Skoči na vsebino
Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

No, no, no... kako pa se obna?ate do eti?nih? Teli romski so pa? ogro?ena vrsta in moramo storiti vse da ne bodo izumrli. Zakaj pozitivna diskrimninacija ni na seznamu prekr?kov? Ker ?e je nekdo na eni strani pozitivno diskrimniran je 100%, da je zaradi tega na drugi strani nekdo negativno diskriminiran. Kje je torej potem na?elo demokracije in enakosti pred zakonom?

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

Nejc, popolnoma ima? prav. 90km/h je to, edino da gre za cesto rezervirano za motorna vozila in vinjete na tej cesti ne smejo zahtevat. Se pravi gre za zavajanje tujcev, saj ta znak edino pove, da je na tej cesti dovoljen promet motornih vozil, ki dose?ejo minimalno vsaj 60km/h.

Pravilno bi moral biti moder znak z belo avtocesto in 110km/h omejitve.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Ne stekam, kaj je smesno?

?e bi bilo 30 let nazaj v vojski bi bilo sme?no, ker bi bil kot fazan takoj po prihodu v JLA ?e d?omba. :jezicek:

p.s.: Da se ne bo kdo mlaj?i od 50 let preve? trudil razumet - to razumejo samo tisti, ki smo dali v jugi ?e JLA skoz.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Zadnji? je bila ena taka brezvezna debata, kjer se je ena tetica stra?no zgra?ala nad jelkami, ki jih posekajo samo zato, da jih okrasimo. In ni? ni pomagalo, da ve?ina registriranih prodajalcev ima svoj gozd, kjer te jelke posadijo 5 let nazaj in da ?e ne bi bile prodajno blago jih ravno tako ne bi bilo, saj se ne bi nikomur spla?alo saditi.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Kolikor vem za vas Primorce, ?e ne greste vzhodno od ?rnega kala ne rabite zimske opreme - ne verig in ne gum.

Jaz bi kaznoval v obe smeri ampak smiselno... Temperature kjer ?e lahko zmrzuje. Nima? opreme - kazen. ?e ?e sne?i kazen x2, ?e obti?i? kazen x5, ?e naredi? nesre?o zaradi tega kazen x20.

Za poleti enako - +20 stopinj po 30 marcu. Nima? letnih ali celoletnih gum kazen. ?e de?uje kazen x2, ?e naredi? nesre?o kazen x20.

Takoj bi bil red.

Moje osebno mnenje je celo tako, da z letnimi v snegu si manj nevaren za te?ko nesre?o, kot pa z zimaki na recimo na +50 stopinj pregretem zlizanem istrskem asfaltu, kjer je recimo ravnokar za?elo de?evati po recimo treh tednih su?e. Upam, da ne rabim razlagat zakaj.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Kolega, ki se bavi ljubiteljsko z vede?evanjem o vremenu mi je namignil, da naj bi prava zima z obilico snega in mraza nastopila takoj po novem letu. Trajalo naj bi tak?no vreme skoraj cel januar. Bomo videli...

Ja baje, da bo celo obala zamrznila. :hudicek:

Ti bo? pa glavni car, ker ima?, kot edini primorc, zimske gume.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ja, pozimi sem kar pogosto na obali s kolesom.

Super vreme je bilo... Tudi na 400mnv (?e mi ?tevec prav ka?e) je bilo krepko nad 10stopinj, ni? pihalo. Ko pa pridem v Ljubljano pa -1 in megla ob 17h....

Upam, da ob 17 uri pa le nisi pri?akoval sonca? :P

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.