?lovek pa kaj je s tabo narobe? ?iri? rasno nestrpnost in ?e to povrhu z neresni?nimi trditvami. Dej poglej si Jankovi?ev ?ivljenjepis pa bo? videl da je mama Slovenka in o?e Srb on pa razen zgodnje mladosti od 12 leta ?ivi v Sloveniji. Se pravi od leta 1965. Ti pa pi?e? najmanj kot, da je s tankom juri?al na slovenijo 1991 in da je zato dobu nagrado. ?e enkrat, ?e slabo vidi?, Janković ?ivi v sloveniji ?e 46 let in ne 20 kot se tebi zdi.
Sicer pa za splo?no informiranost pa ker vem kolk te?ko je danes sploh kej najti na internetu
Jst nimam ni? proti ju?njakom, ki so integrirani. Motijo me tisti, katerih star?i so ?e rojeni tukaj, pa mulci ?e vedno prav provokativno te?ijo z materinim jezikom, ?eprav jim daje kruh Slovenija. Tok o nestrpnosti. Tok bi moral bit vsak nestrpen, v svoji doma?i dr?avi. Upam ,da ni preve?.
Kar se pa politike ti?e, sem pa mnenja, da bi morala bit ena meja. Ne more nek Srb Hrvat ali Makedonc al pa Bolgar bit precednik. Tud Slovenc ne more bit precednik Srbije, bolgarije. Ampak o?itno se motim, saj imamo ju?njake za MNZ ministre, za obrambne ministre, pa zihr je ?e kdo ki se ga ne spomnim zdele.
Huh zaradi politike se res lahko hitro skrega? z vsakim vidim.
Slovenci imamo nasploh zadr?ke pred "ju?njakovići" in ga zato marsikdo ne prenese (sploh ker je uspe?nej?i in priljubljenej?i kot marsikateri Slovenec). Labi pa ga iz politi?nih razlogov ne mara (Srbi in Albanci, s tem, da v?asih daje tale Srb zelo mafijski vtis) Mogo?e se motim v tem primeru, Labi mi ne zameri, vzamem nazaj.
Sori, ampak skoraj tako kot pravi Labi (le bistveno manj krvavo) je blo leta 1991 pri nas. Le volilna nedisciplina nas Slovencev je prinesla tega ?loveka na to funkcijo, kot da je LJ samo iz Fu?in. Sedaj naj nam vlada biv?i enemy No1? ?e ve? kot dovolj absurdno da je Srbin ?upan gl. mesta na?e dr?ave. Kot intermezzo: vsazga lublan?ana z veseljem podra?im s tem v zvezi a ga ni noben volil, jeah right. Pa ne se mi sedaj ogla?at da ima dr?avljanstvo. Vsi jugovi?i ki imajo ?e star?e tu rojene ponosno ob vsaki priliki kokr se le da naglas povedo od kje so od ?eljkića in Avdića naprej.
Torej rad bi videl dr?avo na tem svetu, kjer je tisti, s katerim so se 20 let nazaj streljali postal tako mogo? ?lovek in to v politiki. Only in Sovenistan, ma re?te kar ho?ete. Tako da Labija ?ist podpiram. ?e bo tale ?lovek mandatar, pol smo Srbija, al pa ?e bolj? ?efurija. Svoje si bom mislil tudi o volivcih, a to je ?e drugo. Prava slika bi bila, ?e bi bile volitve obvezne in neudele?ba 200?. Pol pa garant adijo ves ta folk nazaj na Fuđine,sem prepri?an. Prav nerodno mi je, da smo tako prodan narod.
Sem pa itak mnenja, da noben ki ima do sedaj kakorkoli veze s politiko, ne bi smel bit zraven oziroma izvoljen, le tako bi imeli kako ?anso. A to je ?al nemogo?e, kar poglejte ?krata iz Murgel. ?eprav je ?e 10 let v penziji, ko jim pride prav, ga dajo na TV.
Katero gorje je manj?e Ivan ali Zoki, je pa resno vpra?anje. Po mojem sta oba prej za v arest kot za tako funkcijo. Seveda pa sta oba, jasno da, nedol?na kot ov?ici.
Evo, da ne razglabljam preve?, po Juresovi inspiraciji, ob ?estitki za R.d., sem sklenil, da je ?as za vsaj malo bolj domiseln nick, od tistega, trapastega in ob registraciji na hitro izmi?ljenega. Ne re?em ,da je ta najbolj?i, je pa Tisti ki me poznate, me boste ?e naprej, Ajvarju sem pa spet fla?o dol?an, srajni ?as, da se prihojsam na kak?en meet.
Sem fizi?na oseba in takih ra?unov ne morem izstavit. ?al. Bom pa preko investitorja (ob?ine) zahteval nekaj karkoli ?e. ?e drugega ne, me bo prevoznik opalil, ker ni mogel razlo?it dostavljenega in je moral priti ?e enkrt. Tist ra?un pa bom posla dalje. Ampak itak je pr nas tko, da so zakoni hudi?evo u?inkoviti samo za slehernike. Ko gre za firme, pa lahk delajo kar ?jo. ?e jih pa pipne?, je pa takoj po?kodovanje tuje stvari itd. Da me slu?ajno neb prjel res skurit, sem raj? policaje obvestil.
Na dan s predlogi kaj kupit za majhno pisarno (6 folka, max 5 do 10 kavic na dan)
Mel smo eno saeco, pa je bla taka za?gana kava po okusu... Va?n je dobra kava, ne rabim pa zraven nekih neumnosti ala penilec itd. Fino bi blo, da ima na odjemu ?e napravico da kamen uni?uje, kaj je tisto nek filter.
Na dovoz k parceli mi veleumni cestarji v petek parkirajo asfaltirko in dva valjarja, brez da bi kogarkoli vpra?ali ali kaj podobnega. Ko v ponedljek zjutraj popizdim, ker na parcelo ne more moj dostavnik in moji zidarji kli?em ta plave. Ti so mi povedali, da nimajo pooblastil, ker gre za privat zemlji??e. Aha, kul re?em, torej grem lahko tja in za?gem vse skupaj. A to pa ne so takoj sko?ili. A to pa ne? A za to pa imate pooblastila riti prora?unske? WTF? 40 ton tujega ?elezja na moji zemlji, a ta plavi ne morejo ni?. ?e dobr da mi LAHKO dajo polo?nco ko pelem 55Km/h, bemumast. To, da pa do svoje bajte ne morem, pa ?ude?no nikogar ne briga. Sva?ta.
Karte se bodo premesale, isti kreteni bodo ostali in kaka bo sprememba? Ne bo je. Kdorkoli bo prisel bo najprej delal cistke potem pa nakradit kar se da. Vive le slovenistan.
BANKE FURAJO SVET IN SO KRIVE ZA 99% VOJN KRIZ IN VSEH OSTALIH PPIZDARIJ. Sory vem da boss pa? dela tam, ampak to ne spremeni tega dejstva. Vse ostalo zagovarjanje je nabijanje v 3 krasne.
jaz pa vem da clio (govorim za 1.4 16v) ima zanic zavore , izjemno servoojacane (en pritisk pa dobs feeling, da bo avto potonil, ampak pol ko zacnes parkrat mocneje zavirat pol se preda)
nisem ?e dobil tazga filinga ?eprav se ?e 4 mesece vozim pove?ini s tem jaj?kom. Bom pa zanala?? probal par mo?nih zaporednih zaviranj. Pri treh tega nisem ob?util in je avto res dobr ustavil. Verjetno je marsikaj tudi odvisno od nastavitve servo oja?evalnika, ki daje ob?utek s kako silo je treba brcnit pedal. Dejansko ga mor pri renoldih zlo mal napram drugim znamkam.
Kater avto ima najbolj?e zavore? Pustmo nedostopne bolide za pol mio ? in podoben shit, zanima me ljudski avto (pa NE VW). Odgovori so lahko povsem iz osebnih izku?enj. Men npr zmaga Clio III, k se res ustavi k vkopan pri kteri koli hitrosti, s tem da nima ravno 900kg ampak krepko ?ez tono. Lahko ga teram ?ez ride al pa pani?no sko?im na ?lajf pri 160 km/h ostaja suveren. In Mazda poslu?aj: celo pri 15 colskih gumah bemti, torej ni izgovorov za premajhen prostor. Mazda, ?al pogori in je primerljiva kve?jemu s samokolnico. Verjetno se podobna usoda dr?i skoraj vseh avtov tega velikostnega in masnega ranga. Stalno se pove?uje mo? in te?a vozil, a brez resnih posegov v bremze.
V?asi so kraljevali bavarci je temu ?e tako? A so kak?ni primerjalni testi za dobit?
3. pa ne vem ?e si doma?i uporabnik zakaj sploh uporablja? Nod32 ob malem morju brezpla?nih in dobrih antivirunih programov, kot so Avast, Avg free, live securety essentials itd.
mogoce bom napisal nepopularen odgovor, pa vecina me bo debelo gledala, ampak jaz te programe placam...
ni se mi treba jebat pa se vse mam uradno, sploh pa za tistih 40 eur letno, kokr stane nod32
vsak po svoje jaz ?e centa doslej nisem dal za softwer in ?e se bo le dalo ga tudi ne bom. 40? res ni nevemkaj ?e zadeva deluje. Ponavad pa je tko da pla?a?, potem pa ne dela, potem je pa ko kampokli?e? vse drugo krivo kot njihov produkt.
kako the f*ck noben pass za nod na netu ve? ne dela? Vnesel sem jih vsaj 50, kar sem pa? na?el... ?e najbolj na k... mi gre oken?ek v priponki, kar smatram za kratenje osebne svobode po drugi strani pa razumem proizvajalca... Skratka ?e kdo ve, kako updejtati ta klin?ev NOD... bom vesel.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
dober... iskal sem sicer kazga bolj resnega, pa je bl slaba izbira na netu....
Have a nice and productive day!
Your future depends on it.
Your LIFE… depends on it.
A Klokateer...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani