ne zavedamo se, da s tem ko ne gremo na volitve naredimo ve? ?kode, kot pa da bi oddal glas komurkoli - zakaj? Ker imamo v SLO proporcionalni sistem. pri katerem so mandati razdeljeni tako, da so sorazmerni s podporo, ki jo kandidatom oz. listam dajo na volitvah volivci.
Se pravi ?e ne gre? nikoli ne bo? spremenil dejstva, da dolo?ene stranke dobijo vsaki? enak procent, dolo?ene pa zgolj nihajo za +/-5%. Saj ne da bi sedaj ene volitve naredile revolucijo, ampak vsaki? malo, mi pa vsaki? re?emo boli me k...potem pa jamramo da so ene in iste osebe na vrhu. Ravno na to se naslanja SDS - njihov krog je zabetoniran na 20%, vkolikor bi pa 15% folka namesto jebe se mi volilo pa? nekoga bi bil njihov dele? 15% oz nekaj glav manj v parlamentu.
itd...
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
V evropskih mestih te scooterasi ali brcnejo z desno da se umaknes ali pa iztegnejo desno nogo v zahvalo. Multifunktion
Ce je kdo vozil po pariski periferique je to izkusil. Mopedi vse 4 in gas ( konkretnih 100 in vec v pocasnem prometu) med levim in sredinskim. Ko menjas pas je 50/50...
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
vidim ja, ker si tud ?e vmes zamudil, da sem razpakiral motor in ?el z mezgo....in res v nedeljo in ponedeljek je bila jadranka zaprta za fr?ote zbog olujnog vjetra.......sicer vreme v Zadru kar ok.
Sem pa ujel zaklju?ek Harley meeta v Biogradu....norci kva jih je bilo iz celega sveta, finska, avstralija....u?esa bolele
jamr jamranju....razpakiral motor in ?el z vlakom po ?kodilaka, da ne bo mazga na to?o ?akala v LJ....Zadar jutri in ponedeljek po magistrali no go ....vse mo?ne vetrovne pu??ice v napovedi....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
ne zavedamo se, da s tem ko ne gremo na volitve naredimo ve? ?kode, kot pa da bi oddal glas komurkoli - zakaj? Ker imamo v SLO proporcionalni sistem. pri katerem so mandati razdeljeni tako, da so sorazmerni s podporo, ki jo kandidatom oz. listam dajo na volitvah volivci.
Se pravi ?e ne gre? nikoli ne bo? spremenil dejstva, da dolo?ene stranke dobijo vsaki? enak procent, dolo?ene pa zgolj nihajo za +/-5%. Saj ne da bi sedaj ene volitve naredile revolucijo, ampak vsaki? malo, mi pa vsaki? re?emo boli me k...potem pa jamramo da so ene in iste osebe na vrhu. Ravno na to se naslanja SDS - njihov krog je zabetoniran na 20%, vkolikor bi pa 15% folka namesto jebe se mi volilo pa? nekoga bi bil njihov dele? 15% oz nekaj glav manj v parlamentu.
itd...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani