Na linku si lahko preberete, kaj je potrebno storiti, da si prborite dve vstopnici za severino ali pa njen cd, veliko sre?e in u?itkov na koncertu, ?e je komu do tega.
Servis danes ni uspel (napa?n oln filtr so mi dal) je pa za to uspela vo?nja iz Cerknice do Postojne, ?ez ?iri in Trebijo pa Horjul do Ljubljane ?e ve? kot priporo?am, cesta je fantasti?na ovinki bo?anski, vreme pa danes kot namenjeno taki vo?nji (edin sopotnica je ve? kot odlo?no nasprotovala umiku strehe v zadek)
Sej nism vedu al nej objavim tuki, al v predstavitvi, pa sm se odlo?u, da bom tuki, pa bom u predstavitvi pol, ko bojo na avtu U glavnem sm pa vesel, ko radio, da sm kon?n najdu ene men v?e?ne
17" KOSEI RT - Racer
Morm re?t da sm ti fou? (ne kr si kupu feltne, amapak ker si na?u dobre, jst ?e en cajt i??em dobre 15'' za mojo pa ni n? zlo pametnega) lepe so drga?
Sj ne vem a sodi sm ali v jamralnik, kupil olje za motor, zavorno teko?ino olni filter in ?e par malenkosti in dal malo ?ez 50? meni se zdi vredu, pa nove tepihe mam tko da bo lep? zgledal na tleh
Odjavu avto iz prometa (noujo plavi ve? te?il) ABS mi je Hondica sama popravla lu?ka ne svet (pa ni crknla kr k u?gem avto se pr?ge) kok je to fajn avto vse sam poprav
Lahko je samo zmrznil, se je ?e zgodilo, malo vode in nastane led in ne dela.
dvomim, saj je bil avto parkiran v gara?ni hi?i ki je rahlo ogrevana, lih tok da se je sneg ?e vedno stopil, tako da od zmrzali dvomim da je, verjetno bo imel Deeyan bolj prav
ne gre da ?e je dan dobr pa poln smeha da ga neki ne pokvar in pri meni je bil to plavi pildek na poli?ki takoj ko sem skozi vrata stopil, na njem pa seveda moje ime (prou ne da se mi na po?to da vidm kaj mi prometna po?ilja)
EDIT: vse ok, plavim nam n? pla?vou, sam enga avta nism odjavil iz prometa in so mi poslal da ga morm v 15 dneh odjavit
Nabavil sem tole za ugodnih 230? nor je res, dobil telefon iz servisa kjer so mi v garanciji menjali ?ipco, in sedaj sem ?e zalepil ?ez unvisible sheeld da se mi ne spraska, tko da bo telefon?ek stal do ju3 pri miru. cel dan delal neumnosti tako v slu?bi kot druga?e tako da je bilo smeha danes dovolj.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani