Tako ja, vzel sem 2017 zaradi novega volana in 192 konjev. Karkoli je novejšega ima prenapihnjeno ceno, realno gledano je pa sprememba na avtu minimalna - razen drugega headup in 360 kamere.. apple carplay pa lahko vgradiš sam če kupiš modul, oziroma ti ga dajo tudi naši pooblaščenci.
Čestitke za novo makino in varno vožnjo ti želim.... 👍👍👍
Ker naročam tedensko in veliko iz tujine bi sam razvrstil hitre pošte glede hitrosti in korektnega odnosa do strank takole: 1. Gls, 2. DPD potem pa daleč nič in šele nato pošta Slo. Pošta, slo. je zadnja leta katastrofa. Paketi iz tujine ležijo pri njih tudi po teden in več, pustijo ti listek v nabiralniku, da te ni bilo doma, čeprav si bil in čakal na paket. To se mi je v kratkem zgodilo že trikrat.
Ta tema ratuje čist brezvezna odkar ni več reakcij. Fovš za burek, pečjak je vrhunski! Če pa rad kupiš zmrznjene za doma da jih sam spečeš pa raje vzami hofer - isto od pečjaka iz iste linije, samo več nadeva.
Tudi jaz danes od doma!
Hvala za info, drgač jem mesnega samo ga je zmanjkal... 😟🥴
Ps; ja reakcij-všečkov ni, ker so eni pre pametni.... 😁
@Bini, me sploh ne preseneča. Bodo pa vsaj zrak očistili malo.
Mal mi je smešno dejstvo, da je pošto prejel na dom, glede na to, da vso pošto preverjajo na pošti in je bilo že tam umaknjeno po nekaterih uradnih besedah. Tole pa kr slikano na domači mizi, še prt se vidi spodaj desno. Aja, je bila pa objava kar hitro umaknjena baje, tako da mogoče pa le ni noben videl....
Dejstvo je, da so nerodni in to nerodni na kuBIK.
PS: Kdo bi slikal ovojnico tako, da se vidi še domači naslov? Nerodno ali namensko?
Sam sem se do sedaj, razen enega meni res neumnega referenduma, vedno udeležil volitev. In držal sem se pravila, ki mi ga je pred volitvami v 90-ih povedal profesor po opravljenem ustnem izpitu: "vedno je potrebno voliti tistega, ki ni na oblasti, ker se mora oblast menjati, sicer se izrodi". Mislim, da je imel kar prav.
Bo treba pisati na ustavno sodišče, da so zimske gume neustavne in nevarne za naša življenja in hkrati nam kratijo pravico proste izbire. Baje, da je v igri le denar in zaslužek gumarjev. 🤪
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Čestitke za novo makino in varno vožnjo ti želim.... 👍👍👍
Povezava za deljenje
Deli na druge strani