Ampak vseeno ne delajo strani, ki uporabljajo certifikat za avtentikacijo... oz. delajo pogojno ... Kalkulatorcek je zakon, ce ga imas s seboj... Ce ga pa nimas, pa je BV ... Jaz recimo tistega od SKB ponavadi nimam s seboj... in mi tako mobilno bancnistvo prav nic kaj dosti ne koristi...
Men dela vse - ker android je google....isto ko chrome
Potem ocitno ne uproabljas strani, kjer je potreben certifikat za avtentikacijo... Ravno to je ena izmed velikih pomanjkljivosti Androida, kjer se ocitno Google-u jebe za varnost...
Sicer se da nekako celo uproabljati... ampak moras namestiti posebno verzijo brskalnika... ki podpira prijavo z osebnimi certikfikati ...
Da se... ce proizvajalec izda novo verzijo... ali ce kdo od zanesenjakov "spece" custom ROM ... Je pa treba mal pobrskat po strani http://forum.xda-developers.com ... Je pa tako,d a recimo tisti, ki so Googlovi (G1, Nexus,...) dobijo dokaj hitro nadgradnjo... ostali pa veliko kasneje ali pa sploh ne ...
Jaz bom sedajle pocasi sel iz Kranja proti KP... ce se rabis pevoz oz. ce si ze ustimal vso papirologijo oz. birokracijo, poklici... Vlak ob 9:30 bos itak zamudil
Jaz imam pot v Koper... pa se se odlocam, kdaj bom sel... nekako imam planirano za jutri, ce kaj ne pride vmes... Imam pa namen startati iz Kranja (zjutraj grem se v Kranj) tam nekje med 8 in 9 uro ... ce ti je to OK. Lahko te spotoma poberem ...
vse skupaj kamera 20e,dvb-t okoli 60e,pa radio s postnino carino itd..420e skupaj od tega 70e carina potovalo je od petka do cetrtka s tem da je bila pri nas na carini 2dni..grafika je HD..edino sem pa cakal 2 tedna k niso imel na zalogi.. dobis se prikljucek za ipod/iphone..tel dela ful dobr,prenese ti direkt cel imenik gor,pa zadnje klice vse..meni spoh ne zgleda kicasto..bos vidu..
Kdaj imas cajt za kofe? Da vidim ... ... Ti imas tudi Bose ane?
Bi pa moral najprej se pretipat, za koliko bi lahko originalno Mazdino navigacijo naprej pretopil ...
komande na volanu delajo vse,razen za tel,potovalni racunalnik dela,zvok je boljsi kot prej. srednji del zgornjega displeja ne dela tok prej ampak zdej sam pise pac kje se nahajas:DVD,SD,NAVI,itd...grafika je ful huda,pase zravn armature itd. ko bos imel cas se dobiva na kavo pa je
Koliko pa te je prislo vse skupaj s postnino, carino,... in koliko casa je potovalo po posti? ... Malo mi je sicer "kicast" meni ... tale od Caske mi je bolj vsec ...
Qurac pa AC, stara cesta, pa de?, nekaj konji?ev, 4X4 pogon, dobre guma pa gas do podna = kot bi se z mopedom peljal po suhi cesti, sploh na planino(ka?je ride)
Ni nobenih cestninskih in dilem al je 40 al 60 na uro.
Iz Kranja do Ljubljane ni nobenih kacjih rid ... samo cel kup semaforjev, nekaj krozisc, voznja skozi naselja... ...
Kolikor vem, je na dolenjskem kraku ena izmed zelo redkih lokacij, kjer je postavljena tudi tabla 40 km/h ... Na Torovem (KR-LJ) je definitvno NI... tudi na Logu proti Postojni je ni ...
Vceraj je pri Tedniku bil prispevek glede tega ali je na cestninskih postajah omejitev 40 ali 60 km/h >> http://goo.gl/jz33d ... Na koncu je novinarka vprasala Zlendra, ce se sam drzi te omejitve 40 km/h in njegov odgovor je bil: "Zelo se trudim" Torej se tudi sam ne drzi omejitev, ki jih tako zagovarja...
Prej v prispevku pa je trdil, da oznaka na cestiscu 40 km/h JE veljavna... se prej pa je policist pojasnil, da je zakonsko pravilno edino omejitev, ki je navedena na vertikalnah oznakah (tablah), ki stojijo na obeh straneh cestisca ... torej je to konkretno na Torovem 60 km/h ...
24ur poroca, da ni huje poskodovanih (3 poskodovani otroci), Zurnal24 pa poroca, da so trije huje poskodovani ... v komenatrjih pa se da zaslediti, da je bilo videnih cel kup resevaqlnih vozil na poti proti Ljubljani ...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ampak vseeno ne delajo strani, ki uporabljajo certifikat za avtentikacijo... oz. delajo pogojno ... Kalkulatorcek je zakon, ce ga imas s seboj... Ce ga pa nimas, pa je BV ... Jaz recimo tistega od SKB ponavadi nimam s seboj... in mi tako mobilno bancnistvo prav nic kaj dosti ne koristi...
lp
Thomas
mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Povezava za deljenje
Deli na druge strani