Skoči na vsebino
Joyride
Napisano

A lahk se jaz?

--the power of over mura moving cake-- :D

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Joyride
Napisano

ja ja... :)

una tvoja cesta je tud dobra sam ni tko hitra kot ta (mal preozko je vse skupaj :)

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Joyride
Napisano

Sicer pa treba na dolo?enih to?kah pazit na :policaj: .... ker sem jih ?e po?teno pla?al tam.....Labi....Sej ve? kje....hihihihi

..in tocno tam sem se spomnu nate in sem vozu tok pocas da me je na koncu prehitu traktor :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Joyride
Napisano

pridte enkrat Gori?ko raziskovat, vas bom jaz pelal okrog :P

boste vsaj podvozje razmigali :P

aja kaalman ti verjetno poznas: ceprav tud tam nisem bil dooolg casa.

cesta ki gre od murske sobote do hodosa....tam so tud lepi ovinki :bravo: v bistvu taka cesta pol se nadaljuje do balatona (madzarske)..

upam da bom kdaj spet tam

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Joyride
Napisano

ovinki in to kaksni :rispekt:

prvi del Logatec-Godovic je super asfalt, pa ni kakih vzponov...sami ovinki (tam se voz po 120km/h, motorist (bla je repsol pobarvana honda) ni mogel sledit temu tempu :)

drugi del je pa Godovic - Crni Vrh ki je ze kar rally Monte Carlo (velik ostrih ovinkov, pa vzponov....s slabim avtom je ze problem)

tretji del je pa dol do Ajdovscine....mal sirsa cesta vseen pa treba pazit pri zaviranju ker gre dol.

Iz Ajdovscine do Gorice je pa full speed or nothing :)

najboljse pri tej cesti je to da je cist prazna....bi lahko rekel da je to zadnja oaza za avtomobiliste (in motoriste).

:bravo:

asfalt je pa super...z motorjem ni nobenga problema (prej uzitek bi rekel)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Joyride
Napisano

se dober da je offtopic tema...

danes sem se vozil mal po sloveniji (na koncu sem spraznil tank), in sem vozu po eni cesti kjer me ni blo doooolg casa..in sicer. LJ-avtocesta-izhod Logatec-Col-Crni Vrh-Godovic-Ajdovscina-Nova Gorica....(ce kdo pozna ve kaj mislim)

pozabil sem kako kultna je ta cesta....in to kar ze dolgo vem: podvozje M6 je res vrhunsko (edin skoda ker ni znizano :(

Na koncu pristal na Blejskem jezeru...ni se mrzla voda :)

all in all..temu se rece business and pleasure :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

s ?im razvajate svoja u?esa... ?
Napisano

...ce ne bi bil avtomobilist bi se ukvrjal z glasbo (kot vecina moje druzine). Igram kitaro (v glasbeni soli pa klavir !??) in kaalman moram rec da mas dober spisek (s tem mislim na Metallico, Iron Maiden in podobne :D)

:bravo: rock on

aja se to: zdanje case intenzivno poslusam (in igram) Steve Vai-ja, ki bo cez en mesec spet v LJ :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vuk car
Napisano

Sem mislil tistega na "ma?ini"... :bravo:

saj vem....mislu sem bit kao smesen :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vuk car
Napisano

jaz sem podobnega mel ko sem bil 3 leta star...sam je bil pa rdece barve

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ni Ferrari je pa legenda
Napisano

:bravo: komar ne vem ce bos lahk homologiral te feltne ker ne pasejo na bolho (pazi to v albanscini zarad meni neznanega razloga se mu rece: kikirez)

te feltne se od yugota, tko da na tehnicnem bos mogoce mel tezave :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vuk car
Napisano

:cheers: vse najboljse....

pa tok da ves mas najboljsi znak na horoskopu :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dobre slike iz Izraela
Napisano

strinjam se izrael je raj za mazde...pa za japonce nasploh. Tudi subarujev je velik (v primerjavi z drugimi drzavami mislim).

Shalom Mazdashi :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

hahahaahah dobra

no se jaz: Japonc pa Crnogorc sta skupaj v ladji ki se potaplja. Japonc cist zivcen vprasa Crnogorca "Sta sad da radimo???", Crnogorc mu rece "Jebem vam mater samo bi nesto vi radili"

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Don
Napisano

Filip vse najboljse (nekaj te ni zdanje case med nami)....

kaj je to vsak dan ma nekdo rojstni dan :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Happy Birthday Morpheus !
Napisano

:rozico::D

?edalje ve? ?lanov ma rojstne dneve :D :D :lol:

jap cudni clani....mogoce na koncu bojo imeli vsi rojstne dneve :D

morpheus vse najboljse :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zopet prvi
Napisano

OOOO Labi....welcome back...... :vesel:

LP dAVid

not yet....cez 3 tedne (zacetek avgusta) bom back v LJ. :mi pijemoo: (kul smajli)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zopet prvi
Napisano

Ja....sem ga imel do 1 mesec nazaj v najemu....pa sem dal pro?..... :vesel:

?uj tomi...kaj pa je za mazdo nardit 100 km??? ?zmeden?

LP daVid

Eh amater :P

Za mazdo tudi 1500km v kosu ni nc ....

Pa se to: sporocam vam de sem po dolgem casu spet sel pod 6 l /100km s porabo :bravo: oleee...

Sam dizel po balkanu je res poraz...v turciji je ze velik boljsi..ostalo pa drek...(se cuti ko vozim)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.