Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Ne novej?a.

Se moram pohvalit.

Za rojstni dan sem si s5, kot vsako leto, privo??il eno malo darilce-gadget za sakerja, samo nisem ?e utegnil stestirat. Je pa zadeva super, ke se ni? ne uma?em in ne rabim nobenega orodja in laho grem v - ali pa konkretno v +.

Pri ?em pa nej si vsak sam misli. :hudicek:

ja vrjetn z KM. si kupil kaksen cip ali pa kj takega. ali pa kaksno nastavljivo podvozje?

ja vrjetn z KM. si kupil kaksen cip ali pa kj takega. ali pa kaksno nastavljivo podvozje?

prehitel me je jures. by the way kok stane taka zadeva me zanima?

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kateri mejni prehod za na Hrva?ko
Napisano

V petek popoldne grem na Hrva?ko preko Rijeke v Novi Vinodolski me pa zanima ker se za?nja v Italiji ferragosto bodo vsi mo?ni Italijani pritisnili na mejni prehod Starod pa Jel?ane ipd. Po mojem bo gu?va za popizdit tako me zanima, kak?ni so kej predlogi, kje naj grem ?ez, da ne bom korenine pognal?

ce gres do rijeke potem pa naprej mas mejni prehod iz kocevja tam naprej ne vem imena lahko pa ti recem da guzve ni.

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj poslušate?
Napisano

Ne dela mi delovna aplikacija, pa mal muzko poslu?am;

potem se mi cdimo zakaj sodni mlincki tako pocasi delajo. :). ce jim se programe ne zalaufa do 10 ure. jaoooo

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

sel iphone u p.m. pocla je sprednja sipa. tko da je treba zamenjat tel. pa sm si reku da tega ne bom menjal do novega leta. ni mi usojeno da drzim tel vec kot 3 oz 4 mesece. a kdo kaksnega prodaja:)

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

ne, reku ji je naj izvadi sise pa slece gace :P

js bi reku da naj popravi avto, ker je to drazje kr se pa tice sise pa gace lahko dobis bolj poceni. se manj ti stane kot zmigavc. :)

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.