Roglic in Pogacar sta me danes z dvojno zmago tako navdusila, da sem sel po fitnessu se na becikel in odpedaliru 25km. Dobre volje k zmaj!
ponosen na kolesarska velemacka!!!
Mene tudi... sem šel takoj v klet pogledati moj bicikel. Na žalost sameva na stojalu pod stropom. 😬Sem pa v mislih takoj prekolesaril 45km.Tudi to nekaj šteje.
Jah glede na lani ni niti eden do kolen času MM-ja. In mislim, da je to tudi razlog, da je prvenstvo trenutno polno presenečenj. Ker so ostali pobje dosti bolj izenačeni med seboj.
Repsol Honda and Marquez have decided not to rush his return to action
Res je. Letos je prvenstvo tako izenačeno, ker so ostali približno enako dobri in sedaj ne veš, kdo bo naslednji zmagovalec. To so v bistvu dirkači, ki so se lani borili za drugo mesto pa gor. Včasih je imel kdo preblisk in se je celo boril z MM za prvo mesto.
Kdo bi si mislil lani, da bo KTM letos tako raztural. Sem pa nekje zasledil, da naj bi bili kopije Honde z boljšim vzmetenjem (izkušnje iz moto krosa). Me pa prav zanimajo tej njihovi rezultati v primerjavi z MM. 🤗
@Mraušk Mčk ka pa veš, mogoče se bomo pa mi tut tako hvalili. Ko si enkrat penzionist, je vse velik izziv, pa magari samo z avtobusom it na izlet
Jaz sem tudi že večkrat z avtom tako osvajal vršace, recimo na Mangart sem prišel z avtom in ne z biciklom. Pa ven iz avta, se poslikati in nazaj dol. Je pa res, da nisem nek ljubitelj gora. Se raje držim obale oziroma pohodnih poti, kjer ni zajl za plezanje. O. k pustimo smučanje, kjer je ponavadi višje kot si boljša je smuka. 😁
V večini se radi pohvalite, koliko ste prekolesaril. Jaz na žalost ne kolesarim zato pa toliko raje plavam. Ravno včeraj sem zabeležil 250 km plavanja od začetka julija.
Fa... Na tej dirka sta Vinales in Rossi imela neverjetno srečo, če bi katerega zadel motor bi se zagotovo končalo tragično.
Sama sreča da se je nesreča končala brez resnih poškodb.
Glede predstave Vinalesa pa je imel probleme s sklopko, se je med dirko videlo ko je bil posnetek iz njegovega motorja ko so ga vsi prehitevali, da je motor vrtel v prazno. Tako da ni vse njegova krivda vdaj na tej dirki ne.
Totalno me je razočaral Quartararo ki je naredil grdo napako in padel na zadnje mesto, imel je hitrost za vrh, ampak si je dovolil preveliko napako in šel v pesek.
Škoda mi je Rinsa, ki se je dobro peljal kjlub poškodbi in podhranjenem Suzukiju, ampak v ovinkih je imel neverjetno hitrost, žal je ob prehitevanju za vodstvo pretiraval in izpadel.
Dovizioso je pametno odpeljal, lepo dirko tko v njegovem stilu brez pretiravanj, mi ga je pa škoda ker je ostal brez sedeža.
Ko gledaš te slike izgleda vse skupaj bolj kot kak PS in igrica ne pa kot prava dirka. Res sta imela neverjetno srečo. Sicer pa ne vem, kaj je narobe s tem dirkališčem, da so bile nesreče videti naravnost grozljive. Ponavadi dirkači zdrsijo in se ustavijo v pesku. Tukaj pa so leteli in dirkači in motorji po zraku. 😬
Ja Rossiju verjetno ni bilo nič jasno, ko je tist motor švignil pred njim. Verjetno lahko nekaj zmoli, ker je bil pol metra stran od potencialno zelo hude poškodbe. Upam da je vse ok z udeleženci.
Bravo Dovi, bravo Suzuki! Pa tudi Rossi na 5to, top!
Ok.. Rossi je bil na 5.mestu, ker je bilo pol dirkačev moto GP out. Sicer pa je bil res najboljši Yamahin dirkač, kar nakazuje na to, da je trenutno yamaha totalno ne konkurenčen in zanič motor.
Pa kaj je to za en vrag... spet mi je počila guma na biciklu. Očitno bo treba po une neprebojne plašče.
Pa si ti siguren, da ne obstajajo različne gume za različne postave? Da nimaš ti gor montirane za najstnice... pol pa še dogaja tole. Meni v tridesetih letih ni še nikoli počila guma na kolesu. 🤔
Jst sm večkrat probou gledat Moto2, pa mi ni sedlo, ravno zaradi tega, ker je ratalo vse skp preveč naključno. In letos se je točno to začelo dogajat v MotoGP..
Je pa tko ane, glede na lanski čas od MM, so krepko zadaj.
Ja to za Dovija sem lih nate pomislu ko je Gaber razložu info. Škoda res. Upam, da pride nazaj Lorenzo pa bo res 2020 posebno leto.
Čuj, to je podobno kot v firmah. Ko šefa ni v službi se ostali grebejo za njegovo mesto. Seveda vedo, da mu niso dorasli ampak je pa vseenosuper občutek, da lahko sedaj tudi kdo drugi občuti slast zmage.To sedaj občutijo ostali dirkači.😉
No, a si upa kdo stavit na binderja ta vikend? Ker lani je na tej stezi zmagal v Moto 2.
Jaz upam, da se ta vikend prebudita še Dovi in Miller in da se Ducati izkaže na njim ugodni progi. Ker če sem si lani še posebaj zapomnil katero dirko, je bila to ta na tej stezi. No pa tudi 2018, ko jih je pošolal Lorenzo.
EDIT: res škoda, da je Lorenzo šel iz Ducatija lani. Mislim, da bi mu šlo bolje kot na Hondi, glede na vse razmere v Hondi.
Jaz stavim na Binder ja. Je moj novi favorit(stil vožnje, neustrašnost...)
Dans jim js neb smeu na AC do Brda placa dat, pa se neb nič podpisal Tak pa sm se šele potem spomnu, ko sem se jim prijazno umaknil, da bi to lahko biu nekdo od veleumov
In za zahvalo ti bodo še ukazali, kateri (ameriški) telefon moraš kupit. 😛
Kaj pa današnja dirka? Mislim, da ima MM še velike šanse letos glede na videno. Karte so se malo premešale😁
Ima pa današnji zmagovalec Brad Binder res podoben stil vožnje kot MM. Pa še številko na hitro (33-93). Res dober in pogumen dirkač.Pa zmaga z KTM motorjem. Res, neverjetno. 👍
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Na čigavem dvorišču?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani