Skoči na vsebino
Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

FAKING "WIN 8 SINGLE LANGUAGE" u pizdo pejte ! :angry:

A bi raje imel WIN 8 MARRIED LANGUAGE"

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Glede na to, da mojster ?e nima svoje www strani, sem bil dovolj pogumen in odprl novo temo na forumu, ker se velikokrat pojavlja vpra?anje, kje pa je ta Pelko, a pa je dober, a ga je te?ko najti, a ima kdo njegovo telefonsko, itd. :D

http://www.mazda-si.net/index.php?showtopic=11906

P.S. - Upam, da vam je besedilo v?e?, ker napisano je iskreno in brez pretiravanja ter olep?evanja. :punk:

med posti se bo zgubilo - dajte v sticky pod tehni?ne te?ave. ?e seveda novi admin pusti :hudicek:

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Real Madrid tudi brez prvega zvezdnika zmagal v finalu Kraljevega pokala. :punk:

zato je ekipa zmagala, izredno so igral, oziroma par ?printov in ekzekucija (no proti taki mariborski barci niti ni bilo te?ko)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Pa ?e poson?u si se na soncu ane, k ga je blo tok velik cel vikend :D

Nedelja je bila son?na, k sre?i z rahlo meglico, druga?e bi gledali avione direktno v kuglo, in to tista ki misli? da ni ni? pa ti skuri kumaro :angry: . Sobota je bila pa ok ampak z hladnim vzhodnikom.

V glavnem vreme odli?no, ker je jadranska sapica delala ?talo pilotom, napihljiva vrata so se skozi popravljala.

In to?no po koncu se je pa razjasnilo :party0035:

Ninja a ste ?li v?eraj nazaj? Me zanima kako je bilo na cesti, mi smo pi?ili ob 05:00 danes.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Dan na morju. Baba gre lavfat in pelje psa zgodaj. Nato te zbudi s kofetom in zajtrkom, no vcasih osebno ce je bil lavf premalo...

Potem se vsedes na teraso in komandiras otrokom kaj je za postorit, prinese kak sosed neko dobroto.

Potem pa premik v mesto....zvecer pa plazo. No vmes zakurim za cevape

Priceless

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Mam mal Objavljena slika ker je blo v?eri mal preve? Objavljena slika

Pazi klopi so se zacel :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Ne to limat, bom moped iz avto.net umaknil! ?e ogled te teme mi je malo zmedlo kompas. :notworth:

Se ?e topi, kar tu na sliki se dobi :jupiii::jupiii::jupiii:

http://www.grossglockner.at/en/service/gro...uf-einen-blick/

U sam ta bel ?trom ?e ni bil gor....samo vajper in sivi ?trom, bo treba fotoalbum posodobiti letos :cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Napa?na lokacija za opravljanje registracije ? :zvizga:

prvi? da se na laborah ni dalo neki narest :huh: . Ker je bilo darilo za 70let Seichento....pa je ?el surprajz

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Na Avto Krka ?empeter pri Gorici imajo natisnjene neke obrazce, ki jih izpolnita, pa je zadosti.

In ni potrebno vpri?o njih izpolnjevat. Obrazec vzame? in odnese? domov.

Jaz za lastnega fotra nisem mogel.....pravtako ne vzamejo 'doma' podpisano pooblastilo... :blink: pa sem bil v Kranju.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Gre brez najman?e te?ave.

Na roke napisano pooblastila pa gre bp.

How do in know, I did it. :harhar::harhar::harhar::harhar:

[/quotemogo?e v ?KL, drugje zahtevajo overjeno na upravni.......... <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

?e ene par fotk, ker mam gsm za gps, redko slikam (pa ?e kamerco seveda)

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Gospodarstvo je zafurala naveza "menađerjev" - politikov ki so poizku?ali obogateti na lahek na?in, in ne delavci v javni upravi. Je pa zanimivo da taisti politiki najdejo slovencelne ki jim verjamejo, da je za krizo kriva kuharca v vrtcu.

podpis

in ti isti upravljajo poslance, ki nikoli ne bodo sprejeli ukrepov proti.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Glede na to, da redkokateri avto tehta ve? kot tono in pol, najve? tono in osemsto kg, bi mogo?e bilo dovolj vla?ugo za B kategorijo, torej do skupne te?e 3,5 ton.

Ali pa, za za?etek, dokler posel ne "zalaufa", kljuko na avto pa prikolico. Registracija prikolice je najbr? cenej?a od registracije motornega vozila. Na za?etku, dokler ?e ni toliko prometa, pa je ceneje, ?e stoji prikolica, kot pa, ?e stoji vla?uga.

Ubogi Zmaj, s takim navdu?enjem se je lotil, pa ga vsi samo kritiziramo in mu solimo pamet... Glej, vsaj ideja je dobra. In pa zagnanost je pohvale vredna. Da ima nekdo voljo do dela.

Ja ja s CX7 in prikolo sem ?el delat B+E :cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Tole pa ne bo Steve O, ker "grandpa" je Johnny Knoxville - ampak tale tukaj je pa neki Poljak, ki po moje z Jackassi nima glih ne ke veze razen, da jih kopirajo.

To je vse vezano na moj post zgoraj Te so norci - SA Wardenga so ?ehi ki uporabljajo filmske like pri zajebavanju folka

?e kdo prvi link gleda do konca po reklamah pride ?ele bistvo pred tramvaj :cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

?e kak slogan ve? dodaj! :P

Samo en nasvet: Manj je ve?. Kratko in jedernato. zadaj napi?e? kaj nudi?, spredaj pa logo, en slogan, kontakt. Tako bi naredil jaz no.

Glede zaupanja v ljudi pa mislim, da je mazdaman mislil tudi v kontra. Ne bo kar vsak dal nek drag avto enemu s.p.ju in upal na najbolj?e.

pogodba, pooblastilo, in seveda od?kodninska klavzula sta predpogoj. you break you buy.

Druga?e pa samo opozorilo: Tehni?nega brez pooblastila oz lastnika + registracijo je danes nemogo?e narediti drugi osebi.. Enako je uvedla Adriatic slovenica - OBVEZNA prisotnost lastnika pri cenitvi oz prvem zavarovanju

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Boste povedali kako se vam dopade moj promocijski letak (1. in 2.stran), ?e ?e kaj bistvenega manjka oz. moti. :P

2 commenta:

1. Malo prevec je neskladen, 3 razlicne podlage in slike/ barve ( okvir crno rdec, avto moder, zmaj zelen, text rdec....). Ta zmaj je za moje pojme malo motec poleg avta

2. Malo bolj v detajle opisi storitev (ne omenjas nadomestnega avta) in ne toliko na siroko pisati o drugih stvareh

Kljucne besede v minimali :prstgor:

Pa bo vsecen.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

49:20 sre?anje s pravimi divjimi vranci :cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Jadranska spet ni razo?arala :ouje: in to v soncu. Na?li smo pa dve novi cesti - prelaza :jupiii:

film?ek sledi, veliki finale je pa bil sodra v Ribnici, kjer sem prvi? v ?ivljenju ?elel z motorja in s ?elado folku po haubi razbijat. Koji kurac se majo za ustavljati sredi ceste v vsaki manj?i sodri BREZ LU?I zaradi teh kur?evih sprednjih dnevnih lu?i, da njihov pleh ne bo opraskan?????????

Jaz na motorju v nalivu se peljem naprej pa moram paziti na bedake POFUKANE, ki nimajo za kasko ali kaj?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

motor spakiran, jutri po magistrali do Murterja :party0035: , mogo?e kaka ploha a mislim da bom suh, pa tudi ?e - oprema je. :cheers:

Mogo?e na prvem delu ?e ceradarje sre?am :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Mazdas se pocuti vredu. Zlomleno ni nic glava cela skratka nic hujsega. Edino ostati bom moral cez noc na opazovanju zaradi udarca v glavo (airbag verjetno)

Lp iz obale :)

Placan dopust na obali. Hec sam da si cel!!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.