Skoči na vsebino
Kadar macke ni doma misi plesejo
Napisano
pred 8 urami je Slivka napisal:

Pri svoji časti prisegam, da sem na lastne oči na njegovem dvorišču danes poleg MPSke videl tudi 2,5 litrskega Turbo Dizla z Intercoolerjem. 

Zna biti, da se bo Sava počasi začela izlivat v Blatno jezero...

Na čigavem dvorišču? 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 36 minutami je Z M A J napisal:

Roglic in Pogacar sta me danes z dvojno zmago tako navdusila, da sem sel po fitnessu se na becikel in odpedaliru 25km. Dobre volje k zmaj! :)

ponosen na kolesarska velemacka!!!

Mene tudi... sem šel takoj v klet pogledati moj bicikel. Na žalost sameva na stojalu pod stropom. 😬Sem pa v mislih takoj prekolesaril 45km.Tudi to nekaj šteje. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano
pred 31 minutami je NevLado napisal:

Jah glede na lani ni niti eden do kolen času MM-ja. :D In mislim, da je to tudi razlog, da je prvenstvo trenutno polno presenečenj. Ker so ostali pobje dosti bolj izenačeni med seboj.

Also :) 

e-3080_0.big.jpg
WWW.MOTOGP.COM

Repsol Honda and Marquez have decided not to rush his return to action

Res je. Letos je prvenstvo tako izenačeno, ker so ostali približno enako dobri in sedaj ne veš, kdo bo naslednji zmagovalec. To so v bistvu dirkači, ki so se lani borili za drugo mesto pa gor. Včasih je imel kdo preblisk in se je celo boril z MM za prvo mesto. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Kdo bi si mislil lani, da bo KTM letos tako raztural. Sem pa nekje zasledil, da naj bi bili kopije Honde z boljšim vzmetenjem (izkušnje iz moto krosa). Me pa prav zanimajo tej njihovi  rezultati v primerjavi z MM. 🤗

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 8 urami je Z M A J napisal:

In še dokazno gradivo glede GG, zdaj pa se mi že začenja en odličen wikend in s kabriom veselo naokrog :)

IMG_20200820_095833.jpg

IMG_20200820_095602.jpg

IMG_20200820_124046.jpg

A je bilo tako mraz gor, da ste rabili debele rokavice? 🤔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano (urejeno)
pred 49 minutami je 50keda napisal:

@Mraušk Mčk ka pa veš, mogoče se bomo pa mi tut tako hvalili. Ko si enkrat penzionist, je vse velik izziv, pa magari samo z avtobusom it na izlet ;)

Jaz sem tudi že večkrat z avtom tako osvajal vršace, recimo na Mangart sem prišel z avtom in ne z biciklom. Pa ven iz avta, se poslikati in nazaj dol. Je pa res, da nisem nek ljubitelj gora. Se raje  držim obale oziroma pohodnih poti, kjer ni zajl za plezanje. O. k pustimo smučanje, kjer je ponavadi višje kot si  boljša je smuka. 😁

Popravljeno od Alex

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 5 minutami je TiEn napisal:

Žal ne kolesarin in plavam raje pijem. Ravno včeraj zabeležail 50liter vina v Avgustu 😁

Tudi to je dosežek.Upam,da se ne pohvališ policistu, ko te ustavi, da se ukvarjaš s tem športom.Ni glih priljubljen pri njih. 😏

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

V večini se radi pohvalite, koliko ste prekolesaril. Jaz na žalost ne kolesarim zato pa toliko raje plavam. Ravno včeraj sem zabeležil 250 km plavanja od začetka julija. 

Letos sem res kar pogosto v morju. 😁

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano (urejeno)
pred 2 urama je Aless napisal:

Fa... Na tej dirka sta Vinales in Rossi imela neverjetno srečo, če bi katerega zadel motor bi se zagotovo končalo tragično. 

Sama sreča  da se je nesreča končala brez resnih poškodb. 

Glede predstave Vinalesa pa je imel probleme s sklopko, se je med dirko videlo ko je bil posnetek iz njegovega motorja ko so ga vsi prehitevali, da je motor vrtel v prazno. Tako da ni vse njegova krivda vdaj na tej dirki ne. 

Totalno me je razočaral Quartararo ki je naredil grdo napako in padel na zadnje mesto, imel je hitrost za vrh, ampak si je dovolil preveliko napako in šel v pesek. 

Škoda mi je Rinsa, ki se je dobro peljal kjlub poškodbi in podhranjenem Suzukiju, ampak v ovinkih je imel neverjetno hitrost, žal je ob prehitevanju za vodstvo pretiraval in izpadel. 

Dovizioso je pametno odpeljal, lepo dirko tko v njegovem stilu brez pretiravanj, mi ga je pa škoda ker je ostal brez sedeža. 

Screenshot_20200817_114201.jpg

Screenshot_20200817_114225.jpg

Screenshot_20200817_114305.jpg

Ko gledaš te slike izgleda vse skupaj bolj kot kak PS in igrica ne pa kot prava dirka. Res sta imela neverjetno srečo. Sicer pa ne vem, kaj je narobe s tem dirkališčem, da so bile nesreče videti naravnost grozljive. Ponavadi dirkači zdrsijo in se ustavijo v pesku. Tukaj pa so leteli in dirkači in motorji po zraku. 😬

Popravljeno od Alex

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano
pred 6 urami je NevLado napisal:

Ja Rossiju verjetno ni bilo nič jasno, ko je tist motor švignil pred njim. Verjetno lahko nekaj zmoli, ker je bil pol metra stran od potencialno zelo hude poškodbe. Upam da je vse ok z udeleženci. 

Bravo Dovi, bravo Suzuki! Pa tudi Rossi na 5to, top!

Ok.. Rossi je bil na 5.mestu, ker je bilo pol dirkačev moto GP out. Sicer pa je bil res najboljši  Yamahin dirkač, kar nakazuje na to, da je trenutno yamaha totalno ne konkurenčen in zanič motor. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 2 minutama je Boss napisal:

Po moje bi ti moral imeti nekje 22-23 inčni okvir oziroma XL velikost, kot je največkrat navedeno v prospektih.

Na hitro sem prebral, da bi moral imeti nekje 22-23cm oziroma XL velikost. Šele potem sem prebral, da je govora o... kolesu. 🧐

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano
pred 52 minutami je Z M A J napisal:

Gladiatorske igre so tole (kdor gleda je videl zakaj rdeča zastava na dirki)?

Res je postalo divje to vse skupaj.

Bravo za Dovija in Mira. 👍

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 36 minutami je Boss napisal:

Pa kaj je to za en vrag... spet mi je počila guma na biciklu. Očitno bo treba po une neprebojne plašče.

Pa si ti siguren, da ne obstajajo različne gume za različne postave? Da nimaš ti gor montirane za najstnice... pol pa še dogaja tole. Meni v tridesetih letih ni še nikoli počila guma na kolesu. 🤔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano
pred 1 uro je NevLado napisal:

Jst sm večkrat probou gledat Moto2, pa mi ni sedlo, ravno zaradi tega, ker je ratalo vse skp preveč naključno. In letos se je točno to začelo dogajat v MotoGP.. <_<

Je pa tko ane, glede na lanski čas od MM, so krepko zadaj. :D 

Ja to za Dovija sem lih nate pomislu ko je Gaber razložu info. :D Škoda res. Upam, da pride nazaj Lorenzo pa bo res 2020 posebno leto.

Čuj, to je podobno kot v firmah. Ko šefa ni v službi se ostali grebejo za njegovo mesto. Seveda vedo, da mu niso dorasli ampak je pa vseenosuper občutek, da lahko sedaj tudi kdo drugi občuti slast zmage.To sedaj občutijo ostali dirkači.😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano
pred 26 minutami je Boss napisal:

Haha, nemci demonstrirali blitzkrieg.

Messi ja...lol.

Totalno so razmontirali razštelano barco. Nisi vedel, kdo od njih bolj čaka konec tekme.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 2 urama je FuManchu napisal:

Prideva na Bled dans in sam dež 😔

Gor je dež kar pogost. Mi moramo ponovit vajo, ker nas je štiri dni na Bledu  pralo in pol stvari nismo uspeli videti. Bohinj enako. 😬

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano
pred 40 minutami je NevLado napisal:

No, a si upa kdo stavit na binderja ta vikend? :D Ker lani je na tej stezi zmagal v Moto 2.

Jaz upam, da se ta vikend prebudita še Dovi in Miller in da se Ducati izkaže na njim ugodni progi. Ker če sem si lani še posebaj zapomnil katero dirko, je bila to ta na tej stezi. No pa tudi 2018, ko jih je pošolal Lorenzo.

EDIT: res škoda, da je Lorenzo šel iz Ducatija lani. Mislim, da bi mu šlo bolje kot na Hondi, glede na vse razmere v Hondi.

Jaz stavim na Binder ja. Je moj novi favorit(stil vožnje, neustrašnost...) 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 1 minuto je 50keda napisal:

Dans jim js neb smeu na AC do Brda placa dat, pa se neb nič podpisal :P Tak pa sm se šele potem spomnu, ko sem se jim prijazno umaknil, da bi to lahko biu nekdo od veleumov :)

In za zahvalo ti bodo še ukazali, kateri (ameriški) telefon moraš kupit. 😛

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 2 urama je Jest napisal:

Pa obvezno mora imeti Huaweiev 5G mobilnik na vidnem mestu :P🤣

Jaz imam huawei in ga bom imel tudi v bodoče. Boj kot ga bodo tej pacienti bremzali, več jih bom kupil. 😛

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 35 minutami je Bini napisal:

Še nekaj dopustniških slikic iz Bele krajine, od danes naprej pa Gorenjska. :prstgor:

IMG_20200811_131746.jpg

IMG_20200811_131620.jpg

IMG_20200811_133013.jpg

IMG_20200811_140202.jpg

IMG_20200811_112751.jpg

Lepo. Gorenjska je kul.Mi  moramo ponoviti to vajo. Verjetno še par dni v Bohinj. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Kaj pa današnja dirka? Mislim, da ima MM še velike šanse letos glede na videno. Karte so se malo premešale😁 

Ima pa današnji zmagovalec Brad Binder res  podoben stil vožnje kot MM. Pa še številko na hitro (33-93). Res dober in pogumen dirkač.Pa zmaga z KTM motorjem. Res, neverjetno. 👍

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.