Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Kakor kdo...kaj bi rekel na urnik od 6-14,

sobote in nedelje ter praznili fraj?

Eni imamo tudi tak?ne urnike.

Moj komentar je v tem primeru odvisen od zasluzka, hehe

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Eto danes uspe?no re?il na DURS ali FURS, da nisem ve? dav?ni rezident SLO ter obenem na UE prijavil novo stalno bivali??e. Vse potekalo ekspresno, moram pohvalit osebje, datum pa smo dali ?e od za?etka leta, 1.1.2017.  :jupiii:

Seveda gre zahvala tudi JureS-u, ki me je v?eraj posredno spravil iz cone udobja, kar je razvidno iz tele teme.  :rispekt:  :danzoman:

Kar se pa povpre?nega Slovenca ti?e, mu pa itak nikoli ni prav; npr. ?e ima za dopla?at, bo bentil, ?e bo pa dobil nazaj je domnevno "kreditiral" dr?avo.  :rolleyes:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Kdo pa otroka prijavlja pri vama? Mene je letos pozitivno presenetilo vra?ilo 2000? za dva otroka, ker jih med letom niso prijavili. Pa mi je kar v?e? tak sistem, ma? sicer ene 200? manj pla?e ampak se ti zdi ko dobi? v kosu ....

Nekako imava razdeljeno za h?erko, vsak nekaj kot olaj?avo, jaz pa seveda redno pla?ujem pre?ivnino za ?verco. Me pa zanima kaj mi bodo prihodnje leto obra?unali, ker bom imel kot ka?e prihodke v domovini nula, ostalo pa z Nizozemske in Doj?e. No, ampak se ne bojim, da ne bodo neki pogruntal in zaslu?il za v prora?un.  :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Danes v strahu odprl po?to o odmeri dohodnine in prvi? po nevemkokih letih dobim VRNJENO. Ni neki znesek, pa vseeno 50? niso smeti.  :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Prvak ostaja isti in sem ful vesel, ker nisem ra?unal na to in da bodo prva ekipa, ki je obranila LP! Noro! :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Uspesno opravil sprejemni izpit za letalisce, pred tem pa se totalno 'najebal' z njihovimi besedami v dolzini 40 ali celo vec crk, ko nekaterih niti ne razumem. Sem pa zdj v sedmih nebesih in total vesel! :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.