Ok ne gre o racunalniku ampak o telefonu in sicer o galaxy S2. Malo sem ze brsku po netu pa za1x nism se zaslediu odgovora ki bi ga hotu imet ... fora je da se je pred parimi tedni telefonu mal zalustal in mi dolocenih programov nemore posodobit, tudi slik nemorem odpirati, menjati ozadja, melodije se sicer dajo nastavit samo ko se telefon ugnasne in prizge nazaj je spet use po starem nastavljeno, ko hocem shranit doloceno datoteko mi napise da imam zaklenjen disk. v nastavitvah nikjer ne najdem kje bi to lahko spremenu pa tud po netu ko sem mal brsku da bi telefon rootu bi ga mogu resetirat na tovarniske nastavitve, jest pa nocem izgubit podatkov ki jih imam na telefonu ... ko pa probam naredit backup iz samsung kies pa mi 7/10 stvari noce naredit backup.
Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !!
?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
tele 2 dneva sta bla pestra ... jutr bo pa tud ?e en dan zlo dobr ... spet sm na 4 kolesih ... res da ni mazda je pa ?e zmer japonc ... ampak veseu pa zadovoln iz nakupom sm pa bol k radio pa televizja skup
Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !!
?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Na policijski postaji v Ivan?ni Gorici zazvoni telefon.
"Dabr ve?jer! Frence t'le! Ana kraja b' pr'javu!"
"Kar povejte, bomo takoj zapisali."
"Takule je b'lu: se usjedem u avto, pa vid'm, de mi je nekdu sunu armatura, pa valan, ?altnhejbl, turnceler, ?teuc, radijo, pedal za gas pa za premza, ?ist use!!!"
Policaj vse zapi?e in pove, da ga bodo poklicali, ko bodo kaj vedeli.
A joj, drugi? povej...bom sko?u povpra?at, pa bo? takoj vedel...na?eloma pa stro?ke ne krije direkcija, ampak cestna podjetja ki so odgovorna za pravilno za??ito cesti??...na ?alost pa potem tudi tej sami zmutijo kej... :macek:
vrjamm da mutijo ja sam neki bi blo fajn narest ane ... v skrajnem primeru se obrnem na enga odvetnika pa akcija ... policijski zapisnik je, kraj dogodka in avto sta poslikana in dokumentirana ... jest mislm da bi mogl it skoz sam mam ob?utk da znajo teli mlini mal doug ?asa laufat zato da bi se kej re?il, kokr sm sli?u ko rabjo en dnar izterjat jim ga mor? takoj pla?at v obratnem primeru izterjava ko rabjo oni teb neki izpla?at prej penzijo do?aka? kokr pa ti oni izpla?ajo
bli?nje sre?anje z kamenjem ( beri skalo ) na cesti in zdej mam en kup klicarjenja okol pa po?iljanje prito?b in podobnega sranja da sploh ugotovim kdo skrbi za ta dolo?en odsek ceste in pa kako se bo zdej ?koda na mojem avtu krila ... in sm spet pe?, mazdica me pa doma ?aka da mi jo en cenilc oceni in da jo lahko za?nem nazaj skup spravlat da bo v saj normalnem voznem stanju ker zdej je res komi za silo pa ?e to se pa? ne vozm zarad spro?enih airbagov in pasov + po?ena prednja ?ipa, itd ...
Ni alesica... Zamenja lahko samo prednjo pa zadnjo gumo, vzame ti 45min (20-30krogov), ni komunikacije, ni spekulacije, ni umazane igre (razen ko kdo koga z motorja sklati),... se rabim nastevat?
Navijat morte pa za 46 in 93 (po novem 1)
+1
Huh ja, se kr hiter nabere, vem ko sm za firmo orodje kupval smo bli kr hitr na 600?
ne govor ... ko sva iz kolegom delala pri nekem privatniku iz komende sva v pou ure nabrala za 1500 ? potro?nega materjala in orodj, pa? ?louk je biu zlo slabo zalo?en z orodjem in ostalim materjalom, pa lih premonta?e gum so se za?ele marca in smo mel dela ?ez glavo in prvi teden sva letala okol ostalih vulkanizerjev iskat ute?i in podobno da sva kokr tok normalno lahko delala ... da o orodju sploh ne govorim ko je pri?la sezona ko so kmetje na veliko vozil traktorje ?raufat pa naro?val materjal za balirke in podobno ..
kaj si dal lamelo obnovit? men ni zdr?ala dolgo...
kolega pravi da jo je dou pa jo je meu kr doug ?asa s tem da ni ?paru na gasu ... je pa tko da dobr bo za1x da se vozn na ?iht pa nazaj dokler ne na?param mal ve? pa da grem na mal bl orng rihtanje komplet avta
sklopka ?la v maloro oz. lamela je konkretno za?ela drset ... potisni le?an in ko?ara sta ?e uredu
pol sm pa ?e mislu da bo lamela v petek ?e kon?ana mi kolega sporo?i ?alostno novico da se je majstru ma?ina za netanje lamele pokvarila in tko sm zdej ?e od ?etrtka ve?er brez avta, znaj naj bi bla lamela kon?ana jutri tko da upam da mi do ?ihta rata avto zrihtat
Pilot sporo?a potnikom: "Drage dame in gospodje, letimo na vi?ini 10.000 m, zunanja temperatura je -38°C, na letali??e pa bomo prispeli v petin?tiridesetih minutah."
Nakar pozabi ugasniti mikrofon in re?e kopilotu :
"Zdejle bom spil kavo, pol grem pa tisto ta novo stevardeso na?gat!"
Zardela stevardesa oddrvi ?ez letalo proti pilotski kabini, ko jo na pol poti spotakne Bosanec in ji re?e:
"Đe ?e? kurvo, lepo je de?ko rekao da ?e prvo kafu da popije."
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ok ne gre o racunalniku ampak o telefonu in sicer o galaxy S2. Malo sem ze brsku po netu pa za1x nism se zaslediu odgovora ki bi ga hotu imet ... fora je da se je pred parimi tedni telefonu mal zalustal in mi dolocenih programov nemore posodobit, tudi slik nemorem odpirati, menjati ozadja, melodije se sicer dajo nastavit samo ko se telefon ugnasne in prizge nazaj je spet use po starem nastavljeno, ko hocem shranit doloceno datoteko mi napise da imam zaklenjen disk. v nastavitvah nikjer ne najdem kje bi to lahko spremenu pa tud po netu ko sem mal brsku da bi telefon rootu bi ga mogu resetirat na tovarniske nastavitve, jest pa nocem izgubit podatkov ki jih imam na telefonu ... ko pa probam naredit backup iz samsung kies pa mi 7/10 stvari noce naredit backup.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani