Skoči na vsebino
F1 vs. R1 vs Sped boat
Napisano

o lektor... kolk te Bosti pla?uje, za tak?ne usluge - kr po pravic povej, n? lagat, ker se po obliki pisave vidi a la?e? al ne :D

heh v bistvu moram jaz bostiju placat, da iz moje labi-slovenscine napise tko, da se pol vsaj mal razume kar sem hotu povedat :D

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda - BY BY
Napisano

tvoja mazda je na zimskem spancu :)

spomladi bo revitalizirana (sigurno bo sla vec kot 220km/h)

a so ti vsaj dal nadomestni avto?

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sne?eno jutro
Napisano

jaz mam karto za krvavc, ampak ni problem tud drugje it. recimo vogel mi je prav vsec...sej je vseen sam da se smuca :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sne?eno jutro
Napisano

prvi test zimskih gum Dunlop Wintersport 3D, 195/65 15T: odlicno! Bolje se obnesejo kot prejsnje Michelin Alpin A2. Kdaj ze gremo smucat mi? :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sne?eno jutro
Napisano

Zdaj ko si omenjal bike (kolo)...vceri sem se sel mal vozit okrog (ponoc ko je sneg pa ko ni nobenga je kar uzitek)...razen mraza, je res dober feeling.

Moj bike pa je v pogonu celo leto (sam gume mam pa skoz "letne" :) )

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sne?eno jutro
Napisano

Ja tebi...meni je tudi v tistem ?asu, ko sem ?ivel na obali :D Takrat sem se odvadil snega in tudi nehal smu?ati. Zdaj pa nekak nimam ve? veselja do smu?anja.

lp vuk

vuk vidim da si postal pravi biker (motorist)...sneg je public enemy #1

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sne?eno jutro
Napisano

sneg = smucanje :jupiii::jupiii::jupiii::jupiii:

pripravljen za sezono 05/06 (kako ze gre una reklama: naj joze pozene, jaz sem pripravljen :) )

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda - BY BY
Napisano

Ne Mazda (?ena ima zelo dober odnos do jeklenih konji?kov - poklicna deformacija) ampak bum bum po Mazda staf-u! :bravo:

ja sej tko sem tud mislil...po dobu mazda staff po pi***! :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Doma?a naloga
Napisano

hmm... zakaj je pa dobil cvek? saj je napisal kar nekaj slovenskih besed :hohoho:

to pa res..."prefuku" sploh ni srbsk :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

kam za novo leto
Napisano

Ej pa zakaj vsi slovenci rinete neki v Beograd??? Ne stekam...(razen ce ste iz tam originalno)

V Ljubljani je 100x boljs bit za novo leto kot pa v Beogradu (al pa mogoce sem tok navajen balkan zurov da me sploh ne ganejo vec)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Back in Europe
Napisano

komar, daj kako slikico gor! :)))

evo nekaj mojih ;)

opa pamukkkale a? lepo...a si se mel v redu?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Back in Europe
Napisano

Huraaaaaa...I'm back in Europe - sheet hapens - hehehe..... :rispekt:

Salam - vsem skupaj!!!! :cheers:

Alejkum selam :rozico:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Holy Shit !
Napisano

[1492Nm navora

holy shit!!! kaksen je pa menjalnik pa sklopka??? najbrz kamijonski :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.