Ne morem, da se ne bi pobahal... Na Facebook sem dal Civica gor v Honda skupini, napisal vse o avtu, vse predelave, kak ?as (59s) je bil na racelandu in spodnjo fotko in sem imel takoj dva ogleda (ok enega prijatelja, potem je klical drugi in rekel da bo pri?el prej kot on!) pa ?e danes bi en pri?el. Po prvem kilometru testne vo?nje se je kupcu ?e smejalo, potem gre peljati ?e njegov prijatelj, imel 7 Hond in je bil prav ?okiran/presene?en kako se normalno visok civic vrhunsko pelje in kako ma?ina lepo potegne z minimalnimi predelavami. Potem, ko je bil avto ?e prodan dam ?e unemu prijatelju/kupcu za peljati, ima Civica pa je do?ivel enak ?ok. No v glavnem v soboto pa po avto na sliki ni?je.
Greenspon!
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
razdeljevanje je kot en bolj?ji trg, napisal je da skorajda ne ve? kdo rabi kaj, enostavno odpre? vrata in zmanjka v nekaj urah, zelo veliko je dru?in, ki svoje otroke po?iljajo neprestano na vse kamione (?al jih je dol tudi veliko, in inso po?teni glede prejemanja)
ponosno pa je ?lovek dejal, da so na?i fantje tisti, ki pomagajo na najhuj?ih delih
re?evanje ?ivali je posnel njegov kolega na HR-BIH meji - da predstavo o vojnem stanju (sedaj ko je najhuje mimo)
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Zahvalujoc Japoncem, ki so vgradili uporabniku prijazne prve blinkerje, pisem tu. 1.5 ure na en zmigovc ven in not za priklop ene fakin zice. Kolo in plastiko blatnika dol pa je se vsejeba!
Moje roke pa kot prosti plezalec, ki se je reseval najhujsega
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Greenspon!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani