Res je. To se sprašujem za cca 14 dni. Pa vseeno ne morm iz tvoje kože, da bi bil tiho.
Tako da, ja, tale post mi je dal kar misliti in sem prišel do zaključka, da čist preveč časa vlagam v svoje pisanje tukaj, pa ne, da bi koga prepričeval, pač pa, da dam vso svojo nejevoljo ven iz sebe.
Se oglasim še kaj mimo, do takrat pa vsem vse dobro.
Joj ,s to tvojo izjavo se pa strinjam ,kaj strinjam veselim se.....
Glede hitrih testov nisem strokovnjak, slišal pa sem od tistih ki so, da je tako.
Glede nadzora. Vsak dan vidiš kar nekaj šoferjev s telefonom na ušesu, pa so pravila jasna, kazni visoke in marsikdo jih plača (tudi sam pred kakšnimi 5-timi leti). Včeraj sem bil v pizzeriji, oba natakarja ves čas z masko pod brado, tudi ko sta mi preverjala QR kodo .... Imela sta jo le za slučaj, če vleti inšpektor.
Sam nimam proti necepljenim nič, jezi pa me, da se oni najbolj razburjajo pa hkrati najmanj naredijo (mislim na cepljenje), da bi bilo tega sranja konec.
Cepljen, izogibam se skupin, v zaprtih prostorih nosim masko,skrbim za psihofizično kondicijo , ne prckam si po obrazu brez da bi si prej umil roke, ob pojavu bolezenskih znakov ostanem doma , ne kašljam v ljudi .
@Nejc, vse to počnem kot ti le kašljam ne nikamor, samo premalo nas je da bi iz tega bilo kaj efekta😉
Torej moje mnenje je, da smo si Slovenci sami krivi za sranje v katerm se vedno bolj utapljamo. Smo najbolj srečni, če kršimo predpise in nas hkrati nobeden pri tem ne zaloti in kaznuje. To velja na vseh področjih, od neupoštevanja zaščitnih ukrepov (nošenja mask), tudi ko damo svojo Mazdo servisirati pod kozolec, ali pa kupujemo Kozla na črnem trgu. Smo Balkanci (v slabšalnem pomenu), žal. 😟
Ta s Kozlom je dobra..... 😀
Je pa res problem, če ga preveč spiješ in potem ne veš kaj delaš.... 🙃
Včeraj mi je študent 4. letnika fizike razlagal, da pri enem predmetu ravnokar za vajo modelirajo potek epidemije in kako očitno iz izračunanih grafov sledi, da cepljenje nedvomno vpliva na potek epidemije. Seveda je izredno pomemben odstotek precepljenosti ter učinkovitost cepiv. In se čudi ter je žalosten, da eni teh stvari ne morejo in ne morejo in ne morejo dojeti, kljub vsem dokazom, ki so danes na voljo. 😟
👍
Pred eno uro je pob napisal:
Če odmislimo cepiva, kaj vse je izboljšalo v tem zadnjem letu, da se izognemo bolnišničnem kolapsu?
Vse se je stavilo na cepiva in to je to. Mogoče imam samo jaz tak filing, ker ne gledam TV, zato pa se sprašujem.
Dejstvo je, da je bla lani kriza in so nas morali zapret not za celo zimo. Pa pustmo stat neustavne ukrepe, recimo, da so hoteli dobro in ker se čez poletje 2020 niso pripravili, je bila mogoče to edina rešitev. Sedaj je od prejšnjega zapiranja skoraj eno leto in samo poslušam o teh procentih precepljenosti in gor in dol. Ste se kdaj vprašali, kaj bo, če se izkaže, da cepiva ne bodo toliko učinkovita kot so obljubljali?
Staviti samo na eno karto je za moje pojme loterija.
PS: pa prosim, da mi PCT pogoje ne štejete kot izboljšavo, ker to ni.
Vidim da jaz, v primerjavi s tabo @Boss in @pob, nimam pojma o zdravilih. 😟
OK, če je izumitelj dobil nobelovo nagrado, potem pa kar veselo jejte fantje. 🙃
Kupujete in jeste takole na pamet tudi penicilin, za odkritje katerega je bila tudi podeljena Nobelova nagrada? Si mislim da ja, saj je fina zadeva, ki pobije bakterije. Več ga poješ, tem bolj jih pobije. 🤪
Tisti testi gor ali dol v bolnicah bo en kup ljudi, ful bolnih pa vsak dan 20-30 mrtvih,če ne še več, ki bi tako ali tako enkrat umrli od starosti ravno tako kot mi....😓😭
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Paše po nedeljski rekreaciji..... 😊
Povezava za deljenje
Deli na druge strani