Skoči na vsebino
Aktivnost prijavljenih
Napisano

Ok tomi....se strinjam s tabo.....evo jest lahko kak?en hud cocktail ponudim..... :D:D

LP daVid

khm khm...zakaj vedno ko je kaksen super predlog mene ni tuki...

Kam je treba prit David? :D

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pro?nja za slu?bo
Napisano

In the immigration office:

-Name?

-Abu Dalah Sarafi

-Sex?

-Four times a week.

-No, no,...male/female?

-Male, female...sometimes camel

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktivnost prijavljenih
Napisano

druga?e pa .... overmuramuvingkejk

oooooo maj vik spot...HOCEMO SRECANJE SRECANJE SRECANJE!!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktivnost prijavljenih
Napisano

Kaj ce bi tezili avto salonom naj tud oni reklamirajo mal forum? Recimo Wildcat bi lahko zacela :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Haloooooooooo !? :)
Napisano

od ?asa do ?asa zmrzne...ampak smo te vseeno razumelo :D

Vuk der ?bersetzer, spet in action :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Haloooooooooo !? :)
Napisano

Meni pa, from time to time freeza.....(tko kot moja glava v tem trenutku ker se ne morem spomnit kako to rec v slo. :) )

-sicer je pa hitrejsi

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Saj Je ?e Jutro - Vuk !
Napisano

Komar si ti Crnogorc mogoce? :)

Crnogorski teden:

-PON: ne dela se ker se je treba spocit od vikenda

-TOR: priprave na delo

-SRE: najslabsi dan, delo

-CET: taking it easy zaradi srede

-PET: priprave na vikend

:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj Je Z Vami
Napisano

....ni me 2 tedna ,ste napisali miljon postov :D

GO mazdasi :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nadogradnja Bluetootha Na Mobitele
Napisano

Fenomenalna ideja (nadogradnja onog kad das selotejp oko daljinskog kad se ne zatvara poklopac za baterije :) ),

jedino mozda bi bilo pametno da kazes da nije bas svaki selotejp dobar...treba da je prozoran (ako nije se ne vidu brojevi na telefonu) :)

:D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rojstni dnevi
Napisano

Aaaaa mazda323....bravo, zdaj koncno lahko spremenis podpis :)

vse najboljse.....pa take it easy ko dobis izpit B)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ena
Napisano

Pa se en na racun mojega naroda :)

(sej razumete srbsko)

Idu Amerikanac, Nemac i Albanac pra?umom i ulove ih Amazonke pa im daju izbor: smrt ili ?ivot bez ku...r .. Amerikanac misli "?ivot je ?ivot" i odlu?i se za amputaciju. Amazonke ga odvede u jednu kolibu, kratak urlik AAAA, Amerikanac izlazi napolje, dr?e?i se za krvavo me?uno?je.....Nemac donese istu odluku. I njega odvedu u kolibu, pola sata u?asnog urlikanja i jaukanja i napokon i on sav krvav izlazi iz kolibe. Red je na Albanca, ali on zamoli Amazonku da mu samo odgovori na jedno pitanje. Amzonka pristane i on je upita: -Za?to je AMerikanac bio tako brzo gotov, a kod Nemca je to potrajalo?--Zna?, mi ih se?emo po zanimanju. Amerikanac je lekar, uzele smo skalpel i cak....Nemac je drvose?a, njemu smo ga morale otpiliti, pa je malo du?e trajalo...A Albanac ?e na to:---E mojega ?e? da lji?e? dok ne otpadne, ja sam sljadoled?ija!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Computer Geeks
Napisano

A mamo na forumu kakega experta ki raztura programiranje v flashu? Rabim da mi nekdo naredi eno stran (z zvoki in slikami) v flashu....

v html-ju bi se znal, za flash pa (kot prvo niti nimam programa-se pa dobi) pa ne vem tocno kako gre?

tko da, anobody? help :) ??

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda Kosovo :)
Napisano

Objavljena slika

Objavljena slika

CAR!

Objavljena slika

In se detajl s smucanja tam

Objavljena slika

prve 3 slike so "telefonske" ampak se vidi kr v redu

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zima Zima Bela...
Napisano

Evo se moj prispevek za temo. Pa lep pozdrav vsem s Kosova

(slike so bolj bedne ker so telefonske)

post-13-1107448545_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pro?nja...
Napisano

A to moras nujno znat slovensk da kupis avto v sloveniji?

Tale "porsej" slovenija so pa kmeti da dajo pismo na internet in se zafrkavajo s stranko. Kr neki

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.