Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Hvala - super zadevca, ?al pa imam ta velike teras plo??ice 30 x 60 cm. Sem imel ?e od soseda ro?ni rezalnik isto za male plo??ice, pa naagre ?uj...

max. rezalna dol?ina: ca. 520 mm 

- max. rezalna velikost: 360 x 360 mm (diagonala)

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

2012 - Stelvio 2. najvi?ji prelaz v Evropi 2757m (slika je pa od lanskega 2. obiska)

100_2778.JPG

2013 - Col d Iseran 1. najvi?ji prelaz v Evropi 2770m

100_3092.JPG

2014 - ?e 14 dni do 3. najvi?jega prelaza v Evropi Col d'Agnel 2744m

col-de-agnel.jpg

?e 12 dni do najvi?jega loopa v Evropi Cime de la Bonnet 2802m

hauteroute6_bonette.jpg

:danzoman:  :danzoman:

septembra pa pade najvi?ja asfaltna to?ka v EU 2830m (TU SE ?E ZBIRAMO, ?e kdo ho?e)

Pot pa je fiksna (3 dni):  http://goo.gl/maps/24e5S sami ovinki  :ninja:

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Pa za ploscice polagat je terna....pa pase ko menjas olje ob vrocem motorju, psu se ne da v dezju nikamor, ni prahu na makadamu pred bajto..

Sami plusi :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Dobil nazaj skodo....mal jo je manjkal spredi...

Nisem si mislil da jo bom pogresal...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Spet sami :)

post-2637-0-19517500-1406216950_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Dizla not vrz :) plin te nima rad

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

KOGA VOLIT
Napisano

hehe.. Wankel :prstgor:

Sicer nisem navija? LDS-a ampak to je bila za moje pojme zadnja stranka, kjer so poslanci glasovali po svoji volji in pokojni Dr.D se je moral najprej potruditi, da je prepri?al svoje poslance, da podpreje dolo?ene vladne zakone predno je sploh ?el z njimi v parlament. To je bil dejansko pravi demokrati?ni dr?avni zbor.

To kar se pa zdaj dogaja je pa tragikomi?no saj poslanci glasujejo po diktatu vodstva strank brez lastne volje. In vse te kimav?ke mi bogato pla?ujemo brez da bi nam karkoli dali v zameno in so zreducirani na nivo avtomatskih glasovalcev. Zarad mene lahko imamo v parlamentu samo vodje poslanskih skupin in vsak ima toliko glasov kot ima izvoljenih poslancev pa je stvar re?ena in takoj zni?amo stro?ke parlamenta na desetino.

Uf (rdeca) kost je vrzena....:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Ta vikend bi mogu bit (zdele) bit na Ducati WDW in se ganjat po Misano motoGP stezi....

Pa se je tok nabralo predvsem coln zrihtat po nevihti....da sem mogu skenslat :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

zadeve od strele ?e vedno nisem zrihtal, ker...

servis poletni delovni ?as do 14h...niti ne morem po moje zadeve....Zavarovalnica AS Kranj delovni?as do 15h, jutri celo do 18h...med drugim osebne ne morem dvigniti ker ob?ina medvode, urad do 15h.........

Smeh in potem premalo BDPja ustvarimo...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

ta teden me ma pa javna uprava tok rada da je joj  :ninja:

2.7 izgubim tablico, 8.7 po navodilih z 113 prijavim izgubo na PP Podutik, 15.7 - danes grem naro?it novo - kar na glavno upravno na Toba?ni.

8.7 - policist: mi bomo danes v roku pol ure vnesli preklic v sistem

15.7. okoli 12:00 na upravni, gospod va?a tablica ni preklicana, ne morete nove naro?iti

okoli 13:00 PP Podutik: gospod mi smo va?o tablico preklicali isti dan

okoli 13:30, gospod va?a tablica je ?e v sistemu...

.......

mogo?e neki dan jo nekdo najde, takrat bo ziher preklicana ?e. 

Da jo pa nekdo fura pa gre po benz ali podobno, bo pa veselica.....

Aja - ?koda je v ?kodi...pok in je po?ilo, toliko da je za kleparja.......

teden za  :rispekt:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

ta dr?ava te res pogreje...z 31.12.2013 prekinil najemno pogodbo pri star?ih za poslovne prostore. 6.1.2014 priporo?eno s povratnico (dr?im v roki) poslal na GURS obrazec za poro?anje o najemnem pravnem poslu s kri?cem na PREKINITEV, kot leta 2008 s kri?cem SKLENITEV.

Kako hitro so videli sklenitev....ker so v roku nekaj dni poslali nekaj papirjev in odmero za uporabo stavbnega zemlji??a s faktorjem za poslovne namene...

prekinitve ni nih?e videl, ker sem danes dobil spet odmero za 2014....

Pa pizda no spet prito?be in jajcanja - 4 mesece ?e zapiram s.p.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Vem da ni sme?no, ampak zaklju?ek ?lanka je fenomenalen: povzro?ena ?koda ve? sto kun... Zelo nizko so ocenili tale kamper...

pozabil je tiso?.....avtodom je bil un ta hud...bom prav pobrskal po slikah.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Po 15. avgustu bom spet doli pa se ?ujema, da pridem z divjaki okoli.

jaz tudi a po 18. prej na motorju nad 2000m  :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Sem bil v Rovinju in res je v Soboto zve?er bilo prav divje. Ampak na sre?o je ?oln ostal celi je bila pa vrvica ?isto natrgana, kjer je bil vezan na pomol, tako, da 15 mini ve? neurja ne bi prenesla in bi ostal vezan samo iz zadnje strani in bi bilo treba plavat do njega.

Nedelja zjutraj je bila pa vredu in sva z tastom ?la na en krog do mesta pa potem okoli Katarine in nazaj proti bolnici, potem po kosilu pa domov, mala dva sta ?e pa doli

ja zvrcn pol kaj, da se na vodi dobimo  :pepsi:

men jo je spredaj odrtgal, in potem ne pomaga ni?, ker ga je metal naokol....akomulator je bil pod volanom....druga?e je pri motorju...vse potrgal

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Fu.. coln ob pomol...kital celo soboto. Nato prisel se en nevihtni val smo samo tekl. In vsekal je direkt nemcu v avtodom, od katerega je ostalo samo se spodnje crno ogrodje s 4imi crnimi feltnami....zal je lahko samo gledal kako mu gorijo njegove sanje

Baje na morju zgorela se ena barka in na brijonih par hektarjev.

Prvic tak orkan prav v nasem zalivu

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet SP 2014
Napisano

pred prvenstvom stavil 10? na Gav?e....sem eno tekmo od zelo dobrih 100 ojro. Go Messi!!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

KOGA VOLIT
Napisano

Ej tole se pa bere kot da ima? ti nekaj proti SDS ki so edini sposobni popeljat Slovenijo iz krize. Da nebo? potem joku ?e novjo zmagal, mi pa zarad tega naslednjih 100let v krizi.

zgolj tvoje domneve

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.