Skoči na vsebino
2 lgende praznujeta!
Napisano

smo se mel super, hvala vsem za ?estitke

aja pa Zemir tebi tudi vse najbolj?e z a RD :cheers:

Boss enako ;)

Obema legendama vse naj naj ?e z moje strani :rispekt:

P.S. ?al u?eri pa? nisem mogel sramezljiv upam, da ste se mel super :bravo:

Mel smo se zelo fajn saj jaz :bravo:

Res ?koda ker te ni blo <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prostor za ?urko
Napisano

Mislim da tole brunarico lahko najame? oz. dobi? kontakt v Horse pubu pri Ruskem carju. Vem da so tam imeli napisano glede oddaje. Je pa ta hi?ka ?e zavije? na nem?ko cesto in potem ?ez cca. 100m desno, mimo teni?kih igri?? in si tam. Ima? ?trom,?ank,RO?TILJ, ipd., mislim da je tudi muzkika. Je pa tudi za ve? ljudi, sem ?e parkrat piknikiral tam :)

Thx bom ?el vpra?at ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prostor za ?urko
Napisano

Si ?e gledal kaj tam nekje pri Komendi? Za enim gozdom :) Sam je odprt prostor. No pa ena bajta zravn.

Pa ?e za Savo nekje v okolici LJ je tut ena hi?a za najet, kjer prirejajo ?urke. ?e te zanima, lahko zbrskam naslov ali pa telefonsko.

Ja ?e se ti da bi blo dobr da mal vpra?am :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prostor za ?urko
Napisano

Kakor pi?e v naslovu bi nujno rabil en prostor za ?urko!!!?e gdo pozna kk?nga ki oddaja tak prostor prosim naj sporo?i ker se po?asi ?e mudi!!!Prostor pa mora biti velik za okoli 30 ljudi in bilo bi fajn da bi bil v okolici dom?al.HVALA :rispekt:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.