Mestni redar mi je zatezu da lahko dobim kazen zaradi tega ker mi avto laufa vec kot 3 min na mestu... pa ne glede na to da je folk v avtu.. in kazen za tak prekrsek je 200 ojrov
To glede treh minut je res... le predpisana kazen je precej nizja od te, ki ti jo je natvezil redar
(1) Z uporabo vozila se ne sme povzro?ati ?ezmernega hrupa oziroma ropota ali kako druga?e onesna?iti okolja.
(2) Ko voznik na cesti vozilo ustavi za ve? kot tri minute ali ga parkira, mora takoj ugasniti motor. Ta dolo?ba se ne uporablja za vozila, pri katerih motor poganja naprave za opravljanje dolo?enih del (vozilo za zbiranje in odvoz odpadkov, vozilo za ?i??enje kanalov, avtomobilsko dvigalo ipd.).
(7) Z globo 80 eurov se kaznuje za prekr?ek voznik, ki ravna v nasprotju z dolo?bo prvega ali drugega odstavka tega ?lena.
To je res ?koda, da ?e mandatar napove, da bojo pred?asne volitve.
Hebe? take volitve, kjer se ne uposteva volja ljudstva... Tista stranka, ki je zmagala (pa sedaj niti ni vazno katera) je sedaj v opoziciji (ali kako se ze temu rece
To je enako kot z referendumi... izglasuje se nekaj, naredi se pa potem itak cisto po svoje... Trgovine bi morale biti ob nedeljah zaprte, mar ne? Vsaj tako se je odlocilo na enem od takih referendumov... In se cel kup je takih stvari, ki samo potrjujejo, da je hoditi na volitve, referundume in podobna "glasovanja ljudstva" cisto brez veze ... :ne vem:
Prav i??em tiste slike, ko sem slikal v Mazdi prikaz temperature -20°C pa se ne spomnim, da bi takrat sploh omenjali kako je mrzlo... danes pa taka panika, kot da je konc sveta.
Jest sem najdu eno (zelo slabo) od 24. januarja 2004 ...
Se je vedelo ampak je imel zaledje pri policiji (fotr). Ampak s?asoma se je pa nabralo preve? sranja ga ni nih?e ve? mogel re?iti. Ve?ina na teh dirkah je vedela kak pezde je in se ga je izogibala. Saj ve?ini tem znancem je celo res zrihtal iPhone. Na vsake toliko je ?el v Italijo jih par kupiti, da ni med znanci veljal za takega nateguna.
Menda sploh nima nobene zlahte v policiji... Sicer je to sam pisal na avtomobilzem.com ... ampak je na www.alter.si napisano, da so iskali tega fotra in ga niso nasli ...
Janez Jan?a pride na po?to in povpra?a, kako se prodajajo znamke z njegovo podobo.
Prodajalka razocarano odvrne: "Zelo slabo, zelo slabo. Deset sem jih prodala, pa so mi jih stranke vse vrnile nazaj in se prito?ile, da na znamkah ni lepila in da jih ne morejo pritrditi na pismo!"
Janez ne more verjeti svojim u?esom in hoce preizkusiti, ali so njegove
znamke res popolnoma neuporabne. Vzame eno, mastno pljune nanjo in jo pritrdi na pismo.
Znamka dr?i kot pribita.
Jan?a pogleda prodajalko, ta pa zavzdihne: "Vi ste pa res prvi, ki je pljunil nanjo na drugi strani."
Jaz jih imam vcasih tudi na vrtu in na dvoriscu , ce recimo pozabim popoldan zapreti ograjo ... Je bila ze dvakrat srna potem celo noc zaprta in se je pasla na vrtu s solato in ostalo zelenjavo ... Pa vrtnice so tudi ponavadi vse oglodane
Js sem jo ?e prodal, rabu sem jo pa prakti?no za eno reklamo in da sem, v objektiv, ujel par ?elv med dopustom pri grkih.
Zanimivo... da sem vceraj videl oglas prijatelja, da jo prodaja... in danes tudi na FBju drugega prijatelja, ki jo tudi prodaja ... potem pa vidim se tebe, da si se pohvalil ...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Praprapra ...
Se par slik
lp
Thomas
mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Povezava za deljenje
Deli na druge strani