Skoči na vsebino
Pojamrajte no malo, ...
Napisano

U?eri sm se vozu z LPP zelencem, ?t. 19, ker pacjent za volanom, skoz gas - bremza, po par km (iz Centra do Toma?evga) sm mislu da bom bruhu in znoru obenem, mislm kera vo?nja! <_<:blink::whatever:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Dons sm meu generalno ?i??enje (no samo dela mojga gradu) in sm zdele hotu mal "preluftat" Dormeote, pa nism najdu klofarja in uporabu kar Slazenger-jev izdelek, pa tut zadeva kar slu?i namenu, no zdej pa me jasno use boli, ker direkt po fikmezzu, ?e tole "serviranje" alla Becker! :P:hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Dons je biu kon?no kr??en vouk, u mal druga?nem smislu! :D

Je pa zadeva precej neprijetna za delo, se mi zdi da je bla GTjka bol?a, al pa sm biu tkt manj?i, no kokrkol, hi?a je hi?a, postla, pa postla! :P

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

Vidu sm eno total zapu??eno in zanemarjeno temno plavo BAF, v bli?ini Labijevga bivali??a, recmo nasprot Gospodarskega razstavi??a, avto stoji ?e lep lep cajt tm, pomoje tut ?e ga kdo pajsne in razmontira, lep cajt neb porajtal! Dando, sej ne da te na karkol napeljujem! <_<:hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

Jz sm biu u soboto zve?er zuni aktiven, na skakalnici v Mostecu in sm se kr mau prehladu, ?eprou sm pr?akvou da bodo ledvice ?ist adio, pa je blo useen kmal bolj?! <_<:D

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

Zdele sm se prmaju iz fakin dela, niti za fikmez ni niti volje niti energije! Komi ?akam d z?nem kej druzga delat, za ve?je denarce, do tkt pa bo useen morala, ?eprou ne vem zkva, sam tko je! <_< :ne vem: :hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.