Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Kot ljubitelj snega, zdele negodujem, ker nisem z ljubico v plansarski koci na Velki Planini ali s hcerko na sankanju z Ljubelja, pac pa je treba ju3 s5 na delovno mesto in zdele ga je v pol urce padlo 5cm in kdo ve kaj bo zju3. :) Pa kok kej Bavarci hitro pluzijo? :P

No me je pa vsaj hrbet oz.kriz popustu, kar je super in ce je zato treba imet zasnezena avto in cesto, podpisem! :D

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Menjas sluzbe hitreje kot avte ;)

Mogoce tudi plehnata menjava ni vec dalec, pa ne za celotne prihranke ali bognedaj na kredo. :)

Enostavno ne maram monotonije in se hitro navelicam (obenem gres jasno na boljse, ce imas dovolj poguma), pa tudi casi nasih starsev, ki so povecini oddelali vseh 40 let delovne dobe pri istem delodajalcu, minili. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Filmi
Napisano

Hacksaw Ridge.

Gibsonova mojstrovina.....

Vceraj gledal, po tvojem nasvetu in bil navdusen! :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Financni trgi in investicije preko borze
Napisano

Z veseljem, v decembru bom s5 v blizini par dni :)

Trenutno je na ameriski borzi veliko odvisno od uvedbe davcne reforme v ZDA, ki naj bi razbremenila podjetja in izboljsala gospodarsko rast. Bomo videli. :)

Bitcoin pa medtem ze tudi preko 8000$, pa ga nimam :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Skodilaki so mi res ceski wagni, totalno nesimpaticni.

Ampak ... danes tekom voznje tanove Superb, sem bil nekaj casa odprtih ust in to avtomatik 4x4. Stroj! :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.