Ma jezi me to, da ljudje nočemo sodelovati in da smo tudi zato v takem sranju. Kot če bi gorela sosedova hiša, pa ne bi želel gasiti, samo zato, ker sem z njim skregan.😞
V sedanjem položaju je treba nemudoma ukrepati, to pomeni po vseh svojih zmožnostih slediti navodilom stroke (sodelovati), ne pa ves čas kontrirati in se izgovarjati na sve mogoče. Tole s samo-testiranjem otrok je pa res nekaj groznega, da je treba nujno nasprotovati in dodatno obremenjevati sistem??? 🙃 S temi starši res nekaj ni OK.
Ko sem se jaz lani parkrat pa letos enkrat razjezil so me skoraj linčali pa sem hotel samo dobro vsem. Danes pa še vedno bluzijo nekaj pa ne vejo kaj, ne vidijo pa dlje kot do lastnega praga..... 😓😭
pred 18 minutami je Alex napisal:
Jaz sem bil prejšnji torek na tretjem. In glej ga zlomaka, še vedno diham in sem živ. 🤗
Vedno so za vse drugi krivi. 🙃 Moja teza je, da to govorijo predvsem tisti, ki v življenju prav dosti sami še niso naredili ali pa tisti, ki imajo hujše težave sami s seboj. 😁
Bananistan. Upam, da drži rek, da za vsakega raste palica.
Preden zvalite ves gnev na necepljene, da so krivi za krizo, se raje vprašajte, kdo so resnični krivci, da bomo kmal prosili za kruh... mic po mic in smo tam, ko smo. Dela se nameren kaos okoli nas, ampak nekateri enostavno nočete videt. Pa lp.
Prijavi se v Facebook, da začneš deliti vsebino in se povezovati s svojimi prijatelji, družino in ljudmi, ki jih poznaš.
Če si razgledan in veš zaradi koga je zdravstvena kriza in zakaj bo posledično socialna kriza za nekatere, ni nobenega problema. Tisti, ki so kaj zaj....li se na koncu izgovarjajo na vse možne načine, kot se sedaj, da se ne cepijo. 🥴
Ja, pranje rok in razkuževanje rok je vredno več kakor sto rokavic. To velja tudi v vsakdanjem življenju. Na žalost je to za nekatere še vedno eksotika. 😬
Verjetno res 🤔
Danes pa, če bo časovno zneslo fašem tisto tretjo 💉 Fajzerco... 😊
Ps: in upam, da preživim, danes so res čudni časi..... 😉
Najbolj me fascinira, ko se naši veljaki slikajo z "iglo v roki". Na roki sestre, ki cepi pa niti rokavic... zanimiv postopek izvajanje neke osnovne higijene.
U, sneg okoli tebe. 👍Komaj čakam, da zasneži Dolomite malo bolj in da preizkusim nove smuči, ki sem jih letos nabavil. Se pravi, da je z roko vse v redu?
Verjetno mu je en cilinder odpovedou, pa se je sam na 3 vozu
Šalo na stran, kolikor poznam tele displaye, je verjetno avto iz PSA grupe... kakšen 1.5 ali 1.6 hdi, pri relacijski vožnji do 110kmh je to realna poraba.
Seveda je Citronček hdi 110KM. Vozim pa po Ac cc140 po števcu in polovica tega je taka vožnja,ostalo pa regionalke in nekaj Lj.mestne vožnje.😊
Imam pa na 10kkm porabo 4.2 nekje enake vožnje bolj al manj.👍
Zdaj ne vem a to namensko delaš al si se tolk postaral in ratal sklerozen? Vedno si dobil moj odgovor, ampak ti nikoli ni bil všeč in si se pač delal kot, da ga nisem napisal. Če pa si spraševal naknadno za stvari, ki sem jih že odgovoril pa mislim, da me ni potrebno imeti za norca in zahtevati, da to ponovno pišem. Zadeve so tu objavljene, nihče jih ni brisal le čas in volja pa se da vse prebrat in videti vse dileme, kjer se da delovat popolnoma drugače in res v prid zdravju.
Ko pa tako rad podtikaš drugim kaj je kdo odgovoril in kaj ni, se samo spomni mojega vprašanja tebi, kjer bi moral napisati samo eno številko od 0-100 pa kljub štirim dodatnim prošnjam tega nisi naredil. Ene boge številke nisi znal napisat, zdaj pa menei očitaš, da sem pezdetek in da ne odgovarjam na vprašanja. Ne vem zakaj to počneš? Z mojo diskreditacijo se stvar ne bo spremenila in "zmage" kjer se uporabi argument moči in ne moč argumenta so vredne piškavega jabolka.
Glej tudi tokrat za mene ni to odgovor, da pišeš neuresničljive ukrepe.(jaz marsikaj od tega upoštevam) 😊 Kdo pa misliš, da bi te ubogal v taki družbi, ki jo trenutno imamo, da ne spoštujejo navadnega nošenja mask pa da ne naštevam naprej....🙃Poleg tega pa tako nisi meni odgovarjal...... 😊
Tisto vprašanje od 0 do 100 sem pa očitno spregledal, lahko mi ga prilepiš, da vidim kaj je bilo.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Evo opravljena državljanska dolžnost💉💉💉
Povezava za deljenje
Deli na druge strani