Sicer nisem navija? LDS-a ampak to je bila za moje pojme zadnja stranka, kjer so poslanci glasovali po svoji volji in pokojni Dr.D se je moral najprej potruditi, da je prepri?al svoje poslance, da podpreje dolo?ene vladne zakone predno je sploh ?el z njimi v parlament. To je bil dejansko pravi demokrati?ni dr?avni zbor.
To kar se pa zdaj dogaja je pa tragikomi?no saj poslanci glasujejo po diktatu vodstva strank brez lastne volje. In vse te kimav?ke mi bogato pla?ujemo brez da bi nam karkoli dali v zameno in so zreducirani na nivo avtomatskih glasovalcev. Zarad mene lahko imamo v parlamentu samo vodje poslanskih skupin in vsak ima toliko glasov kot ima izvoljenih poslancev pa je stvar re?ena in takoj zni?amo stro?ke parlamenta na desetino.
Uf (rdeca) kost je vrzena....
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
servis poletni delovni ?as do 14h...niti ne morem po moje zadeve....Zavarovalnica AS Kranj delovni?as do 15h, jutri celo do 18h...med drugim osebne ne morem dvigniti ker ob?ina medvode, urad do 15h.........
Smeh in potem premalo BDPja ustvarimo...
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
ta dr?ava te res pogreje...z 31.12.2013 prekinil najemno pogodbo pri star?ih za poslovne prostore. 6.1.2014 priporo?eno s povratnico (dr?im v roki) poslal na GURS obrazec za poro?anje o najemnem pravnem poslu s kri?cem na PREKINITEV, kot leta 2008 s kri?cem SKLENITEV.
Kako hitro so videli sklenitev....ker so v roku nekaj dni poslali nekaj papirjev in odmero za uporabo stavbnega zemlji??a s faktorjem za poslovne namene...
prekinitve ni nih?e videl, ker sem danes dobil spet odmero za 2014....
Pa pizda no spet prito?be in jajcanja - 4 mesece ?e zapiram s.p.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sem bil v Rovinju in res je v Soboto zve?er bilo prav divje. Ampak na sre?o je ?oln ostal celi je bila pa vrvica ?isto natrgana, kjer je bil vezan na pomol, tako, da 15 mini ve? neurja ne bi prenesla in bi ostal vezan samo iz zadnje strani in bi bilo treba plavat do njega.
Nedelja zjutraj je bila pa vredu in sva z tastom ?la na en krog do mesta pa potem okoli Katarine in nazaj proti bolnici, potem po kosilu pa domov, mala dva sta ?e pa doli
ja zvrcn pol kaj, da se na vodi dobimo
men jo je spredaj odrtgal, in potem ne pomaga ni?, ker ga je metal naokol....akomulator je bil pod volanom....druga?e je pri motorju...vse potrgal
Fu.. coln ob pomol...kital celo soboto. Nato prisel se en nevihtni val smo samo tekl. In vsekal je direkt nemcu v avtodom, od katerega je ostalo samo se spodnje crno ogrodje s 4imi crnimi feltnami....zal je lahko samo gledal kako mu gorijo njegove sanje
Baje na morju zgorela se ena barka in na brijonih par hektarjev.
Prvic tak orkan prav v nasem zalivu
Ej tole se pa bere kot da ima? ti nekaj proti SDS ki so edini sposobni popeljat Slovenijo iz krize. Da nebo? potem joku ?e novjo zmagal, mi pa zarad tega naslednjih 100let v krizi.
zgolj tvoje domneve
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Hvala - super zadevca, ?al pa imam ta velike teras plo??ice 30 x 60 cm. Sem imel ?e od soseda ro?ni rezalnik isto za male plo??ice, pa naagre ?uj...
max. rezalna dol?ina: ca. 520 mm
- max. rezalna velikost: 360 x 360 mm (diagonala)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani