Znaci moze tak!!! Nazaj mi oce ima dunlop, a moram kupit prednje gume tak da morem bilo koje dve iste...
Ampak, bas gledim - zadnje so 215/45-17, a takve kostajo 1.500 kn = 205? komad, a imajo popust za 225/45-17 te kostajo 164? komad, ali morajo dimenzije ostat iste pak ne bu nis od tega....
Fala ti puno, David!!!
v sloveniji (bliz meje z HR) dobis konkretne gume 215/45 17 (pirelli p zero nero) za manj kot 130eur...
It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
sam res mene neki zanima: te neumne nalepke avtohis ki jih dajejo na avte (zadaj pa na boku); glede na to da je to nalepka avtohise bi mogli dobit kaksen bonus mi vozniki ker na en nacin reklamiramo avtohiso...no, jaz sem jih ze prvi dan dal dol.
It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani