Danes sem kon?no sprobal eno zadevo ki me je "matrala" ?e nekaj ?asa.
Uglaunem, pred cca. pol leta sem nabavil za potrebe gradnje (kljuka, da ga ni ?koda itd.) Renault 5 1.6D. Ker je zasnova motorja ?e kar precej stara in temu primerno robustna me je fullll matralo, ?e bi tale zadeva ?la na odrabljeno olje ki se uporablja v gospodinjstvu itd. po doma?e na olje za cvrtje iz friteze.
Malce sem se pozanimal, prebral okoli tega in ugotovil da u bistvu nebi smelo bit problema (celo izumitelj Otto je za svoje motorje predvidel olje kot pogonsko gorivo).
In danes sem zbral pogum in dovolj odpadnega olja, ga prefiltriral in hop v tank. Bottom line, glede na to da tole pi?em v temi pohvalite se vam je verjetno jasno da avto laufa B/P , in najpomembnej?e absolutely for free!
Malce me edino le skrbi kaj bo zjutraj z v?iganjem :ne vem: .........?ivi bili pa videli!
?e samo dejstvo da ve?ina volilcev voli ne za nekoga ampak v stilu kotra nekoga dosti pove o kvaliteti na?ih politikov. Dejstvo je da se je JJ zagnojil folku, zato je tudi izgubil, ravno tako kot se je pred ?tirimi leti Rop, kar je omogo?ilo JJ da pride na ablast.
In zakaj se je toliko zagnojil folku, med drugim tudi meni......to je pa v veliki meri delo ministra Gregorja.....JJ-a je ko?tal 140.000 glasov.....to je celotna javna uprava ki, jo je z novim pla?nim sistemom lepo na suho nategnil.
Jaz nisem volil kontra JJ-a, volil sem kontra njegovih ministrov Bajuk/Mate/Virant..... in takih ljudi, ki so volili po sistemu kot jaz poznam ?e precej.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Danes sem kon?no sprobal eno zadevo ki me je "matrala" ?e nekaj ?asa.
Uglaunem, pred cca. pol leta sem nabavil za potrebe gradnje (kljuka, da ga ni ?koda itd.) Renault 5 1.6D. Ker je zasnova motorja ?e kar precej stara in temu primerno robustna me je fullll matralo, ?e bi tale zadeva ?la na odrabljeno olje ki se uporablja v gospodinjstvu itd. po doma?e na olje za cvrtje iz friteze.
Malce sem se pozanimal, prebral okoli tega in ugotovil da u bistvu nebi smelo bit problema (celo izumitelj Otto je za svoje motorje predvidel olje kot pogonsko gorivo).
In danes sem zbral pogum in dovolj odpadnega olja, ga prefiltriral in hop v tank. Bottom line, glede na to da tole pi?em v temi pohvalite se vam je verjetno jasno da avto laufa B/P , in najpomembnej?e absolutely for free!
Malce me edino le skrbi kaj bo zjutraj z v?iganjem :ne vem: .........?ivi bili pa videli!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani