Ne se hecat. ?im manj gibanja, ker druga?e boste znucal ?e tisto malo hrustanca kolikor ga je ?e ostalo. A kdo misli, da so ?love?ki logarji kej druga?ni kot logarji pri avtih - tolk in tolk vrtlajev, tolk in tolk kilometrov, potem se pa znuca.
Logar je mi?ljen kot (krogli?ni) LE?AJ oz. Kugellager ali je bil mi?ljen delavec v gozdu?
P.S. Mislijo Rde?eko?ci letos ?e kaj dirkat ali se le ?e blamirat? Keeeer to je pa polom za polomom vse skupaj (saj ne da jim ?elim zmage, ampak naj bo prvenstvo zanimivo, to pa ?e).
Ju3 ob 7-00 zju3 se nam obeta dirka za VN Japonske v Suzuki. Menda bo Alonso ?tartal ?ele v ponedeljek po kosilu (?e ne vedo to?ne ure), ker je dobil kazen pribitka 35 ?tartnih mest, medtem ko bo dirkalnikov na ?tartu predvidoma zgolj 20.
V primeru Katalonije se ponovno je pokazal pravi obraz EU - ?e je vlada v neki dr?avi desna, potem lahko dela katerokoli pizdarijo. To vedo tudi hr?ki in prav zato se je lahko ?veplenkovi? rogal Sloveniji. Boste videli kako bo poniknjeni junfer sko?il v luft, ko bo Slo poizkusila z blokado prisilit Hrvate k spo?tovanju evropskega pravnega reda.
Moja ?verca 7-letnica me pogosto vpra?a ali je Mazda ?e zmeraj moja najljub?a znamka ali je katera druga in ji povem, da mi je za znamko in zna?ko total vseeno ter nisem nek navdu?eni BMW voznik. Itak pa 15 let stara Balija (ime zaradi zelene barve, malo politi?no nekorektno) ni nek extra wagen, pa? pa nekaj za polmesecno pla?o in zame dovolj O.K.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
?e jo pomladite za 3 desetletja, ?e zmeraj nebi bicikla nanjo naslonil
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani