Skoči na vsebino
Suicidal
Napisano

Stand by stomach, here comes banana.

ce bi jaz rekel to mojemu trebuhu, bi takoj sporocil mozganom naj se dam v "suicidal" mode....banana pac ni nc :D (krem banana pa ze velik boljs :P )

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Trabi in Wartburghini
Napisano

sam resno govorim brez zajebancije, wartburgov zvok motorja je prav svetoven...kot porsche :)

@boss: wartburg ma ljubljana tablico, trabant pa titograd :D

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda zoom-zoom zopet!
Napisano

Trenutno se sice zoom-zoom-a bolj slabo - pa ni motor kriv- so traktor gume na avteku - Labi bo to firmo poznal - "LASSA" - pa sploh niso tako slabe, kot sem se bal...hekhmmmmm!??? :rispekt:

LAStik SAnayi hehe odkar jih je kupil bridgestone so boljse (ocitno)...prej so ble v rangu tigar ali trayal.

@vuk: ko bom v MB definitvno se moramo dobiti na :vino: ali :pepsi:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda zoom-zoom zopet!
Napisano

He he,kak je bla pija?a omenjena,bi se vsi vklu?li v ta pogovor..... :P:cheers:

ma neeeeee kaka pijaca....jaz sem mislil o zoom zoomu :D (heh not)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Holy Shit !
Napisano

Labi - a si ljubosumen????? hehehehe :ne vem: :P

SPLOH NE!

no, ok mal ze :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sne?eno jutro
Napisano

:blink:?zmeden? :ne vem:

jep :)

Objavljena slika

cvetlicarna labi :rozico:

od spodi pa: ohranite lepoto mesta (direkten prevod) :policaj:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sne?eno jutro
Napisano

Ok labi...resno me za?elo zanimat kje je to!!! ?rna gora somewhere?****

bliz si :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.