Glede na to, da mojster ?e nima svoje www strani, sem bil dovolj pogumen in odprl novo temo na forumu, ker se velikokrat pojavlja vpra?anje, kje pa je ta Pelko, a pa je dober, a ga je te?ko najti, a ima kdo njegovo telefonsko, itd.
Pa ?e poson?u si se na soncu ane, k ga je blo tok velik cel vikend
Nedelja je bila son?na, k sre?i z rahlo meglico, druga?e bi gledali avione direktno v kuglo, in to tista ki misli? da ni ni? pa ti skuri kumaro . Sobota je bila pa ok ampak z hladnim vzhodnikom.
V glavnem vreme odli?no, ker je jadranska sapica delala ?talo pilotom, napihljiva vrata so se skozi popravljala.
In to?no po koncu se je pa razjasnilo
Ninja a ste ?li v?eraj nazaj? Me zanima kako je bilo na cesti, mi smo pi?ili ob 05:00 danes.
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Gospodarstvo je zafurala naveza "menađerjev" - politikov ki so poizku?ali obogateti na lahek na?in, in ne delavci v javni upravi. Je pa zanimivo da taisti politiki najdejo slovencelne ki jim verjamejo, da je za krizo kriva kuharca v vrtcu.
podpis
in ti isti upravljajo poslance, ki nikoli ne bodo sprejeli ukrepov proti.
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Glede na to, da redkokateri avto tehta ve? kot tono in pol, najve? tono in osemsto kg, bi mogo?e bilo dovolj vla?ugo za B kategorijo, torej do skupne te?e 3,5 ton.
Ali pa, za za?etek, dokler posel ne "zalaufa", kljuko na avto pa prikolico. Registracija prikolice je najbr? cenej?a od registracije motornega vozila. Na za?etku, dokler ?e ni toliko prometa, pa je ceneje, ?e stoji prikolica, kot pa, ?e stoji vla?uga.
Ubogi Zmaj, s takim navdu?enjem se je lotil, pa ga vsi samo kritiziramo in mu solimo pamet... Glej, vsaj ideja je dobra. In pa zagnanost je pohvale vredna. Da ima nekdo voljo do dela.
Ja ja s CX7 in prikolo sem ?el delat B+E
Tole pa ne bo Steve O, ker "grandpa" je Johnny Knoxville - ampak tale tukaj je pa neki Poljak, ki po moje z Jackassi nima glih ne ke veze razen, da jih kopirajo.
To je vse vezano na moj post zgoraj Te so norci - SA Wardenga so ?ehi ki uporabljajo filmske like pri zajebavanju folka
?e kdo prvi link gleda do konca po reklamah pride ?ele bistvo pred tramvaj
Samo en nasvet: Manj je ve?. Kratko in jedernato. zadaj napi?e? kaj nudi?, spredaj pa logo, en slogan, kontakt. Tako bi naredil jaz no.
Glede zaupanja v ljudi pa mislim, da je mazdaman mislil tudi v kontra. Ne bo kar vsak dal nek drag avto enemu s.p.ju in upal na najbolj?e.
pogodba, pooblastilo, in seveda od?kodninska klavzula sta predpogoj. you break you buy.
Druga?e pa samo opozorilo: Tehni?nega brez pooblastila oz lastnika + registracijo je danes nemogo?e narediti drugi osebi.. Enako je uvedla Adriatic slovenica - OBVEZNA prisotnost lastnika pri cenitvi oz prvem zavarovanju
Boste povedali kako se vam dopade moj promocijski letak (1. in 2.stran), ?e ?e kaj bistvenega manjka oz. moti.
2 commenta:
1. Malo prevec je neskladen, 3 razlicne podlage in slike/ barve ( okvir crno rdec, avto moder, zmaj zelen, text rdec....). Ta zmaj je za moje pojme malo motec poleg avta
2. Malo bolj v detajle opisi storitev (ne omenjas nadomestnega avta) in ne toliko na siroko pisati o drugih stvareh
Kljucne besede v minimali
Pa bo vsecen.
Jadranska spet ni razo?arala in to v soncu. Na?li smo pa dve novi cesti - prelaza
film?ek sledi, veliki finale je pa bil sodra v Ribnici, kjer sem prvi? v ?ivljenju ?elel z motorja in s ?elado folku po haubi razbijat. Koji kurac se majo za ustavljati sredi ceste v vsaki manj?i sodri BREZ LU?I zaradi teh kur?evih sprednjih dnevnih lu?i, da njihov pleh ne bo opraskan?????????
Jaz na motorju v nalivu se peljem naprej pa moram paziti na bedake POFUKANE, ki nimajo za kasko ali kaj?
Mazdas se pocuti vredu. Zlomleno ni nic glava cela skratka nic hujsega. Edino ostati bom moral cez noc na opazovanju zaradi udarca v glavo (airbag verjetno)
Lp iz obale
Placan dopust na obali. Hec sam da si cel!!!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani