Skoči na vsebino
Košarka
Napisano

Sem navdusen, da tokrat ni potrebna tolazba, v stilu; pa sej smo dobil srebro, le kaj bi se radi nehvaleznezi? :D

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Košarka
Napisano

NORO vse ?estitke igralcem, selektorju in tudi navija?em (v dvorani in pred TV zasloni), zlato je NA?E!  :ouje:  :ouje:  :ouje:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Košarka
Napisano

Res vsaka ?ast. Po pravici nisem pri?akoval da bojo ?li mimo Litve. Ker ponavadi imamo zmeraj dobre tekme v skupinskem delu, potem pa pridejo Litvanci pa Grki z svojimi trojkami in nas potopijo.

Take skupinske igre, duha in motiviranosti in predvsem samozavesti ne pomnim v SLO skupinskih ?portih.

Malo me skrbi pa finale in politika. Sem 99.9% da bojo Srbi spustil Ruse v finale, potem pa spet politika in sodniki v prid Rusom.

Na?i bojo moral dat 150% da bojo zmagal finale.

Litve niso uspeli premagati na tem EP, pravzaprav niti igrali niso medsebojno. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Košarka
Napisano

Dajmo razmi?ljat (sanjat) ?irokopotezno in samozavestno; gremo na naslov PRVAKA; ne zgolj na bronasto odli?je.  :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Košarka
Napisano

Takole tekmo je bilo nemogo?e zmagat, ker so morali premagat tudi sodnike, peke u?ive! ?ESTITKE, gremo dalje!  :vesel:  :ouje:  :notworth:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.