Kaj je pa to tako posebnega, saj imaš na tem forumu modela, ki se je po Ljubljani prevažal v avtu s kolesarsko čelado na glavi in se še predstavil kot pravi kolesar...
Le kdo bi to lahko bil?
No ja vsaj špeckahla pa le nisem.😂
pred 3 urami je Matick napisal:
To sem pa čist pozabu da imamo enega takega mestnega posebneža tudi kle 😂
Moraš probat, kaj pa vem mogoče ti bo pa všeč - čelada ti da tak dodatni občutek varnosti. Sicer pa, jaz se identificiram kot pravi biciklist. 😁🤪
Tour je bil vedno N1, potem pa GIRO in za njim Vuelta....
Dejstvo, bilo je tako, ker vedno je bila nekak Vuelta skoraj mišljena, da se rešuje sezono za tiste, ki jim recimo kaj preaj ni uspelo al pa da so bili na Touru neuspešni. Se pravi je bila bolj tretja rupa na sviralu. Ampak za letos pa izgleda, da bo ta primat "tretje rupe" pobral kar Giro, ker tole je blo res vseskupaj neresno.
Res globok poklon maestru za tole predstavo, k je povozil vse.
Da ne bo narobe razumljeno, kar bom napisal v nadaljevanju, saj nikakor ne spremeni nič v zvezi z njegovim dosežkom. Tale Giro postaja drugorazredna dirka, saj razen Pogačarja, ki je številka ena so uspeli naslednjega po rangu na dirko dobiti šele 25. kolesarja sveta. Človek bi pričakoval vsaj še 10 kolesarjev v rangu vmes.
Tako, da očitno Tour ostaja liga zase, Vuelta nekje zadaj, Giro pa, če se bo tako nadaljevalo bo težko upihnil 110. rojstni dan. Se bodo morali Italijani krepko zamisliti kako naprej in kako spet bolj popularizirati Giro.
@Slivka ga poznaš? Mojster se je samo malo vozil pa mu je nekdo odmaknil ovinek in je ostal brez cesta. O rožnatih zajčkih in seksi čebelcah se ni hotel pogovarjat.
A rdečo rutko pa plavo titovko na glavi tudi pogrešaš?😄
Tud ti si jo nosil, da se ne bomo sprenevedali. 🤣
Pa sej ne vem kako si razbral, da to pogrešam - komentiram samo, da mi je bila takratna proslava všeč kot otroku. Sej danes imaš leve pa desne proslave, ob raznih dogodkih pa če vzamemo politično konotacijo stran so ti lahko nastopi všeč ali pa ne. Tko da
Drugače pa pogrešam kaj drugega iz tistih časov, rdečih rutk in modrih kapic z zvezdo pa sigurno ne.
Ampak, tista proslava vsako leto na štadionih je bila za tiste čase kar paša z oči in meni kot mulcu takrat je bla všeč. Mislim, bla je vsaj veliko bolj normalna kot Eurovizija dan danes.
Tole pa men ne zgleda čist nič praktično. Delaš gnečo, ko postavljaš to grdosijo in ko jo pospravljaš, spodaj pod njim pa razen flikarije ne moreš delat nič pametnega. O kakih popolnih menjavah asfalta ne prideš niti zraven s hruško še manj pa z asfalterjem. Tko, da BS v glavnem.
Bemtiš, ko tole berem... Saj me boste spravili do tega, da bom na naslednjih volitvah res Janšo volil...
Uff kaj se sprenevedamo... ti itak Janšo voliš od nekdaj tko, da če boš še enkrat ne bo razlike. Pod Janšo je blo pa vedno super fajn zato smo ga vsakič vrgli, ko je bil na oblasti.
O ja.... tale trasa me je enkrat pred leti hotela uničit. Tisti makedam ob Dragonji, vročina pa samo navadna voda s sabo (pač idiot). Tko brez moči se nisem nikoli prej počutil kot takrat. Jedva sem se privlekel nazaj v Koper.
ampak roko na srce... samo potrošni materjal, ki pač spada k vzdrževanju avta... nimaš kej avto neki stane, razen @dvorjan EV, kjer ne rabiš servisirat, samo v graben zapelješ, ko je nekaj narobe. Do takrat, ko bo nekaj narobe pa samo upaš, da bo čim dlje šel. 😄
ps. ne me preveč resmo jemat, ker je samo mal heca. 😜
In kaj bi bilo potem, če bi res imel neko zver, ne vem McLarna, potem boljše da zaradi omejenih nevoščljivih ljudi sploh nikoli ne zapusti garaže?
A na to moram odgovorit? Da, garažo pa da je vikend avto. Tko, k recimo si jaz ne upam pustit e-bika nikjer, da ni pod budnim očesom, ker bo hitro dobil nogice. Avti težje dobijo nogice, se pa nevoščljivost zelo hitro podpiše na pleh.
BMW-ja imaš... to je problem v glavah takih omejencev, da se spravijo škodo delat.
Sodelavec od brata se je soočal z enakim problemom. Dokler je imel partnerico, ki je "zahtevala" da ima BMW-ja so mu ga stalno rajsali, butali, mazali na javnih parkiriščih. Zdaj k se je babe losal in zamenjal tud avto, da ni več BMW pa se samo smeji in pravi, da v treh letih tud ene stvari ni bilo na istih parkiriščih. Torej to pač ne more bit naključje in z lastništvom BMW-ja pač kupiš tud to sranje.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Le kdo bi to lahko bil?
No ja vsaj špeckahla pa le nisem.😂
Moraš probat, kaj pa vem mogoče ti bo pa všeč - čelada ti da tak dodatni občutek varnosti. Sicer pa, jaz se identificiram kot pravi biciklist. 😁🤪
Povezava za deljenje
Deli na druge strani