No takole - ?ez teden jaz imam bore malo cajta, pa ?e ta kur?eva tema je takoj tle. V soboto se da zmenit, fajn je da smo na kupu, kar se pa ti?e instalacije je to otro?je lahko - samo potreben je strom za spajkalnik....
Predlogi?
Kaalman ti dobis po posti jutr poslem
Sobota bo malo guzva... zena praznuje RD... pa se miklavz je zvecer Edino mogoce dopoldan...
Drugace pa priletim enkrat do tebe iskat, pa se bom sam doma pozafrkaval...
Vem da se to ne sme, ampak Baje bo sedaj neka folija ?ez vinjeto, da jo bo treba nujno stran odlimat, me pa zanima ?e mislite, da ko bo direktno nalimana na ?ipo, da bo spremenila odtenek barve?
Kod pa hodi toliko casa ... Jaz sem pred kratkim nekaj narocil iz UK... v sredo zvecer je bilo placano... v ponedeljek dopoldan je postar prinesel... bi pomoje ze v soboto, samo pri nas imajo psotarji ob sobotah frej (vsaj poste ne raznasajo v nas konec... ) ...
Poglej v mojo temo pod DIY - ko se samo dotaknes zmigavca pa 3x utripne - prdevsem za na avtocesto da ti ni treba ro?ke gor, dol, gor, dol, gor ,dol...
1 kos na voljo ?e
Pol se dodajam na seznam ... Bo to Ajvar zmontiral?
ja sej pravim da to se da, sam je treba vse iskat...
Navada je zelezna srajca pravijo Sedaj si bil tako navajen... Ce bos hotel uproabljat sedmico, se bos moral navadit drugacnega nacina dela ...
Jaz sem recimo pred dvemi leti presaltal iz WIN na MAC OS ... in je bilo precej takih zadev, ki so me motile, ker so bile na MAC OS drugace psotavljene kot sem bil navajen iz WIN ... Danes ne menjam vec nazaj... OK... Windows platformo moram uproabljat predvsem zaradi sluzbe... domaci raculanik pa je iMac, prav tako privatni notebook je MacBook ...
Call me old fashioned, ampak kako se nastima klasi?en taskbar - s klasi?nem izgledom start menija!!!!! Bom znoru, ker nimam direkt bliznjic do zadnjih dokumentov in favorites.....
:ne vem:
Se bo treba navadit na drugacen nacin ...
Sedaj se zadnji dokumenti ali zadnje obiskane strani pojavijo ko gres z misko cez ikono ustreznega programa v Taskbaru in uporabis desni klik na ikoni...
Imas recimo spodaj ikono za Word in seznam izgleda nekako takole:
Lahko si das katerikoli dokument iz tega seznama v "pinned" in bo vedno viden nad seznamom zadnje odprtih ...
Ufff, kje zdaj najdt vulkanizerja za na hitro zamenjat gume. Zdaj ko se je ta sneg natresel po na?i de?elici ... Jaz pa v nedeljo odhajam za 4 (dva efektivna, dva za vo?njo) dni v Bruselj in bi rad imel zimske gume gor.
Ajajaj.
Postavis se v vrsto pri kaksnem vulkanizerju in pocakas urco, dve, tri... ...
Ponavadi je tako pri MS produktih, da je za resno uporabo sprememba OS-ja smiselna ?ele, ko ven pride prvi service pack. Bom pa rekel, da so na Win7 MS-jevci naredili korak v pravo smer in so Win7 prosto ponujali za test beta in rtm razli?ice.
Rezultat je bil ogromno polovljenih hro??ev, tako da ne vidim Kaalman nobene resne ovire, da ne bi zamenjal ?e posebej, ?e bo MS nadaljeval tradicijo, da ima vsak drugi OS rok trajanja samo dve leti (win 2000 in win Vista), kar pomeni, da bi Win7 znal trajat vsaj kakih 5 let.
Sedmica je v bistvu Vista SP3 ... oz. po domace povedano... to kar bi morala biti ze Vista... ... Vsekakor priporocam prehod na Windows 7 ... Sicer imam na sluzbenem notebooku se vedno Windows XP... ker je se najbolj stabilen ... pa tudi notebook je ze malce v letih (star dobre tri leta)... a sem na drugi disk namestil tudi Windows 7... samo za test zaenrkat, ker si moram vzeti se cas, da vse zadeve namestim na sedmici...
ena nastavitvica v biosu pa gre vse na hpja....
ampak na 7co NE GREM dokler ne bo vseh driverjev za non-windows zadeve 8mobitel brezzicni internet, VPN klienti...itd za sluzbene zadeve...
Ze z visto letos so bli problemi...tko ko boss prav vsaj pol leta pol mogoce da bo vse delovalo - verjamem da je trenutno za home uporabo, media, video, foto boljsa kot vista, samo ce clovek uporablja se kaj drugega........
Pri sedmici obljubljajo, da vse zadeve, ki so laufali na VIsti, naj bi laufale tudi na sedmici... poleg tega pa ima sedmica se Windows XP compatibility nacin... s katerim lahko dosezemo, da tiste zadeve, ki so bile spisane za Windows XP in ne delujejo na Visti, delujeo na sedmici...
Ta isti Audi je sedaj parkiran v tisti gostilni na avstrijski strani Ljubelja kjer te pobere Avtobus ko prehodi? ?epo - 300m stran od mojega nesre?nega kraja.
Zadaj je grozen, ne samo da so tudi lobanje in kr neki, se rdece lucke ob oknu in havbi
Pred pol urce je bil parkiran pred naso firmo (zraven restavracije Mona Lisa v Kranju ) ...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
A nimas zmigavcev?
lp
Thomas
mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Povezava za deljenje
Deli na druge strani