Sicer pa Massa ni moj tip dirka?a, ima preve? nihanj( od junaka... do bedaka) in premalo agresivnosti, kadar je potrebno!
?e manj pa je moj tip Lojze,ker je preve? naduvan, ?eprav moram priznat, da kdaj odpelje briljantno,samo kaj ko potem na ves glas oznanja, da je bolj?i od vseh,ki so kdaj vozili formulo...
Se strinjam z obema trditvijama. Ampak ker sn pa? Srebrni po du?i,more bit voznik iz tega mo?tva prvak.
Ti?a vun!!
Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
O Don,vidim,da ma? kr G25. Jaz mam ?e Momo-ta,pa sn tudi full zadovolj z njim. Druga?e pa ja,sn prevozo kr precej dirka?in ?e,predvsem pa GTR in GTR2,rFactor,LFS,sn pa tudi Richarda vozo pred ?asom. Tak da ?e se kdaj zmenimo za kaki online,ne bi blo slabo.
Ti?a vun!!
No,itaq bo? ti vleko na stran Ferrarija,jaz pa na stran McLarna. Ampak mislim,da si tudi sam ?e priznal,da Massa ne zna zmagat,?e ne ?tarta v odspredju,medtem,ko se zna Lewis dosti la?je in predvsem lep?e prebijat v odspredje. Pa da ne govorim o vo?nji v de?ju.
Ti?a vun!!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Vse najbolj?e.
Ti?a vun!!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani