Narobe sva se razumela. Priznam da oro?ja ne maram in sem pristranski, ampak ker ta poklic preve?krat pritegne..sadisti?ne ljudi in agresivne?e ki se ne znajo obvladovati.. ?im manj pi?tol da v afektu naredijo ?im manj ?kode.
Normalni ljudje, ki bi ukrepali s sorazmerno silo so tu kolateralna ?koda zakonov, ki nas ??itijo pred idioti.
Pa ?e ena plat je, te ljudje so s prakti?no 0 treninga postavljeni na teren, dan dva uvajanja na objektu, potem so pa ve? ali manj prepu??eni sami sebi. Na minimalni pla?i. Nevem no, jest tudi ne bi skakal v folk oboro?en z no?i na njihovem mestu. Kdo z dru?ino ?e manj?
moj MTB je tud 26"...sicer letnik 2011, ampak isto sem se namatral dokler sem ga najdu, na koncu najdu v avstriji, tip poslal za 50 eur
(tuki pa, ko sem ga opral generalno )
Lustna zadevca.
Pr men je tud mal zoprno ker mam sam 173cm in mi cenejse 29ke z slab?o geometrijo preprosto ne sedejo...
Sem pa vozil gianta 29ko za slaba 2jurja... Poezija... Noro dobro pleza... Ampak... Ni ni? hudega ?e se ?lovek mal bolj namatra s "slabsim" bajkom. Itk je treba tekmovati sam s sabo...
Tako je. Cel podvig je bilo leta 2014 najti kolo z komplet deore za manj kot 800eur. Raje 26col z v brake , kot fancy 29col z plastik fantastik opremo in cenenimi diski. Zadovoljen ful:)
Ja pa seveda da je branil... a naj rece : "slabo sem startal, bom spustil vse , ki so bolje startali, mimo"??
Zapiral je maxa IN VSE OSTALE - branil je polozaj.
Ja, res je , lahko bi ostal malo bolj desno (in verjetno padel na 2. Ali 3.mesto).
Raikonen bi tudi lahko prehiteval bolj po levi in nebi zadel maxa...
Ampak... premik in posledicni dotik je naredil max. Obstaja posnetek (bil je v prenosu v ponovljenih posnetkih), kjer se to zelo dobro vidi...
Na koncu koncev.... se strinjam da je to dirkaska nesreca in da navijaci hocemo gledati take boje (?eprav , jbg, boli, ce se to zgodi ekipi za katero navijas).
Kar pa hocem povedati... max se ogromnokrat zaplete v neka taka sranja... kot grosjean leta 2012. S tem da je on bil kaznovan za podobne ali ?e manjse neumnosti... maxu je pa bioo ?e VEDNO oprosceno
jaz vem samo, da sem po nesre?i zaspal
Jaz pa ?el na 45 blatnih kilometrov z mtb pa sem imel vec od nedelje kot ce bi gledal tv?
Iskreno.... Boli me k.rac kdo jih vzame... Saj bo karma poskrbela za ljudi ki se okoriscajo z tujo nesre?o...
Ampak... Na koncu jezika sem imel da recem da mi vrnejo stvari. Torej bi nekdo, pomo?i potreben, ostal brez obla?il. In to ni prav. Obna?anje tamkaj?njih zaposlenih neposredno vpliva na koli?ino stvari ki jih npr brezdomci dobijo in zato bi se morali najlep?e zahvalit za vsako nogavico ki jo kdo prinese.
Ker , debil sem izpadel jaz .. Bencin, ?as, organizacija... Zato da sem nahruljen na koncu.... Hvala lepa... Raje pla?an klosarju burek (nebi bilo prvi?)...
Zanimivo... Velikokrat nesem v gmajnice res stare deke, rjuhe, usput za par EUR naberem ?ivalske hrane v eurospinu in nesem za zapu??ene ?ivali... Vedno dobim iskren hvala in stisk roke...
Velikokrat nesem na rde?i kriz ali karitas kak?na obla?ila ali obutev , ki jih ne potrebujem vec. Ali kaj podobnega.vsaj 2x na leto.
Tako je bilo tudi v?eraj. Nabralo se mi je vsaj 5puloverjev,jopic, kavbojke in bunda. Vse staro max 3leta,sve?e oprano , max 5x no?eno in nikjer strgano . Ker sem se pa? naveli?al ali pa so mi ratale prevelike ( iz L na S-M ).
No,in ker doma nimam skatel, sem vse to ZLOZIL v vre?o, v kateri sem imel eno izmed zimskih gum. Obrnem vre?o "navzven" da bodo cunje na ?istem.... Prinesem na karitas in recem " dan, en kup puloverjev,bund,vsega po malem,ve?je ?tevilke,oprano... Vre?a je umazana z zunanje strani,zato da je notri ?isto..."..
Kuzla za pultom pa " kaj se vi greste?takole nametano , umazano, lahko bi v ?katli prinesel...."...
Ko se je meni odbilo... Sem sam rekel da ?e ji vre?a ni v?e? mi lahko vse skupaj vrne in nesem nekam kjer bodo cenili take stvari... In da se opravicujem ker ni rde?e pentlje gor , voscilnice in ker se nismo prijeli za roke in peli Kumbaja...
Ne me jebat... Ker je bila vre?a umazana z zunanje strani...
Toliko o tem kdo potrebuje pomo? v na?i dr?avi... Oni kot ka?e ne...
Sam ne vem, kam naj tole zapi?em. Mogo?e ?e najbolj spada sem...
Mislim, da imam kdizo identitete...
Ali pa imajo nekateri dale? preve? ?asa, pa se ukvarjajo z drugimi ve?, kot bi bilo potrebno...
Ali pa preve?krat sre?am ljudi, ki... ... ...
V glavnem, stvar je taka:
- sosedje so me (?e davno) ozna?ili za pravoslavca
- Boss me je ozna?il za Jan?evega vernika
- Zmaj me je ozna?il za ortodoksnega vernika
- danes se pogovarjam z nekom in me vpra?a, kako pa mi, Mormoni, re?ujemo s slovensko zakonodajo svojo pravico do poligamije
Mene pa pri vsej ponudbi najbolj zanima delo v gozdu s prijatelji in nato po?itek ob kupu kurjave s pivom v roki.
Mo?akarju ni ?lo v ra?un, da je ena ?ena rodila pet otrok. Sem mu razlo?il par stvari na tak na?in, da mu je kar lase nazaj po?esalo. Mislim, ?e bi rekel, da sem peder, dobro, tak sem. ?e bi rekel, da sem dvakrat lo?en in da ?ivim s tretjo, s katero sploh poro?en nisem, dobro, tak sem. ?e pa re?em, da sem poro?en z eno ?eno in imam z njo pet otrok... Mislim, konec koncev, kaj ga pa briga, saj jih nimam z njegovo ?eno. Punco. Spolno partnerko. Intimno prijateljico. Koruznico. Kakorkoli se ?e imenuje ?ena ?loveka, ki ni poro?en...
Folk se res preve? ukvarja z drugimi. Jaz sem zato obupal nad tekom ker sem imel pun ku.rac neumesnih pripomb vsaki? ko sm se spravil laufat...
Tisto o pometanju pred lastnim pragom ve?ina ne razume...
Za mano je kolesarsko zelo zelo produktiven mesec, ubistvu najbolj do sedaj... v 24ih treningih avgusta naredil skupno 1270 km (prvic po juniju 2014 vec kot 1000km v enem mesecu) , od tega kar nekaj precej zaj.banih tur.... in danes po 15ih letih bil s5 na kolesarski rundi?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kaj pa strollu ni blo jasno???
Povezava za deljenje
Deli na druge strani