Ups... Hja ok pol pa moja ?tirka. Glavno, da je na?a bajta na sliki pa ?eprav je ful mali del Slovenije ampak mi smo zraven. Ravno cela ob?ina (do Pe?) je.
Morav?e so not!!! Pa moj Pogled (ne poimensko amapk who cares. Show must go!
Marko pa Tosamo, pa tvojo bajto sem najdu.. ?e bolj?o resolucijo bi rabu. Pomoje bi najdu sebe v svoji sobi. Pa Peđoja na dvoru??u (ker so stare slike).
F.A.K. Bogi. Najprej sem mislil, da se je celo odmaknil potem sem ?ele bolje pogledal in videl, da se matra nekaj. Videl sem en podoben posnetek v de?ju ampak se ljudje odmaknejo. Res mi ni jasno kako jim to rata ampak upam, da mi tut nikoli na bo.
Pol pa ?e un, ki ni na forumu in lahko nanj pozabimo. Ko smo ga videli pred uno picerijo v Lukovici. Eno smo pa vidli pred Fontano... Za ve? jih pa ne vem v na?em okoli?u. :ne vem:
Baje, da je bilo kar hudo ampak o?itno je z vsemi dokaj OK. Sicer je ena ?enska imela komad (ovratnico) ampak to je standard. A nima un iz Doba MB tablice? :ne vem:
Noro!! Druga?e pa Saab >> Mljask, za vse prste polizat. 2.0t Aero. Ka bi to mel. Avto je res luksuzen ampak obenem ?porten.
Tak?nih scen ?e od Japoncev in Angle?ev nismo vajeni! Oni ponavadi le driftajo dober meter narazen. Tadva delata ?e huj?e scene dober decimeter narazen. Noro! Kdor ?e ni pogledal... Mora nujno takoj!
Pri 16 se je odselila od doma in postala samostojna, pol pa re?e da je oklevala pred slikanjem zaradi tega ker ne ve kaj bi o?e in mami rekla, ?e bi se jaz pri 16 odselil bi se zihr zaradi tega ker bi se skregu, potem verjetno tudi stikov nebi imeli
Kaj ?e?, baba je blond. :ne vem: Potro?ni material...
a se men sam zdi, al stisne NOS na ravnini k jih prehiteva? poslu?ite zvok...brez NOS-a bi blo tole zelo neverjetno!
LP, Rejc
Pa, ?e ima? ti eno super-duper turbo avto z toliko konji res ni pomoje pomoje res ne rabi? N2O za prehitevanje. Pa avto ima pomoje minimalno te?o... Samo a ni ?e enkrat tole bilo na forumu?
Red Devil Oziroma ravno kontra, ta tema je starej?a.
Sam kak?en more bit tole ob?utek. Saj vidite kako to gre ?ez ovinke. Noro!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
To bo? potem ti dal.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani