Skoči na vsebino
Tomi!
Napisano

aja komar...tistih nisem najdu..

ampak zdaj ko si omenjal hugo boss.....tega je pa fuuuuulll tukaj...

interested? :D

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktivnost prijavljenih
Napisano

Pa kaj je zdaj vsi nestrpno cakate da grem al kaj? A me ne marate vec :( :( ? hehe, takoj ko bom videl tist ti bom sporocil...brez skrbi. :)

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rojlex-i
Napisano

evo predlog erste klasse:

jaz bom poslikal tam pa dam sem gor slike pa boste povedali kaj JA kaj NE...a ni fenomenalen predlog :D?

-Tomi ker mi znas tud misli brat (na enem topicu si uganil kaj bom rekel glede cosmosa:)) ti dam jaz moj password da napises namesto mene ko me ne bo tukaj :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jutro!
Napisano

heh v cetrtek bom pa natanko 905km stran od LJ....

:( it wasn't meant for us to meet :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Jaz sem nehal pozorno spremljati F1 odkar je odsel moj heroj (glej moj avatar :) ), ampak vseen gledam...

V nedeljo je popusil Michelin in to je njihova krivda...

Najhuje je blo pa za gledalce....tko da meni se smilijo oni.

Edino skoda ker nista trcila Schumacher pa Barrichello, pol bi blo res v redu :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jutro!
Napisano

Ja Tomi ja tomi....si me prehitel... :rolleyes:

Fantje in pupke dobro hutro tudi vam!!!

A je kdo u LJ danes??

LP daVid

Ja!

A prides narest cocktail :D

ce bos tuki povej

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Alarm
Napisano

It's official: zdaj je okuzena tudi malamazda :D

btw: cisti off topic (kaj je sploh topic tuki?? :) )

a veste da ce namazete gum s koka kolo se ful lepo svetijo?? to je dejansko res!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kako strpni ste?
Napisano

sej se mi je zdelo da sem narobe napisal, prevetrit bi moglo bit hehe...

pri 40 prevetrim pedal bicikla :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kako strpni ste?
Napisano

I've been busted :)

Je pa dobro za turbino od casa do casa jo povetrit... :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kako strpni ste?
Napisano

Ja-menda-in potem svizec zavije ?okolado :D

Hmmm-mogo?e pa je oboje res... :rolleyes:

Papa, Tomi

No sej me nisi resno vzel-menda :D

-je pa res das sem se umiril ker do zdaj sem dal cca. 1000 eur ( v razlicnih drzavah) za radarje...Po mestu se pa vozim z biciklom :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

It's a beautiful morning
Napisano

Jutro!

Sad sam se vratil iz mazdinog servisa di sam ostavil maminu 323 2001 da joj stave novi kuplung jer je ovaj spaljen... skroz  :D

2001 a vec isao kuplung?

aha, sad vidim da si napisao mamin auto :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mo?ki ?enske.....
Napisano

Jaz bi pa rad vedel, kje se da dobit 3l olja za 1500 sit. In kdo ra?una samo jurja za delo? Pa a filtra ne menja pri menjavi? hmm, hmmm hehe :D *pikolovec*

V inter-sparu majo neko akcijo...

pa mislim da je velik manj kot 1500sit za 3l...Zvezda olje al neki tazga (al pa Cekin ?)

no, skratka na nalepki je nek pomfrit :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

nacionalna zavednost :P
Napisano

Kako se pa rece v resnici? mene zdaj res zanima, ker nisem nikoli mel slovenscine v soli. A je trzacanka? :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Slovar ?tajerseka knji?nega jezika
Napisano

Ce ze glih omenjas makedonscino (mam tud njihov potni list hehe)

Kako se rece puski v mkd.? === PUSKATA

Kaj pa mitraljez? ===== PUSKATATATATATATATA

:D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Takih je pa najvecObjavljena slika

eni so res smesni...naslednjic ko grem bom te tvoje Boss poslikal mal :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktivnost prijavljenih
Napisano

David --faster than speed of light-- od tebe pricakujem en white russian, za zacetek. :D .....sploh ne vem v katero temo to pase ker grejo posti tok hiter da je res nemogoce sledit...ampak glavno da naredis belega rusa (caucasian, ce si gledu "the big lebowsky" :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.