. Nato je raje šel na obhod po trgovini za celoten čas moje prisotnosti tam, za pomiritev živcev sem nataknil masko pod brado in to je bilo zgleda čisto legit.
Neb hodil v trgovino sploh, kjer zahtevajo PCT, vendar sem ravno kupil bejzbolski kij, s katerim bom svoje otroke naučil, kako se igra ta igra.
Mi je pa zanimivo, kako so se začeli varnostniki spravljati na ljudi, nazadnje sem videl video, kjer se je eden spravil na mamo z otrokom. Noro. A to imajo sedaj kakšna nova pooblastila kar naenkrat? Ker če jih imajo, se ne bom čudil, ko jih bo en fasal od kakšne stranke.
Ampak kot pravim, ohranimo mirne živce in imejmo se radi. Peace.
PS: zgleda imajo tudi na Portugalskem probleme z antivaxxxerji:
Svet: Cepivo Janssen priporočamo samo za starejše od 50.
Medtem v Sloveniji:
Sam poznam cca 10 ljudi osebno, ki so se cepili s tem cepivom in so moja generacija, ki nam manjka še kar nekaj let do 50. Baje zato, ker je dobro, da se samo dobi en shot in je pol mir. Pa še potrdilo o cepljenju dobiš takoj in ni treba čakat 3 tedne al neki podobnega. Kdo ima čas čakat 3 tedne, če se lahko gre na morje že jutri?!
Kar me pa najbolj žalosti, je to, da se vedno zadeve začnemo pogovarjat, ko je že prepozno. Vedno mora vsaj en nastradat, da odpremo debato, da se nekaj dela narobe dela in da je nekaj treba spremeniti. Res noro, meni nepredstavljivo. Pa pri takih stvareh so vedno človeška življenja v igri... Res ni lahko biti oče te 20-letnice, priznam, da bi se jaz razpočil od jeze.
Vsekakor pa upam, da bo nekoč nekdo odgovarjal za take stvari. To je to, ko se že 30 let dela isto in nam je ratalo normalno. Faking zlate ribice smo. Ko pridejo volitve, vedno nasedemo na lepe besede al pa gremo na tisto sončno nedeljo raje na izlet. Evo nam zdej.
Bini, noben nobenemu noče nič slabega, vsaj zase lahko rečem. Lahko se delamo norce iz teh zadev, ampak meni ni do smeha. Zunaj umirajo mladi ljudje, ki drugače ne bi in vsakega življenja je škoda. Tako zarad korone kot zaradi cepiv. Samo nehajmo se sprenevedat, da smrti po cepljenju ni.
To, da so priznali pri tej mladi punci, je bilo samo zato, ker niso mogli zanikati. Krvavljenje in krvni strdki hkrati, so rekli. Kako bi lahko to ovrgli ne vem, nisem dost pameten, ampak očitno so tudi oni prišli do zaključka, da ne morejo ovržti.
Koliko pa je takih primerov, kjer se ne da povezat cepiv z smrtjo, pa sam bog ve. Pa to so samo kratkoročne posledice, srednjeročnih in dolgoročnih pa noben ne ve.
Dejmo gledat skupaj pozitivno za naprej, glede na to, da so procenti tako na naši strani glede smrtnosti (0,15%), kot tudi na vaši (ena smrt na milijon ljudi), lahko brez problema ostanemo prijatelji.
Oddaja na Val202, kjer se oglašajo tudi ljudje s posledicami po cepljenju, tudi oče od pokojne 20-letnice.
Vse, kar hočem povedati je, da je to druga plat iste medalje, če se navežem na Okornov dokumentarec, katerega tako veselo predvajajo po vseh televizijah in slišal sem, da bi ga naj tudi po šolah vrteli otrokom in jim prali možgane. 😕
Premalo se govori o tem. Samo v tem, kako se je treba cepit, cepit, cepit.
Pa poslušajmo skupaj, kaj pravijo v spodnjem prispevku. A lahk zdej odpremo državo in se nehamo delat budale z PCT fašizmom?
Imajo neke uradne cifre o prebolevnikih, ampak dam roko v ogenj, da je teh nekajkrat več. Bodo šli to preverjat? Ne, bomo pa posiljevali folk še naprej.
Oddaja Slovenska kronika vsak delovni dan predstavi najpomembnejše dogodke in zgodbe iz slovenskih krajev. Poudarek je na človeških zgodbah, okoljskih in socialnih temah, dnevnem utripu podeželja in...
Bolj me zanima, če kdo dela statistiko (za lani recimo) za umrle predčasno, ki niso bile posledica kovida?
Sicer vem, da je vprašanje neumno, saj so večkrat poudarili, da smrti pripisujejo kovidu bolj al manj od oka, pa vendar povečane umrljivosti se ne da zanikati. Da to sprašujem, je bolj iz razloga, ker me zanima koliko ljudi je umrlo, ko ni prišlo pravi čas do zdravnika (pa kljub temu so bile prazne bolnice), takih, ki so jih prestrašili, da si zdravnika niti poklicati niso upali, skratka žrtve UKREPOV, ki so jih iz danes na jutri sprejemali na vladi (razloge za povečano smrtnost bi lahko še našteval).
Verjetno smo po številu ukrepov v zadnjih 18 mesecih vodilni v Evropi, pa še vedno smo temno rdeči in prav spomnim se lani, da smo tudi bili neki posebneži med vsemi, ko so nas celo trolali s "slovenskim sevom" (pa sem pozabil kaj točno je že bilo, jao zlata ribica).
Skratka, na koncu te krize bomo ugotovili, da so naši vodilni z debilnimi ukrepi ubili več ljudi kot kovid-virus.
Tako nekako res, žal, in nekateri so/ste v zoprnih situacijah. Mislim pa, da ti bo na organizem naredilo več škode tole večmesečno razburjanje, kot morebitno cepivo. 😉
Zelo verjetno.
Je pa res, da sem se osvobodil strahu pod katerim nekateri (ne vsi) nonstop živijo že 18 mesecev, kljub temu, da so cepljeni. Tako da sem vsaj tukaj na boljšem.
Posledic svojih dejanj se zavedam, ne bom se pa nehal boriti za svojo družino in predvsem otroke. Če zaščitimo naše otroke in bodoče generacije, me zame sploh ne skrbi.
ZNB-C so na US spoznali za neustavnega in ga je bilo potrebno spremeniti v dveh mesecih, tako se je rodil predlog ZNB-D, ki ga poslanci niso sprejeli, ker je bil preveč fašistički. Ker je 2-mesečni rok že zdavnaj potekel, bi človek rekel, da ZNB-C ne velja več (po logiki bi moral veljati ZNB-B, ne vem), ampak temu ni tako. ZNB-C je še vedno v veljavi in bo dokler ne bodo sprejemali novih verzij zakona - baje že kmalu - pripravite vazelin.
Seveda, če imaš pa čas in denar, lahko na sodišču brez problemov izpodbijaš, ampak vsi si rečemo - "komu se pa da...".
Torej, tole spodaj na sliki. Uvedli so PC pogoj in že sami vedo, da je to neustavno, vendar bodo raje počakali do tega četrtka, da jim to potrdijo tudi na US. In kaj sedaj. A jim bo US znova dalo 2+ meseca časa, da spremenijo zadevo in bodo med tem časom porivali svoj PC jeben pogoj dalje. In kaj, če po izteku roka znova pride do situacije kot pri ZNB-C? Torej, da zamenjava ne bo ustrezna oz. ne bo sprejeta, ampak bo PC pogoj pa še vedno, kljub neustavnosti, v polnem teku...
Skratka, drek na drek na drek. Sedaj pizdimo samo necepljeni brez potrdila o prebolevnosti... verjetno se nam sčasoma še kdo pridruži. Al pa ne. Just sit at home and wait.
Jaz se javim, da ko pride do epidemije, vzamem dopust in grem pomagat na oddelek. Sem zelo solidaren in vedno pomagam, če le lahko.
Higiena, zračenje absolutno.👏 Maske ne pomagajo oz. ni dokazano, da pomagajo, testirajo naj se samo ljudje s simptomi in ne zdravi ljudje(!), glede povezave cepljenje-pomoč, pa ne bom razpredal.
pa baje da so dons v italiji vozniki blokiral precej avtocest in naj bi z protestom nadaljevali dokler vlada ne popusti z ukrepi, ravno tako naj bi v sredo zaceli vozniki z protesti v nemciji ....
Ja, odličen prispevek, sem ga že včeraj hotel tu objaviti, pa sem si potem premislil. Žalosti me, ker na MSM samo propagirajo številke, maske, testiranje, sedaj cepljenje. Življenje ni enosmerna cesta, kot nam jo prikazujejo 18 mesecev. Redki so se upali med tem časom izpostaviti...
Da se pa sedaj oglaša čedalje več ljudi, je pa zato, ker smo 5 pred 12 in marsikdo je spoznal, da je vrag odnesel šalo. Res je, to ni več zdravstveni problem.
V for Vendetta. Odličen film, ki pa ga 2005 nisem čist razumel, pač dobro izmišljena akcija. Pred meseci sem si ga pogledal znova po vsem tem času in sem ugotovil podobnosti med našo trenutno realnostjo in tem filmom, haha.
Pa ne mi tega virusa primerjat z ošpicami, prosim te no. Dejmo delit ljudi z pomisleki pred gensko terapijo in pa antivakserji. To smo že ja obdelali par sto objav nazaj.
Slovenci smo bili in bomo hlapci. Nikoli ne bo boljše, tako da mi rabimo palico, ja. Tepst hudiča brez hrbtenice in jajc!
Očitno je dovolj pretehtal pluse/minuse cepljenja za covid in se je cepil. Imel je izbiro, razen, če mu je žena držala pištolo na čelo. Tudi jaz želim imeti izbiro, konec zgodbe.
Pa ne zdej spet z neustavnim omejevanje človeka na vsakem koraku, kao saj imamo izbiro.
Odgovoril si na moj post kot,da ga nebi prebral! Neodgovorno je tiso o čemer si pisal in kako se obnašaš za vse cepilce in anticepilce me pa ne briga zakaj se cepijo oziroma se ne cepijo. Vsak sam ve,če je to kar počne prav,sem pa vedno uvideven do drugih ljudi kot ti v določenih primerih👍
Mnja, zadnje čase mi trza živec in raje pišem preveč kot pa, da bi delal kakšne neumnosti. Sem odgovoren, vidiš.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Dejstvo je to, da se manipulira do onemoglosti s temi smrtmi glede korone in glede cepiv sedaj. Vse skupaj je samo hrana za nas ovčke.
Ko je treba smrt pripisat koroni, to naredijo s takšno lahkoto, da človek pomisli, da bi to lahko naredili tudi, ko zdrav fit človek umre v roko enega meseca po cepljenju. Ampak žal realnost je taka, da pri cepivih je potrebno naredit cel kup študij in ponavadi je spoznano, da fit človek ni bil tako fit kot zgleda, saj je pred cepljenjem pojedel masten burek in to ga je potem pokopalo.
Vse, kar me še zanima, je to, kdaj bo kdo v tej državi prevzel odgovornost. Če se prav spomnim, so se odgovornosti v preteklosti prevzemale za dosti manjše stvari, tukaj, kjer so pod vprašajem človeška življenja, pa ga ni junaka. In karavana gre dalje...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani