Potem si zadovoljen z uro? Koliko je garancije, ve?inoma je 1 leto, nekje tudi 2 leti?
Ura je super, kot sem napisal nise velik uporabnik GPS activitijev z uro, bolj mi je pomembno obvescanje in ura sama, pa stopinje, vreme - osnovne zadeve. Moj telefon non stop dobiva obvestila (sluzbeno) in pomaga da ne gres vsakic buljit kaj je bilo
Pi?e eno leto, ampak a ni v eU vsaj 2 (?e nisi apple)
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
To?no to, ampak ko je pa treba opravi?evati visoke pla?e je pa vedno prvi izgovor, da so take zaradi odgovornosti, ki jo imajo. Ko pa je dejansko treba dat jajca na ponk in prevzet odgovornost se pa poskrijejo kot podgane (pa ?e to je ?alitev za podgane).
Ma kaj pla?e - nagrade! Tudi ?e se posluje negativno, to pripada.
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
moral bi, ampak verjetno ni. Ker ?e bi, bi tudi ugotovil, da je nekaj narobe
Zdaj lahko gremo globje - kak?en je protokol? Ali je samo za slepce da gre rde?a cev na rde?o (kar ni bilo) ali se dejansko naredi meritve plina, pretoka? Nenazadnje ?e buta 1bar plina, ?e tudi pravega vate ni dobro..
V glavnem pri nas gre vse skozi. In?pektorjev, nadzornih pa malo morje (po pisarnah)
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
V tretje gre rado
Pohvalno
Povezava za deljenje
Deli na druge strani