Najnovejši izum teorij zarote je ta, da so s pomočjo 5 G sprožili naenkrat pri vseh, ki so umrli v stampedu v Seulu odpoved srca. Ko misliš, da si slišal že največjo neumnost na svetu, te na FB razveselijo še z večjo. In to folk veselo širi naprej...in verjame v to. 😊
Jst tudi, nimam nekih težav zaenkrat. Edino zdej me mal moti, k so vse lige (ang, špa,...) na Arena TV, k jo telemach nima v programski shemi, tko da mi ostane zdej samo SportKlub in SLO liga 🤣
Zato tud razmišljam o menjavi telemach-->telekom 🙂
men je bol da mi net laufa tko k je treba, televizije skor nič ne gledam.
koliko to stane dandanes, sam imam že zelo staro, je sicer led, ampak ko sem primerjal s sinovo novo na kolesu se vidi da je že boga kar se tiče svetilnosti :), ampak je pa lahka, ta zgleda kar "huge", kaj ima to zadaj, baterijo ? (moja ima baterije 3x aaa; spredaj v sklopu svetilke)....
Zdele imajo na ledlanser znižano pa če kodo vneseš dobiš še dodatne 25%. Tale je 355, z vsemi popusti je bla 214. Tist zadaj je pa polnilna baterija. Je kr drago ker sem uskal nekaj kar mam lahka v nočnih urah za sprehod al pa na čeladi če grem s kolesom. Edina mal bols k poznam je lupine blika k je pa še dražja.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ne, prek spleta. Karta naj bi bila 2022. Prišlo me je pa 60€
Povezava za deljenje
Deli na druge strani