Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Ne se hecat. ?im manj gibanja, ker druga?e boste znucal ?e tisto malo hrustanca kolikor ga je ?e ostalo. A kdo misli, da so ?love?ki logarji kej druga?ni kot logarji pri avtih - tolk in tolk vrtlajev, tolk in tolk kilometrov, potem se pa znuca. 

Logar je mi?ljen kot (krogli?ni) LE?AJ oz. Kugellager ali je bil mi?ljen delavec v gozdu?  :lol:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Surlo do tal ima ?e iz ?asa red bulla, kadar mu ni ?lo. Isti k ?umi. 

No saj tudi (najin) Lojz ni glih pojem dobrega prena?anja porazov, hehe  sramezljiv

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Nazdravljam na dana?nji uspeh.  :ouje:

P.S. Mislijo Rde?eko?ci letos ?e kaj dirkat ali se le ?e blamirat? Keeeer to je pa polom za polomom vse skupaj (saj ne da jim ?elim zmage, ampak naj bo prvenstvo zanimivo, to pa ?e).  :jupiii:

post-185-0-05126100-1507455829_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Ju3 ob 7-00 zju3 se nam obeta dirka za VN Japonske v Suzuki. Menda bo Alonso ?tartal ?ele v ponedeljek po kosilu (?e ne vedo to?ne ure), ker je dobil kazen pribitka 35 ?tartnih mest, medtem ko bo dirkalnikov na ?tartu predvidoma zgolj 20.  :aaaaa:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

V primeru Katalonije se ponovno je pokazal pravi obraz EU - ?e je vlada v neki dr?avi desna, potem lahko dela katerokoli pizdarijo. To vedo tudi hr?ki in prav zato se je lahko ?veplenkovi? rogal Sloveniji. Boste videli kako bo poniknjeni junfer sko?il v luft, ko bo Slo poizkusila z blokado prisilit Hrvate k spo?tovanju evropskega pravnega reda.

EUnuh tale Junfer, a? :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

V?e? mi je oder brez rde?e barve.  :ouje:

(?koda za Kimija sicer, ki z 2.pozicije niti ni ?tartal)

?e najzanimivej?i dogodek dirke se je zgodil po ciljni ?rti, je Stroll povsem uni?il dirkalnik Vettla.  :zvizga:

?ESTITKE 20-letniku, ki je perfektno odpeljal celotno dirko!  :rispekt:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

Ali se ti je osebnost kaj podalj?ala?

Disclaimer: ?e bi mogel, bi si privo??il 3 GT

Moja ?verca 7-letnica me pogosto vpra?a ali je Mazda ?e zmeraj moja najljub?a znamka ali je katera druga in ji povem, da mi je za znamko in zna?ko total vseeno ter nisem nek navdu?eni BMW voznik. Itak pa 15 let stara Balija (ime zaradi zelene barve, malo politi?no nekorektno) ni nek extra wagen, pa? pa nekaj za polmesecno pla?o in zame dovolj O.K. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.