Skoči na vsebino
Filmi
Napisano

Vceraj gledal stajerski film Slepilo na temo narkomanije, fak kar grozna zadeva, realisticen prikaz.

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Druzinska kosila in vecerje, kok je to lahko enega blefa in pazit moras kaj zines, da komu ne stopis na zulj, pa kako bos oblecen, itd. Nekatere osebke iz sirsega sorodstva marsikdo ne prebavlja in se potem raje izognit tovrstnim obletnicam. :)

Na sreco niso vsi primeri taksni, jih je pa ogromno!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

http://m.24ur.com/novice/crna-kronika/turni-smucar-med-vzponom-na-crno-prst-padel-in-zdrsnil-200-metrov-navzdol-po-pobocju-pri-kamniskem-sedlu-kolesarja-padla-v-grapo.html

Sem preveril da ni slucajno 1.april na koledarju, ker kdor je bil kdaj na Kamniskem sedlu ve, da je zadnji del in se kaksen vmes precej strm, poleg tega je sneg!

Ok, do tu nic posebnega, ampak pozor KOLESAR!!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Financni trgi in investicije preko borze
Napisano

Prejsnji wikend je cena nihala zaradi odprtja Newyorske terminske borze in negotovisti ali no vec ljudi stavili na rast ali na padec. Trenutno pa ne vem kaj se dogaja, bo pa zagotovo veliki v medijih v stilu 'balon je pocil' :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Jst mam identi?ni telefon... Za 50eur v prosti prodaji je top:)

Kolk ?asa ti je delal bp?

Vec kot leto. Le fotoaparat ima res za en drek in neprimerljiv s prejsnjim Sony Eriksonom, na knofe, 5Mp.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ostareli Lenovo A1000 mi je kot kaze odpovedal poslusnost in ze od vceraj sporoca 'nizka temperatura baterije' ter se nikakor noce polnit preko kabla.

Ne razum njegovega sporocila!

Naj gre direkt v kos ali probam z novo baterijo? :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Nemci in njihova natancnost & postenost?

Zadnjo placo od prejsnjega podjetja dobil smesno, ker na placno listo kar napisejo nek odbitek; '992 Abzug von 11/2017'

Ocitno so mislili nek bedasti Yugo, itak ne bo dojel.

Pa sem in zdaj dezujejo opravicila in slaba vest z vec nivojev. Ce bi bil pa tiho, bi jim bilo pa okej, lopovi! :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda rx8 Youtube Vlogs !
Napisano

joj, kje so tisti cajti, k sem na Wartburgu zamenjal termostatski ventil na cesti v cca 5minutah. Zdaj je pa treba pol avta narazen dat.

Pred kratkim sem menjal termostat na svojem Bmw in je zelo nezahtevna zadeva, tule pa je videt kar podvig :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.