Zato je pa v Mercatorjih pomanjkanje tega artikla ... Imajo jih samo v "tavelikih" Mercatorjih (tisti, ki imajo posebej trafiko) ... Vceraj bil v tavelikem v Siski, pa jih ni bilo, prejle bil v tistem na Primskovem v Kranju... tudi zmanjkalo... potem sem sel se v unega na starem sejmiscu v Kranju... tam sem jo pa dobil ...
ASF je to da ti avto posveti v tisti ovinek kamor ima? zavito oziroma zavija?, to si verjetno opazil na kakem kri?i??u, ko si videl kako meco al pa bmw ko mu je svetila samo ena "meglenka", potem pa je ?e ta po?asi ugasnila.
To nima veze z pogonom ali zavorami.
V bistvu je to AFS ... in pomenilo naj bi Adaptive Front Lighting System oz. Adoptive Frontlight System... In je podobno kot pri VW ... le da tam sveti ustrezna meglenka... pri Mazdi pa je v lu?i ...
Sistem AFS (Adoptive Frontlight System) prilagodljivih prednjih ?arometov pove?a osvetljeno povr?ino v ovinku. ?arometi osvetlijo tudi obmo?ja, ki jih obi?ajni ?arometi ne osvetlijo. Biksenonski ?arometi poleg tega zaradi ve?je svetilnosti zagotavljajo dalj?e osvetljeno obmo?je.
js sm kr sam pa gmail ra?unov odpru, da sm dobu 20 friendov da sm u Z-listi, sam nvem, ?e si lohk kadarkol zbere? kaj bo? mel, ker pi?e na vsakem "Fresh out" sm hotu probat kr USB klju?ek, ki je vreden 45 to?k, pa ne gre, men se zdi, da majo dolo?ene termine.
Ko hoces narociti kaj, pa dobis kaj temu podobnega
Tam je zmontiran v 45 minutah pa ?e en , lahko vmes spije?.
Nova je problem(sem ga ?e na?tudiral - re?il ), ker je krmiljenje releja originalnih ?migavcev negativno. Treba je predelat smart turn in napeljat eno malo dalj?o ?i?ko.
kot napisal ne pred razdelilnim boxom ampak za....
Samo tebi (oz. icemanu) potem zdaj dela tako, da tudi ko imas zmigavce dlje prizgane, utripne se trikrat, ko rocko vrnes v nulti polozaj ane? Ne samo takrat, ko jo samo "pipnes"...
Jebemti, pa ?e razmi?lu sm da bi se nekak do tebe domaju (no mev sm ?e Suli?arja - Celi?arja sabo), ampak pol nism hotu motit, k sm biu zihr da si do vratu u kakm biznisu!
Dec, sam kako pa mazdura laufa odkr si jo poprijel, to je pa res za
Js mam zrihtan, dela bp, samo ene 2 stvari mi nista v?e? in ju bom ?e predelal ob prilo?nosti.
Dela cca 1 uro, zato ker sem picajzlast in ker sem iskal kable brez vseh shem.
Mislim sem, ce je ze kdo ze zmonitral v tanovo sestico... da vidim, ce so bili problemi, ki jih je imel iceman povezani s tem modulom ali je to bilo ravno splet okolicsin in nakljucji ...
Potem lahko enkrat ob priliki prilejem k tebi? Bo pomoje se najbolj sigurno... glede na to, da sem jaz bolj "lev" za kake spajkarije ...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Zato je pa v Mercatorjih pomanjkanje tega artikla ... Imajo jih samo v "tavelikih" Mercatorjih (tisti, ki imajo posebej trafiko) ... Vceraj bil v tavelikem v Siski, pa jih ni bilo, prejle bil v tistem na Primskovem v Kranju... tudi zmanjkalo... potem sem sel se v unega na starem sejmiscu v Kranju... tam sem jo pa dobil ...
lp
Thomas
mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Povezava za deljenje
Deli na druge strani