Skoči na vsebino
Google earth
Napisano

Ups... Hja ok pol pa moja ?tirka. :P Glavno, da je na?a bajta na sliki pa ?eprav je ful mali del Slovenije ampak mi smo zraven. :vesel: Ravno cela ob?ina (do Pe?) je.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Google earth
Napisano

Morav?e so not!!! :bravo: Pa moj Pogled (ne poimensko amapk who cares. Show must go! :P

Marko pa Tosamo, pa tvojo bajto sem najdu.. :bravo: ?e bolj?o resolucijo bi rabu. :cheers: Pomoje bi najdu sebe v svoji sobi. Pa Peđoja na dvoru??u (ker so stare slike).

Super tale Google Earth!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Police crash
Napisano

F.A.K. Bogi. Najprej sem mislil, da se je celo odmaknil potem sem ?ele bolje pogledal in videl, da se matra nekaj. :huh: Videl sem en podoben posnetek v de?ju ampak se ljudje odmaknejo. Res mi ni jasno kako jim to rata ampak upam, da mi tut nikoli na bo.

Aja pa un drift (RX-7): :bravo:sramezljiv

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

10 let stara reklama za SKB
Napisano

Zdravo

Boss a mi loh pove? kje si dobil to reklamico???

vem namrec od kod izvira pa me zanima kako da je lahko tako hitro pri?la do tebe...

LP ROK

Mel je spravljeno, ?e gre? ropat banko mora? imeti pa? vse podatke. :P

Bote vidli, kaj bo imel v kratkem Boss. :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Holy Shit !
Napisano

who cares... tole bi jaz mel za v slu?bo vozit :P:rispekt:

Dobro, da vem kaj dela?. :P To bi ti imel za slu?beno vozilo. :hohoho::jupiii::vesel:

Mazda2: True,how so true. :( ?e dobro, da ne bo imel tega noben sloven?ek (tisti, ki so imeli dost denarja so jih v Aurumu okradli) :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Karambol MX-3
Napisano

symon ti men prav? da delate k nori!!!!!!!!!

Vidm ja.

ma? tok dela da use ve? kva se od zuni dogaja :hohoho:

Drga? pa pohvala ker dobr vid? iz obzidja tosame na kri?i??e in cesto!!!

LP :lol:

Ma ne to smo pol naslednji dan opravljali. Ve? ne vem... ?ez obzidje sem samo vidu gasilca ob ene pol dveh.

Itak imamo obzidje okol k u Au?vic. :blink::P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Karambol MX-3
Napisano

Pol pa ?e un, ki ni na forumu in lahko nanj pozabimo. Ko smo ga videli pred uno picerijo v Lukovici. Eno smo pa vidli pred Fontano... Za ve? jih pa ne vem v na?em okoli?u. :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Karambol MX-3
Napisano

Baje, da je bilo kar hudo ampak o?itno je z vsemi dokaj OK. Sicer je ena ?enska imela komad (ovratnico) ampak to je standard. :huh: A nima un iz Doba MB tablice? :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Spretnostna vo?nja
Napisano

Mi je kon?no odprlo!

:bravo::bravo:?zmeden?:bravo:

Noro!! Druga?e pa Saab >> Mljask, za vse prste polizat. 2.0t Aero. :cheers: Ka bi to mel. Avto je res luksuzen ampak obenem ?porten.

Tak?nih scen ?e od Japoncev in Angle?ev nismo vajeni! Oni ponavadi le driftajo dober meter narazen. Tadva delata ?e huj?e scene dober decimeter narazen. Noro! Kdor ?e ni pogledal... Mora nujno takoj!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Spretnostna vo?nja
Napisano

Men pa no?e odpret. :(

Pa Saab. To je limuzina. Kak?ni VW, kak?ni Audi! Saab ali pa Volvo. Vikingi! :bravo:

?eprav pomoje je Saaba kar zajebano vodit, ker je tako te?ik. Hitro pomoje podkrmari. :huh:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tetka Alma iz BARa - F1 tima!
Napisano

Pri 16 se je odselila od doma in postala samostojna, pol pa re?e da je oklevala pred slikanjem zaradi tega ker ne ve kaj bi o?e in mami rekla, ?e bi se jaz pri 16 odselil bi se zihr zaradi tega ker bi se skregu, potem verjetno tudi stikov nebi imeli

Kaj ?e?, baba je blond. :ne vem: Potro?ni material... :danzoman:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Golf III Turbo....580HP
Napisano

a se men sam zdi, al stisne NOS na ravnini k jih prehiteva? poslu?ite zvok...brez NOS-a bi blo tole zelo neverjetno!

LP, Rejc

Pa, ?e ima? ti eno super-duper turbo avto z toliko konji res ni pomoje pomoje res ne rabi? N2O za prehitevanje. Pa avto ima pomoje minimalno te?o... Samo a ni ?e enkrat tole bilo na forumu?

Red Devil Oziroma ravno kontra, ta tema je starej?a. :D

Sam kak?en more bit tole ob?utek. :vesel: Saj vidite kako to gre ?ez ovinke. :bravo::cheers: Noro!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Slike strel
Napisano

O?itno nisem edini, ki ga mo? narave fascinira. Hja predv?eraj?njim sem kupil digitalca mogo?e bom kdaj kaj slikal.

Ima? pa lepe slikce.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tine Strel
Napisano

Ok malo offtopic ampak useeno si poglejte tole blondinko kako vozi....jest sem ostal ?isto fasciniran...... :ouje:

Ferarri

LP daVid

Pa kako lepo se ji prile?e varnostni pas. sramezljiv Jao spet nem mogu spat.

Tine Strela- LEGENDA! :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.