Skoči na vsebino
Aktualni dogodki!
Napisano

Jaz sem prek weba vse naredu....

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

jaz sem bil na tem za micro in sem se odlo?il da vzamem Tilio, moj kasko totalka al neki takega, me je komplet kasko z osnovnim pri?el dobrih 200?, s tem da so za vsako stvar male fiksne odbitne fran?ize (primer 75? za kori??enje parkinga). Po?ten deal, pla?a? manj in ?e ?e koristi? kasko 'dopla?a?'.

Fajn je treba prebrat, ampak meni je bilo v?e?.

http://www.zav-tilia.si/mojavto/kasko-totalka

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

A zadaj, vpra?aj pelkota. :vskalo:

Pr men je sam tolk druga? da polosovina zadnjega pogona malo na poto hodi, samo  to vzame samo par minut pa en kardan?ek pri gedirah.

Dizel je zakon

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Tole si pa preve? zares vzel, ker meni se ne zdi ni? grozilnega le obve??ajo te, da v primeru ?kode nisi opravi?en zavarovalnine. Namre? vse pogosteje se dogaja, da folk zamuja s pla?ilom zavarovanja pol se pa pizdijo, ker je pri?lo do nesre?e avto pa ni zavarovan oziroma je zavarovan z "zamudo". Je pa dopis res zelo neoseben in zavarovalno pravni?ko spisan ampak verjetno je bolj? tko kot pa neko sajenje ro?ic in pocukrane litanije.

A je slu?ajno mo?no, da si imel pogodbo in zavarovanje sklenjeno na dalj?e obdobje? Recimo, na ve? let pa si mel dogovorjeno kak?no ni?jo ceno pa te zdaj lovijo na to - ?e si pol je lahko pizdarija, ker te ob neizpolnjevanju pogodbenih obveznosti lahko tudi to?ijo.

Vsaka zavarovalnica ima vpogled zakaj zavarovanje ni obnovljeno, oziroma vidi da se je preneslo...taka obvestila po?iljajo samo tistim, katere mislijo da so pozabili in nimajo ve? tega VIN zavarovanega. Zakaj nisem dobil od AS ko sem ?el na generali, zakaj nisem dobil od Generali, ko sem ?el na Triglav?

Tole nima ni? s pla?ili, saj nisem pri njih obnovil, od kdaj zamuja? s pla?ilom za nenaro?ene storitve, oziroma kdaj oni izdajo novo zavarovanje brez vednosti naro?nika?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Da si nau? kj naredu, OBA amortizerja SACHS, sta bla to?no 100 ? in sta tud ?e zamenjana, samo NEBI tega ?e 1X delal, kej je zajeban v 3pm, je treba celo zadno premo od karoserije od?raufat in jo spustit za par cm(cca 5), je pa fajn ker se vse od?raufa BP.

Vid? na dizlu je to ful izi zamenjat  :harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

danes dobil priporo?eno s povratnico, skorajda grozilno pismo zav. triglav, ker pa? avta nisem pri njih podalj?al.... :ne vem:

Sorry sam tole je pa mal mimo

SKMBT_C224e14080509050.pdf

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Kon?no nekaj crknilo pri sakerju, oba zadnja amortizerja sta malo spustila. :ouje::ouje:

Za nagrado bo dobila ?e karbonsko MAZDASPEED ANTENO.

To je pa prevec BENCINSKEGA navora na vsa 4 kolesa.....vids to je strosek enga dizel servisa, sam da se traktor ful cnej vozi.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Ej folk, dezuje....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

moj sorodnik i??e ?e 2 leti slu?bo, v vsaki pro?nji je zahtevano potrdilo o nekaznovanju....................

ring a bell?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Kdo pa je dvignil DDV? Menda ne Jan?a spet? Kolikor jaz vem vam ljuba Alen?ica nekdaj Zokijeva leva roka.

Ce bi ga JJ bi bilo to opravicljivo a ne

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

hm, pohvalim se lahko da grem jutre na p. potovanje na Tenerife :danzoman: pa ?e s tem sem ga pocukral ko sem izvedel da sem dobil novo slu?bo, primerno moji izobrazbi :danzoman::danzoman:

Uzivej!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ugani kaj je na sliki...
Napisano

... Jures na sihtu :) pa isce Skodilaka na parkingu :)

nope....moja je levo na asfaltu

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ugani kaj je na sliki...
Napisano

na znanem mestu ob znanem ?asu je....?

post-2637-0-13625200-1406890959_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Se huje pa je da je predsednik drzave cestital obsojenemu kriminalcu za mandat!

Aja zakaj pa sdsovci sedijo v parlanentu? Voljeni so nelegitimno

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bil je primer, ki je spremenil standard po svetu. Po?ar v Simplonu 2011, kjer je bil 14 dni nedostopen - ker asfalt gori - bitumen. Te?ava pri betonu pa je, da z leti postane gladek: ko se vozimo vse lepo zafugira in zakita hrapavo povr?ino. In ker v tunelilh ne de?uje, se ta svinjarija oprime v celotno gladko povr?ino - hraprenje je ena re?itev - tista po liniji najmanj?ega odpora

Avstrijci so ?e spremenili predpise in dovolijo asfaltno podlago - me?anica asfalta................sve se mo?e ako.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

ha, samo resno sem doziivel ve?krat 100 letos, tudi na tistih opozorilnih

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Tudi letos iz strani Brda je bilo 100 veckrat

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

5 zozanj na stajerki tudi Trojanc, pa brez kakih vecjih aktivnosti....

Sentviski je pa ze dva meseca na 80 omejen, kdaj pa kdaj celo 60...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Stric parkira avto pred apartmajem v Stinici z nosom proti apartmaju...

Pride nevihta.....

Hyundai ix20 je z ritjo proti apartmaju v grabnu cca 50m od apartmaja....

K sreci vozen

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ja sej, ?e je asfalt v ku...se mora? prilagoditi a ne.... :policaj:

Sicer pa tema o hlodovini in neprivezovanju....?loveku se je mudilo, ker hlodovino je pobral nekje nekomu....torej sunil....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.