Skoči na vsebino
Formula 1
Napisano

Gilipter, ti kaj manjka Rosberg?

Nekak 95% ziher sem, da bi bil s svojo preudarnostjo zdajle vodilni, ker Hamilton dostikrat dela kake bedarije. :(

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Danes prvi? odkolesaril po Doj?i, pa ugotovil da niti ni tako lahko dr?ati dlje ?asa 25kmh povpre?ne hitrosti. Gume imam pa? MTB in to precej ?iroke, a jaz sem bolj vajen cestne specialke, ker tam pa je ?lo do 50kmh brez te?av (je bilo ?e treba pazit na omejitev, da me radar ne ujame, hehe).

Sem pa zadost trmast, da niti po razgibanem terenu in v klance nisem ?elel prestavit iz najvi?je (24) prestave, pa je nekak ?lo. Aja, nimam elektrike pod ritjo, hehe. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Takole kot igrajo trenutno, se jim obeta izpad v LP ?e po skupinskem delu. Kot REALnemu navija?u mi njihova katastrofalna forma niti ni v?e?, ker bo to ?kodovalo tudi mojemu klubu, ki sicer ima nekaj konkurence v La ligi, vendar se ve kdo je tradicionalni nasprotnik ?t.1 :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Zdele za kosilo taprava Kranjska klobasa (Arvaj), zraven pa bavarsko p?eni?no pivo in za sladico bom imel Prekmursko gibanico.  :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Se ena Krvodajalska uspela danes, pa s hcerko sva sla na kolesarski izlet, da upravicim izgled najgrse izvedbe 3ke E46, aka touring :D za las za tavelik bicikel noter brez razdiranja. Sem pa v 15 dneh prevozil ze skoraj 4000km odkar ga vozim; LPG :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.