Uspešno preživel mesarjenje pri ustni higieničarki. Res krvavo početje, hehe.
Ti ti pohotnež...tud ko ima tardečo se ne moreš zadržati...evo ti ga sedaj-ves krvav okoli žnablov.
Sicer pa...čudno pišeš komentarje...res ne vem,kaj ima njen poklic skupnega z seksom🤔...a sta se mogoče spet šla tiste igrice "zdravnica in pacient"?😂🤣
Makita 9924DB: tračni brusilnik, velikost traku 76 x 610 mm, 850 W, 40 Makita 9924DB: tračni brusilnik, velikost traku...
Dela...in izgleda,da sploh ni bil veliko uporabljen...samo pač star je,umazan...rabi novo vrečko,novo grafitno ploščo...eventuelno ščetke in gasa naprej.
Seveda ga bom totalno razstavil in restavriral...po potrebi zamenjal ležaje.
Ima neoriginalen kabel...je tip očitno sam zamenjal,da lahko proda kot delujoče...k tip očitno polno krame prodaja...vprašanje,od kje ga je imel....malce šlampasto "na brzino" sestavil,a najvažneje-nič počenega ali zlomljenega...🧐
Je takoj vklopil,da sem videl,da dela BP..."evo ti 30€" in hvala lepa😃
Za tiste,ki se ne spoznajo-narejen kot tank,skoraj neuničljiv,masiven za popi...,Made in Japan,z komplet krogljično ležajeno konstrukcijo in posebnostjo med tračnimi brusilniki...zmore zelo širok premik traku levo-desno,in zmore trake 76x610, kot tudi brusne trake širine 100mm.
Za malenkost močnejsim,a tudi malce manj fleksibilnim. modelom 9901 najlegendarnejši tračni brusilnik sploh....nov je takoj 250€+...da-še zmeraj ga izdelujejo....rabljeni na eBayu v slabšem stanju pa so takoj 200€+...pač folk ve,kaj prodaja...ta,od katerega sem jaz kupil,pa očitno ni vedel😄
dne 22. 2. 2024 ob 16:52 je Alex napisal:
Jaz imam rezkarje za pol- profesijo in nisem še kupil kitajskega rezkarja. Vse imam od CMT ali eventualno Bosch.
Tudi jaz...še posebaj,ko gre za preciznost,se tako odločam...utorni,ipd...skratka "enostavni" rezkarji niso tak problem...ko pa gledaš lamelne,lepilne in druge komplicirane...je čisto druga pesem že samo za to,ker jih sploh ne dobiš...mi smo v Evropi,USA je pa tukaj "drugo vesolje"...pri takih rezkarjih si hitro na 100€ ali celo več za kom...tu pa se hitro neha hec,k če rabiš več različnih,si hitro na "jurja"...in tako si pač pri odločitvi,ali boš imel,ali pa sploh ne boš imel....žal🥺
Da bi na streho naložil 200 kg in vozil naokoli? Saj bi se kaj oglasil glede tega, ampak moram biti lepo tiho. Ker jaz sem jih vozil 300 kg... Je pa res, da na BTjki, ki je v bistvu tovorno vozilo, pa je namenjena tovorjenju...
Kar se pa strešnega šotora tiče, se pa ne sekiraj. Šotor sam po sebi tehta 40 kg (tavečji, manjši so lažji) in jih lahko lepo prevažaš. Ko pa se ustaviš, pa lahko mirne duše zlezeš na streho. Avto na mestu zdrži še en enak avto na svoji strehi. Drugo je med vožnjo, kjer so udarne jame, ležeči policaji, ovinki, ... Ko pa je parkiran na mestu, pa zdrži. Če torej ne boš ponoči prav divje obdeloval žene, se nimaš česa bati.
So pa strešni šotori kar draga zadeva. Jaz sem že premišljeval, da bi se ga lotil v "samogradnji"...
Hvala za info...se mi je zdelo,ker sem že zasledil sliko CX-5 z strešnim šotorom...je pa res,da takih slik drugače sploh ni za najti😟...pa sem si mislil,ker ko ga odpreš,imaš vsaj dve noge,da podpirata tisto odprto cca. polovico.
Drago ja😬...dva jurja ni nič🥺....sam sem razmišljal...tako za kdaj malce v naravo....dokler še lahko migamo in nismo preveč "rahitični"😄
Na žalost nas vse "nategujejo"...tako ali drugače...in vsak po svoje krmari,kolikor se pač da...
Kar se tistih rezkarjev tiče...bi lahko kar pozabil na ta hoby,če bi se odločil kontra kitajcem...
Tudi en primer...če si kaj spremljal Hifi temo...tiste zvočnike,k jih imam....elektronika za subwoofer...vsa serija Made in Germany,elektronika od subwooferja pa Made in China...praktično ne obstaja več,da ni "čajniz" pri takih proizvodih...in dejansko nimaš izbire...žal.
A če npr. pogledaš za tisto kafemašino,k sem jo naročil online (glej temo bela tehnika)...kupil za 98€,na Bosch uradni strani cena 130€...pri nas pa prodajajo za 200€,če jo sploh dobiš.
Tisti rezkarji...tu so razlike v ceni za več kot faktor 10!!!...pa,da ne boš mislil,kje so narejeni npr. Bosch-ovi...vse od čajniza.
In če spremljaš to temo,veš,da mi ni žal denarja za kvaliteto...a enkrat je konec pri denarju.
Jaz iščem vrednost za cvenk...in ne rečem-tudi npr. CMT kupujem...a kot rečeno-če je v nerazumne višave pribita cena...pol je konec z veseljem,ker tega se ne grem.
Če bo in ko bo prišlo k hiši, bo nekaj boljše kot ali express. Nikakor se ne morem pripravit, da bi tam kaj naročil. Sem že se kdaj razpisal.
Bom tukaj nadaljeval,da ne bom nasmetil temo.
Rad bi samo izrazil mnenje,da ni vse "sranje",kar je na Aliexpressu,Banggoodu itd.
Sem že pisal v tej temi o teh stvareh,in o Einhellu,Parkside-u itd.
Tokrat pa nekaj "cvetk" z Aliexpressa.
Za moje opravičilo za nakup tistih crimp klešč,bom omenil,da sem jih sprva kupil le za crimpanje usnjene vrvice za projekt izdelave več ovratnih vrvic za očala.
In so se tako dobro odnesle,da sem jih preizkusil tudi za prvozno namen-za ulke na kablih...in glej,glej-dela BP.
Seveda še vedno večinoma uporabljam tiste stare Uniorove,a če je kje "na knap",in mora tulka biti čim manjšega preseka,vzamem te Aliexpressove,ker Uniorove naredijo tulko z U-presekom....Ultimativne Knipexove,ki pa stisnejo na kvadratni fi,so pa hitro 150-200€
Poravnalni rezkar fi 51,5mm z gredjo 1/2" takrat leta 2020 za 4,28€ in Free Shipping (glej prvo sliko-naročil 2kom....in kasneje najmanj še 6😄)
Kako pa stvar dela,ste pa že videli nekaj strani nazaj,ko sem objavil sliko,ko sem poravnaval hrastovo tnalo z obeh strani.
Kaj takega npr. od CMTja....lahko samo pozabiš.
Druga slika-kalibrator in vzmet za Pex-al-Pex cevi-lih sedaj orng uporabljam...malce "dražje",a profi roba...pri nas za ta cvenk dobiš "plastik-fantastik...
Seveda je šla cena nenormalno gor tudi pr kitajčku
Tretja slika lepilni rezkar in poravnalni rezkar fi-85mm😲...res nenormalni rezkar za velike površine-mize ipd...cena za kom. glej na sliki desno-8,66€ in free Shipping.
Normalno,da ni to za obrtniško ali industrijsko rabo...kupil še enega...tudi lepilnega...pa mislim,da ne rabimo debatirati o čem takem od kake renomirane firme.
Seveda so tudi tu šle cene krepko gor...danes takšen stane 20,73€
Četrta slika-"cik-cak" lepilni rezkar,tudi noooora cena-kupil dva...pa ne bom več nakladal,razen,da takšnega rezkarja sploh ni mogoče dobiti,vsaj CMT ga za klasične nadrezkarje sploh ne izdeluje...pri Festoolu ga tudi ni itd...in tudi če bi ga imeli...lahko samo pozabiš.
Sem kasneje kupil še dva,tako da me boli pimpek.😅
In še zadnja slika-magnetne šablone za nastavitev nožev poravnalke-debelinke.
Prvič zares uporabil strešne prečne nosilce za CX-5...kupil prec pr novem...ker se zgodi,da tu in tam rabim za kaj daljšega...
Sem moral lih kupiti dva UW-75 3m profila za kopalnico,pa se mi ni dalo ubadati,da bi v avto tlačil...mah,k sem ga par dni nazaj tudi znotraj orng očistil,in ker lih ko ni treba,kaj rajsneš itd...mi je škoda usnja al česa drugega...pol pa moraš to gledati,in se skoz po glavi tolčeš...
Ma,če je pr bajti,bom uporabil.
So pa res lepo za montirati ti Mazdini...oz. mislim🤔,da za Mazdo dela Thule...res hitro gor in hitro dol...veliko lazje kot pr C-Maxu....se posebej mi pa je všeč,ker je vsepovsod gumirano ali vsaj pidloženo z gumo...ni šanse,da rajsneš lak na avtu🧐
Samo škoda,ker ni nosilnost večja...če bi bila vsaj 200kg,bi mogoče kupil stresni šotor🙄...tako pa lahko samo pozabiš....ali ima kdo kako drugo idejo....?
Aja...sicer rabim le bolj za "strešne prevoze",a zmeraj pomislim-tisti,ki si je izmislil te gurtne z šponarji-vsa čast genialcu...zasluži,da se mu postavi spomenik!!!😃👍
Če boš še kdaj rabil-ne rabi biti ne vem kaka kvaliteta za neprofesionalno rabo,tudi jaz sem to kupil-šestkotne cca.26€,kvadratne crimp klešče cca.2€ manj.
A asimetrično stiskajo-t.i.dvozobo trnasto stiskanje,kar ima za posledico večji fi tulke na kablu...je pa zaklasično ižičenje v bajti "polna kapa"...a po drugi strani težje za stiskati....
Skratka tega je kolikor hočeš....,je pa ta tehnika uveljavljena,ker zagotavlja dolgotrajnost kontakta in iztisne zrak iz pletenice kabla-fino proti oksidaciji,tako da kasneje nimaš problemov.👍
@Alex vsa čast,si se razpisal,da se je tipkovnica vžgala😲👍
Kaj pa za testenine...seveda so babicine najboljše...ker si ji nihče ne upa reči,da je "zasrala"😂...ajd brez heca,pa k nimamo vsi takih babic,k bi znale dobre testenine narediti...katere pa tebi najbolj teknejo?
Ker si omenil Coop. Pred kakimi 20 leti je bil pri daljni ženini zlahti podnajemnik en italijan iz Rima ..je bil šofer na italijanski ambasadi...debel kot žoga🫠...in je vsakič iz italije pripeljal poln kufer Mercedesa testenin..in vse od Coop-a.
Sem bil že par krat v Gorici v tej trgovini...v redu štacuna...a mi ni kapnilo,da bi kupil kaj Coopovih testenin za pokušino...je kaj na tem,so za priporočati?
Sem pred kratkim v Eurospinovem letaku opazil,da imajo tiste "Tre Mulini" rezance za juho-sem kar debelo pogledal🧐...moram enkrat preveriti,če imajo tudi ostale njihove testenine...ker drugače praktično sploh ne hodimo v Eurospina🙄
Bi pa imel eno manj tehnično vprašanje...da ne bom zasmetil temo z belo tehniko...za primorce med vami😉.
Ker gremo 2-3x na leto tudi malo do Italije...in smo zmeraj nakupili testenin...a smo se zmeraj bolj držali Barille...pa sem slišal od sodelavca iz Divače,da so sicer OK,a da to ni lih neki sinonim kvalitetnih testenin v Italiji....,da obstajajo boljše,okusnejše znamke,ki jih notranjci ne poznamo.
Je omenil "Tre Mulini"... baje boljše in cenejše testenine...
A to drži...in katere pa vi raje kupujete v Italiji?
Jaz imam filipsa... Tudi termo posoda in avtomatski izklop
Jaz sem pa zmeraj pogrešal avtomatski vklop na časovnik...to ta model ima.
Pri prejšnjem Siemensu,je bil relejski vklop,in ni bil možen časovni vklop preko časovne ure (to je pri aparatih z navadnim stikalom možno)...kot rečeno-vsakič zjutraj,ko sem še "tak kot helikopter"🤪,se mi ne da najprej naštimavat kafemašine...tako bom pa nastavil že zvečer,in bo zjutraj že pripravljeno...končno😃.
Če bo koga zanimalo,naj pazi,ker obstaja več barvnih variant (tudi rdeča),z in brez termovke,in z in brez vklopnega časovnika.
K po mnogih letih je škripnil aparat Siemens (By F.A.Porsche)
In ker jih več ne delajo...rabljene so pa tako-tako...in smo se odločili za Bosch.
Pol pa išči ceno...pri nas je praktično ni za dobiti,edino BigBang jo ima preko tujega prodajalca za cca. 150€...Mimovrste pa je imel ceno 200€-bukseljni nategunski...na nemški Bosch strani pa glej ceno z nemškim DDVjem...
Kot sestavljanje Puzle-ov...in če si v dvomu,pač malce "pomagaš" z kladivom😃💪...saj stari nemški pregovor pravi:..."was nicht passt, wird passend gemacht" oz. "kar ne ustreza,naredimo,da ustreza"😆
Lasting Quality from GIGABYTE.GIGABYTE Ultra Durable™ motherboards bring together a unique blend of features and technologies that offer...
ki sem jo kupil Januarja davnega leta 2018 za dobrih 30€...super stvar😃👍...na hitro gonilnike gor in na telefonu dostopno točko in "evo draga-internet".💪
Malce starejšo verzijo imam tudi v HTPCju,k je bila zravem priložena pri matični G1 Sniper 5,tako,da ni bil problem...za silo-prav pride👍
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ti ti pohotnež...tud ko ima tardečo se ne moreš zadržati...evo ti ga sedaj-ves krvav okoli žnablov.
Sicer pa...čudno pišeš komentarje...res ne vem,kaj ima njen poklic skupnega z seksom🤔...a sta se mogoče spet šla tiste igrice "zdravnica in pacient"?😂🤣
Povezava za deljenje
Deli na druge strani