jaz bom poslikal tam pa dam sem gor slike pa boste povedali kaj JA kaj NE...a ni fenomenalen predlog ?
-Tomi ker mi znas tud misli brat (na enem topicu si uganil kaj bom rekel glede cosmosa:)) ti dam jaz moj password da napises namesto mene ko me ne bo tukaj
It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Jaz bi pa rad vedel, kje se da dobit 3l olja za 1500 sit. In kdo ra?una samo jurja za delo? Pa a filtra ne menja pri menjavi? hmm, hmmm hehe *pikolovec*
V inter-sparu majo neko akcijo...
pa mislim da je velik manj kot 1500sit za 3l...Zvezda olje al neki tazga (al pa Cekin ?)
no, skratka na nalepki je nek pomfrit
It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
David --faster than speed of light-- od tebe pricakujem en white russian, za zacetek. .....sploh ne vem v katero temo to pase ker grejo posti tok hiter da je res nemogoce sledit...ampak glavno da naredis belega rusa (caucasian, ce si gledu "the big lebowsky"
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
aja komar...tistih nisem najdu..
ampak zdaj ko si omenjal hugo boss.....tega je pa fuuuuulll tukaj...
interested?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani