Po mojem je Rode tud Katarinco Kresalovo posilu. In ker je Katarinca Rodetu celo podobna v ksiht, to pomeni, da je ona Rodetova h?i, torej je Rode posilu lastno h?i. ?udno da ni zanosila in rodila dvoj?ke.
To, da je Rode poonegavu celo Nata?o Pirc Musarjevo, pa itak sploh ?e noben ne ve.
Rode je kot ka?e orenk jeba?.
Ta je pa dobra.
Lojz poi??i si pomo?.
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Mah ne. Jaz mislim, da ni ni? narobe, ?e se v tej temi tud kaj pove. Tist odgovor: JA al pa NE je spet ena suhoparnost, pribli?no taka, kot ?e ma kak?en foruma? rojstni dan, pol pa vsi drug za drugim ponavljate; Vse najbolj?e, vse najbolj?e, vse najbolj?e, jaz tud, jaz tud itd......to je dolgcajt-se strinjam.
Mora dogajat kaj.
@ uklopko, pa menda nis kaj jezen name?
-se ne strinjam !
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
Fantje, ?e enkrat preberte tisto prvo za?etno temo, zarad katere sem ?e davno tega, to debato sploh odprl!
Zamislite se malo! Ne bo ?kodlo!
Tukaj?nji ?ef verjetno ?e komaj ?aka, da bi se ta tema zaklenila in verjetno tud ve?ina vas to komaj ?aka, saj se preve? dotika va?ih ?oferskih navad.
Jaz mislim da dolo?eno mero off topika nikjer ne ?kodi, ampak vi mene namerno, kao malo speljujete na led, samo, da bi se ta tema totalno zasrala in na koncu zaklenila.
Dejmo se malo hecat, rde?o nit v tej debati, to je divjanje po cesti, pa dejmo vseeno dr?at.
Ste zato?
PS: je pa res, da sem tukaj na vseh ostalih podforumih skoraj povsod BANnan in zato ne morem drugje ni? povedat.
Se strinjam,in mislim da noben ne zameri ?e serje? po temi ,da se to sranje le nana?a na naslov teme
Hja Lojz vsemogo?ni,malo si zamudil za kak?en tvoj podvig katerega si napisal,ker te je tvoj brat Lojz prehitel,ampak je bilo bore malo od njega,zato se predvideva da od tebe ne bo niti pol tega
hehe kdaj pa si nazadnje ker si tako hiter da bi j....!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
celo tako gejevsko sta se ?la! A se je kaj kresalo iskric med vama?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani