Uf sem jezen. Že cel dan "šraufam" moj wap. Celega sem razkopal, očistil in nazaj sestavil in itak ne dela😐🤨 Nima pritiska. Ima kdo kaj znanja o tem, kako se ga zrihta?
Jaz sam upam da kej privezes smuči in pancarje. Tole zna zelo, zelo grdo poleteti po avtu ob močnem zaviranju.
Jaz vedno v avto smučke in palce vse močno zvežem.
Uf, zadnjič, ko sem šel z vag-om na vrh Krvavca sem dohitel dva e-golfa. Vozila 40km/h in mi pila živce🥵. In "mona jaz" sem se lotil prehitevat tik pred križiščem za menda Stiško vas pri kozolcem in cca. 70km/h direkt v 90° desen ovinek....😬. Pohodil na polno zavoro, obrnil volan v desno, abs in sistem stabilnosti odlično pravilo svoje in začudeno ostal na mojem pasu.
Doma sem moral prav preanalizirat posnetek iz dash camere. Če nebi bilo vse prevezano bi letelo na po avtu.
Dokupiš tole in imaš lahko preko UTPja. Pa še gigabitna povezava je s tremi 3.0 usbji. Izbereš, da pošljejo iz belgije in je v manj kot tednu pri tebi brez davka.
To zdaj "pametno" TV imam v kantini, kjer ne lovi noben gsm signal😁. Žal ne nejdem aplikacije za Telekom, zato pa preko browserja dostopam na TV IN in zdaj lahko vse gledam 😁 pa telefon šeram,....
Moja prva zima z Mazdo CX-5 ... obul sem jo v Continental Wintercontact, ki jih že leta uporabljam na vseh družinskih avtomobilih.
V teh dneh je bila priložnost, da se avto sreča s snegom na cesti. In moram reči, da sem zelo pozitivno presenečen, kako se CX-5 (in gume) obnaša(jo). Zares odlično. Pred leti sem imel nekaj Subarujev in je Mazda občutno boljša na snežnih podlagah. Glavna razloga sta dva: pogon je modernejši od tistih, ki sem jih imel na Subarujih (več elektronike (i-Activsense), kar imajo sedaj tudi novejši Subaruji), hkrati pa je podvozje kar dosti oddaljeno od tak (kar ima kar nekaj prednosti). Pogrešam le sistem za pomoč pri spustu, čeprav me je tudi pri tem pozitivno presenetilo.
Priznam, da nisem pričakoval tako suverene vožnje.
Jaz sem imel na cx-5 zimske Winter Sport5 in ta kombinacija AWD se je tudi meni izkazala za odlično. Brez problema in tudi v višjem snegu vse zamete prebilo skozi.
Tudi zdaj ima take gume na Alhambri 4x4 in se odlično obnesejo do 15 cm snega. Kako bo šlo v višjem snegu pa še ne vem, ker nisem še vozil. Sigurno pa ne tako kot cx5, ker je 10 cm nižja🤔
Našim mehanikom ni dalo mira in so zamenjali zobati jermen in motor je v drugo čudežno normalno vžgal😁. V prvo ne, ker je bilo še nekaj malega polomljenega (kaj ne vem).
To pa je verjetnost 1/1000, da je motor še delujoč....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano (urejeno)
Zdaj sem še enkrat razkopal. Še dobro da imam čas (karantena).
Nič ni videti da bi bilo poškodovano. Je pa umazano. Kaj bi bil krivo?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani