Je vsaj nekaj pozitivnega, da je postala ta tema bolj umirjena. V bistvu se je vse slabo začelo v tej temi in šele nato preneslo še v ostale. Izoblikovala sta se dva tabora, za in anti in oba sta provocirala. S tem, da je bil en tabor( posamezniki, ki so poniknili) veliko bolj agresiven in žaljiv kot drugi. Prišlo je do osebnih zamer in žalitev. Pač eni ne morejo prenesti, da imamo nekateri drugačno mnenje kot oni in vidimo vse malo drugače. 😉
Verjamem, da ni bilo nikomur do tega, da se skregamo a sem prepričan, da je ta tema naredila veliko škodo. Že na začetku je bilo očitno, da gre debata v nepravo smer in da s to temo ne bomo prišli nikamor, razen do kregarije. Jaz imam pač tak način komuniciranja, da povem vsem v obraz direktno brez olepšav kar mislim, pa naj si bo to v službi, na koncertu ali pa če bi me povabili na obisk sam Pahor. Verjamem, da enim to ne paše a tako je pač od vedno bilo. Rad poslušam mnenja in kritiko drugih, če so na mestu, če pa so neutemeljena in privlečena iz rokava pa nikakor ne. 😉
Mi je pa všeč, kako Janez analizira psihosomatsko stanje posameznikov. 👍
upam,da nisem koga razjezil s tem lajkom,vem pa da sem enega razveselil in nasmejal😂
Zase vem, za Binija pa sem 99%, da sta bili najini (predzadnji-zadnji) objavi v tej temi pozitivno naravnani, dobronamerni. So pa ljudje, ki skoraj vsako stališče ali razmišljanje (objavo v tej temi) vzamejo kot napad direktno nanje, žalitev in tako tudi odreagirajo. Komunikacija je s takimimi ljudmi na splošno zelo težavna, ker te zagrabijo za vsako drugo izrečeno besedo. Dejansko pa s tem, ko stvari vidijo v najslabšem možnem pomenu-namenu, izražajo projekcijo sebe.
In potem je tukaj Alex, ki se ne drži že večkrat priseženih obljub, da ne bo več provociral in do drugače mislečih nastopal pokroviteljsko. Drugih ne moremo spremeniti, lahko samo sebe.
Tole lahko potrdim, le na 100% bi dal dobronamernost....👍
V zadnjem tednu je palo število objav za cc80% zato sem to napisal,ostale litanije ne bom komentiral,ker razumem stisko nekaterih.....😥
V familiji sta trenutno sestra in njen v bolnici (ni cepljen noben) oče in mami sta cepljena zbolela in gre na bolje sta imela kar močno obliko ampak če nebi bila cepljena bi bila zagotovo v bolnici ali kje drugje. Tako da moje mišljenje če pogledam svojo družino, cepljenje pomaga, ko si pa tako daleč da je že na meji z bolnico si pa vesel če ti pomaga magari 20%. Vsem ki dvomite pridite si probat k nam pa da vidite kakšen bo potek. Sam sem imel pred letom dni korono in to kar imajo sedaj moji je 40% kar sem imel jaz, hvala bogu sem cepljen in se na pozivitvenega grem, ker nocem tega dozivet kar trenutno dozivlja moja familija.
@scania te popolnoma razumem in vem kako te stvari s kovidom zgledajo v resnici ne pa tiste fore,"rekla kazala"....
Vozim pacienta,ki je komaj preživel na respiratorju in je bil hudo zdravstveno prizadet. Mnogi niso imeli te sreče.☹️
V tistem obdobju jih je pa 15 umrlo,ki so prav tako bili priklopljeni! 😭
Eni se še vedno zajebavajo a na srečo jih je vedno manj in slej ko prej bodo prišli k pameti,nekateri mogoče prepozno.....
Želim ti veliko sreče in vsem tvojim,da bi čim lažje prebrodili vse težave,ki vam jih je prinesel kovid.....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Tale graf pove več kot 1000 besed.....
(komaj zdaj videl🧐)
Drugi teden grem po "fizer special" , nekaj novega.... 😊
Povezava za deljenje
Deli na druge strani