Skoči na vsebino
Pitanje u vezi zakona....
Napisano

Znaci moze tak!!! :bravo::bravo: Nazaj mi oce ima dunlop, a moram kupit prednje gume tak da morem bilo koje dve iste...

Ampak, bas gledim - zadnje so 215/45-17, a takve kostajo 1.500 kn = 205? komad, a imajo popust za 225/45-17 te kostajo 164? komad, ali morajo dimenzije ostat iste pak ne bu nis od tega....

Fala ti puno, David!!!

v sloveniji (bliz meje z HR) dobis konkretne gume 215/45 17 (pirelli p zero nero) za manj kot 130eur...

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?e cca. en mesec
Napisano

ooooooooooooo :bravo::bravo:

gume so naj naj...take bom tudi sam kupil (aja s to razliko da moje bojo re050A - asimetricne)

:jupiii:

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

evo se jaz (saj veste kaj bom rekel)

Jean Alesi all the way

Schumi je pa kmet (in to nemski)

:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?e cca. en mesec
Napisano

opa ala slash varijanta ne? (on ma gibson ce se ne motim)

obe sta spica (takamine pa sploh) :bravo:

:punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?e cca. en mesec
Napisano

ne, ne, ne ... KITARO sem mislil. KITARO dobim iz servisa.

kaksno pa mas?

nism vedu da si kitarista :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?e cca. en mesec
Napisano

kitara je dalec pred hrano... ;)

pa res pocen prodaja tvoj frend komplet...sam moja je kr nova :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Slovo od Slobota!
Napisano

ni fer da je umrl....hotu sem da ga obsodijo in vidt njegovo idijotsko faco ko mu recejo "guilty as charged"...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Banofci AS-avtomobili
Napisano

Ker si mel SLO nalepko? :D Ali ker je nisi mel?? :P

sem pa res nerodno napisal (kdaj pa ne hehe)..nisem mel enkrat in sem fasal kazen

PS: beseda "fasal" mi je zelo vsec, sicer ne vem tocno kaj pomeni ampak mi je vsec :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Banofci AS-avtomobili
Napisano

za SLO pa imam magnetno, ki gre na avto samo takrat, ko grem iz EU.

hehe isto pri meni...ful alergicni na nalepko se posebej v srbiji in makedoniji (enkrat sem celo kazen dobil)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Banofci AS-avtomobili
Napisano

sam res mene neki zanima: te neumne nalepke avtohis ki jih dajejo na avte (zadaj pa na boku); glede na to da je to nalepka avtohise bi mogli dobit kaksen bonus mi vozniki ker na en nacin reklamiramo avtohiso...no, jaz sem jih ze prvi dan dal dol.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nova zaposlitev
Napisano

mah...2 tedna nazaj so mi dal C3 1.4 kot nadomestni avto...ta ne gre NIKAMOR!!!! obup

(je pa res, da v moji vozniski karieri- razen prve zastave 128- vsi avti so bli vsaj 2.0) tko da nisem neko objektivno merilo B)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Banofci AS-avtomobili
Napisano

meni je pa zanimiv ta zelen opel se mal naprej od tvojega....ni jih blo veliko :)

(mas pa kr cist avto glede na vreme)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?e cca. en mesec
Napisano

za zimske si kupi 15" platisca (jeklena) plus 195/65 15 gume....ceneje pa se bolj efektivno za na sneg :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.