Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano (urejeno)

Zdaj sem še enkrat razkopal. Še dobro da imam čas (karantena). 

Nič ni videti da bi bilo poškodovano. Je pa umazano. Kaj bi bil krivo?

20220119_114311.jpg

20220119_114306.jpg

20220119_114255.jpg

Popravljeno od AmpeR
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Možno. Zanimivo, da 1x ko prižgem dela ok dokler ne ugasnem. Potem pa moram xxx krat ga ugasnit/prižgat in potem začne nazaj pritisk. Bo?!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Uf sem jezen. Že cel dan "šraufam" moj wap. Celega sem razkopal, očistil in nazaj sestavil in itak ne dela😐🤨 Nima pritiska. Ima kdo kaj znanja o tem, kako se ga zrihta?

20220118_200504.jpg

20220118_200447.jpg

20220118_154942.jpg

20220118_153234.jpg

20220118_152911.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
Pred eno uro je Nejc1986 napisal:

Jaz sam upam da kej privezes smuči in pancarje. Tole zna zelo, zelo grdo poleteti po avtu ob močnem zaviranju.

Jaz vedno v avto smučke in palce vse močno zvežem. 

Uf, zadnjič, ko sem šel z vag-om na vrh Krvavca sem dohitel dva e-golfa. Vozila 40km/h in mi pila živce🥵. In "mona jaz" sem se lotil prehitevat tik pred križiščem za menda Stiško vas pri kozolcem in cca. 70km/h direkt v 90° desen ovinek....😬. Pohodil na polno zavoro, obrnil volan v desno, abs in sistem stabilnosti odlično pravilo svoje in začudeno ostal na mojem pasu. 

Doma sem moral prav preanalizirat posnetek iz dash camere:punk:. Če nebi bilo vse prevezano bi letelo na po avtu.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sončna elektrarna
Napisano

Ja vedno več firm se zdaj odloča sončno po shemi px3 zaradi posledice podražitve štroma (omrežnine cca 10% in energije xxx%).

px3 je v osnovi dražja investicija alpa tudi ne, ker so odločajo za montažo panelov brez optimizatorjev in to poceni zadevo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 2 urama je Nejc1986 napisal:

Ja, mislim da je knjižnica tam. Iz smeri AC mimo OMVja po prednostni cesti (desno) in potem čez 50m točno nasproti neke gostilne .

Potem sem tebe videl, kako nakladaš kolo😁

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
dne 30. 12. 2021 ob 15:42 je Nejc1986 napisal:

Uspelo narediti več kot 500km v šestih zaporednih dneh (izziv festive 500). Današnja turca je bila sploh lepa . Primorska in obrobje Krasa.

Screenshot_2021-12-30-15-41-56-67_3bb53944894d9646ec5754b62cc2584b.jpg

Screenshot_2021-12-30-15-40-00-06.jpg

Bravo👏 Kaj si parkiral v Divači pri "Knjižnici"? 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sončna elektrarna
Napisano (urejeno)

Mene bolj na splošno zanima, tisti ki imate, kako ste zadovoljni. Ste imeli kake težave, probleme....?

Sicer podrobnosti, zakonodajo, ...poznam, ker sem "prevzemnik" elektrarn.

Popravljeno od AmpeR
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano
pred 18 urami je Scr3am napisal:

Dokupiš tole in imaš lahko preko UTPja. Pa še gigabitna povezava je s tremi 3.0 usbji. Izbereš, da pošljejo iz belgije in je v manj kot tednu pri tebi brez davka.

Kaj dokupiš? Link?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

To zdaj "pametno" TV imam v kantini, kjer ne lovi noben gsm signal😁. Žal ne nejdem aplikacije za Telekom, zato pa preko browserja dostopam na TV IN in zdaj lahko vse gledam 😁 pa telefon šeram,.... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 6 urami je kacnje napisal:

Moja prva zima z Mazdo CX-5 ... obul sem jo v Continental Wintercontact, ki jih že leta uporabljam na vseh družinskih avtomobilih.
V teh dneh je bila priložnost, da se avto sreča s snegom na cesti. In moram reči, da sem zelo pozitivno presenečen, kako se CX-5 (in gume) obnaša(jo). Zares odlično. Pred leti sem imel nekaj Subarujev in je Mazda občutno boljša na snežnih podlagah. Glavna razloga sta dva: pogon je modernejši od tistih, ki sem jih imel na Subarujih (več elektronike (i-Activsense), kar imajo sedaj tudi novejši Subaruji), hkrati pa je podvozje kar dosti oddaljeno od tak (kar ima kar nekaj prednosti). Pogrešam le sistem za pomoč pri spustu, čeprav me je tudi pri tem pozitivno presenetilo.
Priznam, da nisem pričakoval tako suverene vožnje.

Jaz sem imel na cx-5 zimske Winter Sport5 in ta kombinacija AWD se je tudi meni izkazala za odlično. Brez problema in tudi v višjem snegu vse zamete prebilo skozi. 

Tudi zdaj ima take gume na Alhambri 4x4 in se odlično obnesejo do 15 cm snega. Kako bo šlo v višjem snegu pa še ne vem, ker nisem še vozil. Sigurno pa ne tako kot cx5, ker je 10 cm nižja🤔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Našim mehanikom ni dalo mira in so zamenjali zobati jermen in motor je v drugo čudežno normalno vžgal😁. V prvo ne, ker je bilo še nekaj malega polomljenega (kaj ne vem). 

To pa je verjetnost 1/1000, da je motor še delujoč.... 

Nč ne bo z novo cx-50....

Strošek materiala ne presega 200€. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.