U?eri sm se vozu z LPP zelencem, ?t. 19, ker pacjent za volanom, skoz gas - bremza, po par km (iz Centra do Toma?evga) sm mislu da bom bruhu in znoru obenem, mislm kera vo?nja!
Kok je lepa ma?inka, to je pa noro, perfektn izgled!
Aja, pod rubriko smeh je pa zato, ker sm probu brat japoncem z ustnic, pa mi nekak ne znese, hihi, zna kdo prevest mogo?e, men so ti mo?i?ki tko sme?ni! :ne vem:
Dons sm meu generalno ?i??enje (no samo dela mojga gradu) in sm zdele hotu mal "preluftat" Dormeote, pa nism najdu klofarja in uporabu kar Slazenger-jev izdelek, pa tut zadeva kar slu?i namenu, no zdej pa me jasno use boli, ker direkt po fikmezzu, ?e tole "serviranje" alla Becker!
Vidu sm eno total zapu??eno in zanemarjeno temno plavo BAF, v bli?ini Labijevga bivali??a, recmo nasprot Gospodarskega razstavi??a, avto stoji ?e lep lep cajt tm, pomoje tut ?e ga kdo pajsne in razmontira, lep cajt neb porajtal! Dando, sej ne da te na karkol napeljujem!
Jz sm biu u soboto zve?er zuni aktiven, na skakalnici v Mostecu in sm se kr mau prehladu, ?eprou sm pr?akvou da bodo ledvice ?ist adio, pa je blo useen kmal bolj?!
Zdele sm se prmaju iz fakin dela, niti za fikmez ni niti volje niti energije! Komi ?akam d z?nem kej druzga delat, za ve?je denarce, do tkt pa bo useen morala, ?eprou ne vem zkva, sam tko je! :ne vem:
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
U?eri sm se vozu z LPP zelencem, ?t. 19, ker pacjent za volanom, skoz gas - bremza, po par km (iz Centra do Toma?evga) sm mislu da bom bruhu in znoru obenem, mislm kera vo?nja!
Dobrodo?li na forumu!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani