Skoči na vsebino

Stopi? se sa noćnim sjenama i ?ulja? se kroz uske uli?ice na rubu grada. Pripiti ?ovjek ti se u?ini kao savr?ena meta! Slijedeći svoje instinkte po?ne? kru?iti oko njega. Sve si mu bli?e i bli?e, i u trenutku kad sko?i? prema njemu - ?ovjek se okrene i uperi svoju lampu u tvoje lice. Na trenutak ostane? ukopan i zaslijepljen, i ?uje? njegov zaprepa?teni vrisak i zvuk njegovih koraka dok bje?i. To nije uspjelo... ostaje ti samo lampa tvoje potencijalne ?rtve da ju razgledava?.

?zmeden?

Ma kje si pa to dobila??? :hohoho:

Sicer pa ej... neki mi ni jasnio.... ?e dva boja sem zgubil z volkodlaki slab?imi od mene.... to pomeni da so v vseh to?kah slab?i (natreniranost, iskustvo, oprema)..... so pa na istem nivoju kot jaz....

Zakaj za vraga ne morem zmagat???? <_<

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

horoskop in vse kar zraven pa?e
Napisano

?uj bejba.....bom direkten:

A bi mi2 kj tako ali tako probala, pa bova vidla ?e se ?korpioni ujamemo med sabo :D

Ammm... se ne primejo skupaj.... <_<

Mislim da veze v kateri sta partnerja v istem astrolo?kem znamenju ne funkcionirajo najbolj.... po statistikah sode?... pa tudi po osebni izku?nji... :D

Skratka,,,, ?korpion-?korpion NO GO... prej al slej bo eden s tistim zahrbtnim strupenim repom zamahal po nasprotnem.... baaaaa... :aaaaa:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kon?no vinjete?
Napisano

...tudi ?e grem 10x na leto na morje po avtocesti je to vse skupaj 50 EUR....

Am... samo da te popravim.... tolk pla?a? ?e se fura? samo v eno smer.... :P:aaaaa:

Back to topic....

SRANJE BO!!! :jupiii:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kon?no vinjete?
Napisano

Mah najbolj po?teno je, da kolikor prevozi? po avtocestah, toliko pla?a?. Opa?am pa da se voza?em iz drugih krajev, ki se vozijo na ?iht (npr. Jesenice, Radovljica, Postojna, NM,...) v LJ, zelo smeje ker bodo pri?parali ogromno in se jim zdi to po?teno. Mi ki se pa ne peljemo dosti po AC smo pa v minusu da ni? jasno. Zgleda da se ?e spla?a preselt v neke vuko***ine, pla?al bo? npr. 150EUR za letno vinjeto, nov flat na Jesenicah je 1400eur m2 pa ?e teh ne morjo prodat, in bo? lepo v 1h v LJ. Lih tolk kot jest rabim ob 16.00 iz ?i?ke do centra. S tem da ?e si iz LJ ?e s prevozom v minusu pri delodajalcu, ta denar ki ga dobim za mese?ko mi gre v enem tednu ?ez tank. :whatever:

Grega dejstvo je da kakr?na koli sprememba se izvede potegne za sabo ?rtve. Itak se pa pripravlja satelitsko cestninjenje po katerem bo? dejansko pla?al toliko kot se vozi?... in zadeva re?ena.

Spet pa stro?ek 150? ne predstavlja linije med ?ivljenjem in smrtjo.... nekako sem se ?e navadil da te skubijo na vsakem koraku, samo poglej kaj je ? naredu.... <_<

Za primerjavo poglej kolk si v ?asu TOLARJA dvigoval na bankomatih, koliko pa vzdiga? sedaj....

Osebno sem prej vzdigal za vsakodnevne pizdarije 7000 sit.... zdej jih dvigam po 70? in ko imam 20? v denarnici me ?e grabi panika da ne bom brez ostal...

Kakorkoli... karkoli bo sprejeto, mislim da mi s tem tarnanjem ne bomo imeli nekega upliva na to...

Lp daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

UUU dobri smo...

No moja hi?ka...

Glavna zgrada Nivo 4 / 11 Tro?ak slijedećeg nivoa 1024

Zid Nivo 2 / 6 Tro?ak slijedećeg nivoa 1000

Put Nivo 2 / 6 Tro?ak slijedećeg nivoa 729

Okolina Nivo 2 / 6 Tro?ak slijedećeg nivoa 512

:aaaaa:

Nivo: 3

Snaga: (13)

Obrana: (12)

Spretnost: (13)

Izdr?ljivost: (14)

Osobnost: (12)

Iskustvo: (30 / 45)

Zdravlje: (108 / 115)

Statistike:

?rtve ugri?ene (putem linka): 23

Ukupni plijen: 1.707

Borbe: 11

Pobjeda: 10

Poraza: 1

Nerije?eno: 0

Zlata oplja?kano: 157

Izgubljeno zlato: 3

Nanesena ?teta: 463

?ivotnih bodova izgubljeno: 211

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Men je pa smesen ajvar na prvi sliki, tko je velik, da je moral mal pocepniti, da bi pasal v sliko :P

:D

Bwahahahaha... Labi.... se zaveda? da bo ajvar hmal nazaj pri?u.... pol bo pa bum bum... ajajajaj... :aaaaa: :aaaaa:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

No takole da predstavim spletno igro: Bitefight

Igra je nezahtevna kar se ?asa ti?e in tudi same zahtevnosti. Primerna je za staro in mlado. Je neagresivna in zabavna. Kdor nima ?asa, lahko da svojega vampirja delati za 8 ur. Ta ?as ni treba ni? delati. Po 8 urah pogleda?, ?e je kaj za kupiti, porabiti denar in ga sper da? delati za 8 ur ali po ?elji. Na delo se ga po?lje zjutraj, pred slu?bo/?olo, pogleda se ga ko se pride domov, in pa ?ez dan ?e po malem, kolikor ?as dopu??a. Zve?er se ga spet da delati za 8 ur ?ez no?, do jutra in tako naprej...

Skratka, ?e vas zanima, lahko tukaj povpra?ate karkoli tisti ki jo ?e igrate,povejte kak?ne so va?e izku?nje.

Tukaj je bli?nica sprobajte in povejte kak?na se vam zdi konec koncov pa lahko naredimo svojo ekipo in se borimo proti drugim :bravo:

http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655

Evo pa sem tvoj prijatelj... prijavljen... :D

Zdej pa sem vse zlato za iskustva porabu.... :S

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kon?no vinjete?
Napisano

Zanimiva stvar pa verjetnu marsikomu uporabna stvar pri vinjetah.... in vseh nalepkah za sprednje steklo...

Osebno sovra?im te nalepke na oknu.... ?e posebej ko mu prete?e rok in je ne more? dol spravit..

Kako se tega re?it??

Na?in 1: Nalepko preden jo zalima? nama?e? s kremo za roke..... stoji toliko ?asa kot rabi?, in po uporabi se zlahla odstrani... :aaaaa:

Na?in 2: ?e nima? kreme... je tudi ?love?ka slina odli?en premaz za nalepko...

JAz to s pridom prakticiram.... kaj pa vi?? :hohoho:

LP David

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.