Skoči na vsebino
Mazda323
Napisano
?zmeden? jaz bi tud tako cestitko wildcat...4 avgusta :)

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Lada Wankel
Napisano

(vodka.press :D)

vodka rules (zdravek style: vodka :rulam: )

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

How sexy are you?
Napisano

siriusu je sigurno poslala slike...nam bo on posredoval naprej (mi pa bomo kupil metabond v zameno) :D

:D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kratek vic
Napisano

....medtem pa v so v ameriki ukinili postne znamke s sliko pamele anderson. Razlog: ljudlje so lizali napacno stran znamke

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tomi in njegova 6ka
Napisano

moj je crni :D

nima vec garancije :(

serijske vzmeti so mazdine (ne vem kdo tocno je proizvajalec), kot dodatno opremo pri mazdi ti monitrajo Eibache (ki je "firma", med drugim tudi v F1), H&R je tud Ok (opremljajo npr. nemski DTM, apex pa je bolj tko so-so)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kratek vic
Napisano

ta zenska je ful podobna Angeli Merkel...po mojem je neka finta ko se je srecala z bushem

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda-mx3
Napisano

ooooooooo mr. oven :D :D

vse najboljse in velik hmmm ognjenih trenutkov :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Me not texas ranger.... :lol:

ne vem no...ti mas tud brado...edin ne vem ce obvladas roundhouse kick?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda motorbike
Napisano

crni avti so najlepsi..taka lepa srpska beseda je : otmena :)

vuk = dark intruder

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tomi in njegova 6ka
Napisano

je za gledat, je za "pozrak", za na?e luknje pa au?, u?esa me bolijo... - kolk najve? pa lahko vozi?, pa na?ih cestah?

50, 90, 130 :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Spustit 6-ko ali ne?
Napisano

komar pocakaj do nedelje...ker je to moje podrocje, ko sem zase naredil sem skoraj naredil doktorat na temo (pol se dal eibache in ugotovil da to ni to, in dal se trse amortizerje, in to je blo to potem ! )

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?e cca. en mesec
Napisano

men je hecno kako je oprema postala tako pomembna pri nakupu avta...

meni osebno sploh ni pomembna (no razen: klima in servo volan, mogoce se centralno zaklepanje)...vse ostalo brezveze. Sam pomojem sem eden redkih s takim mnenjem...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.