V Kranju ja, pove?ini so zlo prjazni in je vse ok.
Se ?e psihi?no prpravlam na to, da bo treba po?as kej za naprej gledat..je blo sicer v hecu re?en, da baba vzame kanar?ka, tamau viperja, js bom pa pe? ostal
Nisem mislu tako. Moja sta se hotla samo s tem vozit, ampak ja ker je vsak vikend ostal doma......je sel tebi...
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Problem nastane, ?e je posteljica ?e mle?na in se tamau zarad tega ne razvija ve?/mu ?koduje..tko da druzga kot prisilna spro?itev ni preostal. Na sre?o je potem tu protibole?inska zadeva, ki vsaj mal pomaga
Bolje za tvojo da pride malo prej ven pri 54cm.....
Samo da te pripravim ko bos otroka enkrat potm ko bo malo pri sebi dal v vozicek na 4h kolesih bodo njegove prve kricece besede pomenile hocem v ta avto. Preverjeno.
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Siguren? Ker jaz sem preveril, ko sem jaz prodaj avto se je informacija o zavarovalnici spremenila, tako da bi morali biti to?ni. Sicer je pa res, da pi?e opozorilo, da ne jam?ijo za to?nost podatkov.
Ampak vseeno, je vsaj za oporo, gre? na pravo zavarovalnico s ?t. zav. police pa ?e je bil tam zavarovan bojo ?e oni povedali
ja ve? kot 50% bo verjetno zadel, ker ljudje so nekako zvesti obnovam ?e zaradi popustov, mojega krivca je pa kazalo Generali, na generali so rekli ta polica je bila storno, in potem sem ga na?el na AS preko Generalija
kva se prto?uj? ma? pa vsaj na novo pobarvan odbija? (ej ?alo na stran)!
Ok samo nekaj ne razumem po kak?ni logiki je potem zavarovalnica ocenila da njihov lasnik audija ni kriv? A se ne sklicujejo na zapisnik policije kot dokazno gradivo? A so policaji na?li tega hro??a!?
drga? pa upam da ti uspe re?it zadevo tebi v prid.
Ne ravno policijski zapisnik je tista osnova, in v njem pi?e da audi ni kriv. Tole ste se napa?no lotili ?al. A je prepozno. Vztrajati je treba na tem da je povzro?itelj bil hro?? in imata tablico - ostslo jhe na policiji. Zavarovalnica krije in na podlagi pol zapisnika po?lje zahtevek - na podlagi tablice zavarovalnici hro??a.
To je edini postopek, ker sta pa hotela to na hitro narediti, je pri?lo do tega da se vajina zgodba ne ujema s policijsko ?al.
Sam sem imel identi?en problem 14 dni nazaj. Ko me je na parkiri??u en butnil, sem mu dal podatke, slikal itd in imel tablico.
?el sem do konca in MOJA zavarovalnica (tudi Generali) mi je posredovala kje je ta tablica zavarovana - to lahko naredi, ne sme pa povedati imena lastnika.
Nato sem s temi podatki ?el na njegovo zavarovalnico - AS, in prijavil ?kodo. ?kodni list pa avtomati?no navr?e tudi njegovo ime - oz lastnika avta.
Sem ga poklical in mu lepo povedal, da je naredil tudi prekr?ek pobega in podobno, se je kar malo ustra?il, a sem mu lepo dejal da ko dobi zahtevek naj ga lepo potrdi, da AS pla?a, ?e ne bo pa ?e policija pela. In seveda je potrdil, ker je videl da je naredil bedarijo in An?e je ?e dobil pla?ane ra?une od AS!! BRez policije
?e ne bi tega naredil bi mi ?lo iz mojega kaska enako.
Kaj vama svetovat? ?al je prepozno, ker je avto ?e popravljen, ?e ne bi bil bi lahko ?el na tvojo zavarovalnico vpra?ati kje je ta hro?? zavarovan, naj povedo, in potem pojdi tja prijaviti ?kodo
AMPAK - tvoj avto je ?e popravljen.....
Brez zamere ampak v dobrem sta naredila ?al slabo, in jamranje ne pomaga. Edina varianta bi bila da bi prijavila druga?e, kot da se je on vate zaletel, da je kriv in brez policije
Thomas, ravno v?eraj sem jo videl, ko sem se peljal proti Golem Brdu iz Mednga, nekje pred eno hi?o parkirano.
Jep to je ta.
Ma?ina je TOP, malo bi jo bilo treba not porihtat, lahko vpra?am ?e ho?e?? Pa malo se levi - ne lak ampak tista zgornja plast laka, za spolirat bi bilo
Ne verjamem. Enostavno ne verjamem. Kolikor sem jaz sre?al in videl motoriste, so se najbolj zgledni vozili samo 20 km ?ez omejitev. ?e tisti, ki imajo gor modro tablico z belo ?rko L se niso vozili po omejitvi. In marsikateri dvokolesnik z rumeno tablico se skozi naselje vozi ve? kot 50... Vsaj tu po So?ki dolini (ki jo doma?ini kli?emo So?ka fronta, ker bije? bitko tako z motoristi kot kolesarji in nikoli ne ve?, kako, da te je vse zgre?ilo in si pri?el cel in v enem kosu domov... In se obrne? proti Sveti Gori in se zahvali? ?e za en dan. Res iskreno zahvali?...). Tako da jaz ?e nisem sre?al motorista, ki ne bi omejitve prekora?il za vsaj 20 km/h...
Kolikor opa?am po teh na?ih krajih, to ni razmi?ljanje ampak dejstvo. In sploh ni treba provocirati. ?e pa se dobita dva motorista in da eden brez namena provociranja ho?e prehiteti drugega, se pa takoj za?ne tekma. Prvi se ne pusti prehiteti, drugi pa na vso silo mimo. In ?e so gor slu?ajno Italijanske registrske tablice, je od Kobarida do Tolmina 10 minut tekme... No, na?i niso izjeme... Niti ?enske.
Vabljen na test Slivka. Ve? ni samo omejitev in pametna glava, je tudi hladen asfalt, 3je le?e?i policaji, vrtec in presene?enje v obliki pomankanja asfalta na delih ceste - no je pa v tej 'vasi' Verje - Zg. Pirni?e - Sp. Pirni?e - Vikr?e ene 2km omejitev 40. Ampak ker je to edina alternativna pot sedaj ob zaprtju mostu pod motelom Medno vsi zadnje minute lovijo tu.....
Enako jaz vsak dan, 50 ?ez vas, na tablici avto, dej gas sej ma? motor...
Da o kolesarjih v LJ ne govorim, jaz grem mimo kolone, pa ska?em enega po enega - ampak spo?tujem semaforje, ne vozim po zebri da ujamem semafor, spo?tujem pe?ce in se ustavim pred prehodom....itd
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kdo bo sploh se gledal formulo??? Carja res in da se mi Vale celo sezono drzi cez celo dirko.
Ko se el classico zamudis z veseljem
Povezava za deljenje
Deli na druge strani