Skoči na vsebino
Internetni ponudniki
Napisano

Do danes mi niso po?timali NI?ESAR, iz "preventive" (da res ne razfukam tv) bom gledal fuzbal z Braćo en ?tuk ni?je, kjer imam klasi?no anteno na strehi in tisto ?ude?no ?katlico Dvbt, ki daje FENOMENALEN signal, mamujimjebm!!! :jupiii::hudicek::vskalo:

No tole sem jim sedajle napisal, ker so mi nekaj napisali, da bojo po potrebi menjali neko opremo itd.;

Pozdravljeni!

Do danes niste postorili NI?ESAR. Iz tega razloga o?itno ne bom mogel gledati tekme Slovenija:Srbija!!! Siol Trio me je res totalno navdu?il (upam da ste dojeli sarkazem v teh besedah). Zanima me, kdaj se bo zadeva sanirala???

LP!

Borut

Ekhm 2 strani nazaj pa

6 Aug 2010, 14:16 Objavljeno #9

Jz sm tut bl seljak, pa mi baje druzga ne preostane kokr Siol (Trio paket), ampak kar se pa delovanja ti?e, je pa ?pica

Kako se je lahko naenkrat spremenil. Jaz bi reku al so naenkrat velik naro?niko dobil (dvomim), al so te pa z nekje odstranili in te pretaknili kam drugam.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Internetni ponudniki
Napisano

Eh... jest sem enkrat 30min ?akal ko sem klical en support v Ju?no afriko. <_<

Mene Siol sam ?ivcira s temi navitimi cenami. Sam na mojmu koncu skor druzga porviderja nimam.

Sem se pa spomnu, da ne vem zakaj mi zara?unavajo 4mb, ?e imam naro?en samo 2mb..

Morm ?e enkrat tele papirje pregledat.

Da nima? kak star paket :). Par let nazaj si si na servisnih straneh hitrost sam popravu.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Internetni ponudniki
Napisano

Sej na Siolu je tud tabla kjer vidi? kolk ?asa ma ?e kdo stranko kolk jih je ?e na ?akanju- sam tam ?teje da ?imve? klicev sprejme? TO je glavno sprejeti klici, nabulirat ja sej bo pa loh mate popust pa mate reklamacijo- no ene 10 posto ?tudentov se trud sam tisti ponavad ne ratajo redno zaposleni. In ne ne nabijam delal tam 3 leta brrrrrrrrrrrrrr

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Oslabitev je prakti?no odpis oz. zmanj?anje pri?akovanih prihodkov, v va?em primeru pa? najverjetneje zaradi gradbincev in prevemov oziroma slabih zavarovanj. Kaj to?no je pojem rezervacije ne vem, nisem ekonomist. Na prostem trgu bi pa? imeli izgubo in verjetno neizpla?ano kako pla?o) tako je v na?em podjetju :closedeyes: , vi se pa pa? dokapitalizirate. Tle lahko obra?amo pojme, ampak na koncu je tko da vas re?uje dr?ava, mi pa se sami. Pa ne spet razumet tega kot nek napad, mi bi bli tud vaseli kake dokapitalizacije.

Ho?em sam povedat da ni zmeraj tolk enostavno ja minus je zapri firmo. Bi pa verjetno tud pri nas popizdeval ?e bi direktor nek nov S8 ali pa kako 7 al pa S kot je blo po vseh gradbenih firmah, na poslovanju pa rupa. Je pa dejstvo da va?e slabe poslovne odloćitve pokriva dr?ava, na?e pa mi sami z zamudo pla? :angry: na ?alost.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

to?no tako, zakaj se matra, ?e ni profita -zapri pa je stvar re?ena ne pa da so?utje pri slabo pla?ani raji vzbuja. Eni so res ogabni. :angry2:

Khm, a to bi veljal pol tud za tvojo firmo btw :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ja ?e huj? je , ko se ti kot alternativa 20 letnim pijavkam pojav Manca Ko?ir, ki je en ?enski pribli?ek samov?e?nosti Turka, pa Plut in ostali. ?e bi bil un Han?ek sam bi ?e reku ajd..tko pa. Pomoje bo res treba za?et na polno abstinirat ta jajca.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zavareovalnica Maribor
Napisano

Jaz mam pri njih zavarovano bajto. Lani sem ?e avto osnovni, stekla, lu?i in parkiri??e. Peljal letos k cenilcu: leva tran udarec v blatnik(klepanje in li?anje), druga stran vdrta(to?a efekt popravilo), na voznikovi ?ipi 5 mm okrogla vdrtina (menjana prednja ?ipa). Hotel so mi ?e odbija?e prelakirat pa sem reku bomo drug let ?e ne bo ni? drugega. Poslali prijavo, ZM odobril. Nobenga problema. Sicer imam sedaj problem, da ko ugasnem avto se mi nekorisni displaj dvigne za 1 cm. Bomo mel eno reklamacijo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Eh no ja, ?e bi celotnega Mikstona special prebral bi vedel, da je bil na drugi strani prvi operativec Hu?i ku?i mena Drago Kos. Pa ja ne misli?, da ima samo JJ take prijeme.

Tega noben ne tdi da je Hu?i nedol?en. Sam JJ se pa vedno dela da ga drugi potunkajo, on je vedno nedol?en. Sam ?e ?akam da pove da pred Ur?ko ?e ni mel nobene.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ah bu?e. Tam delajo isti ljudje kot so ?e policiji. ?e bo? ti ?el ne vem iz banke v zavarovalnico delat kot IT bo nekaj ?ist drugega al kaj. Tale komentar za NPU je pa mal out pomoje no

Najel so neopremljen prostor za visok denar. Kadar je visoka najemnina za nek prostor ti bo vsak resen podjetnik povedal da je bolj?e iti v finan?ni lizing in je prostor tvoj. ?e pa verjame? argumentu da je prednost tudi ta da prostor ni opremljen in ga lahko opremi? po svojih ?eljah... lej to ne pije vode po doma?e

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Drugi del dopusta v termah ?ate?, ?e dober da nimajo sam zunanjih bazenov, za zjokat. Ko zdele pomislm na Lu?k :vskalo: o Kajfe? in na planet ko se pregrva :vskalo::vskalo: .Prav ?tudiram ?e ne bi v brunarci termoakumulacijsko v?gal

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Brisa?a ki jo zmo?i? za pod pajsko, deodorant in suha majica si kot nov....skor

Dobra :bravo:

Uf ve? kolikokrat sem jaz na Kotnikovo kolesaril iz medvod - ampak seveda je treba imeti mo?nost tu?a :glare:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

A do pisarne gre? pe? jures :hudicek:

Jaz bi dodal raj predvidevanje kot prilagajanje

Se opravi?ujem napa?nemu izrazu. :notworth: Hvala za popravek.

Vendar vseeno, doma?in (tudi, ?e gre le 100 m stran na kavo), ne dela gne?e v svojem kraju, ampak jo pri?leki, on se pa? vozi po doma?em kraju in nikogar ne zanima kam in kako.

Pa no?em pametovati in se kregati z nikomer, vendar me ujezi, ko nekdo posplo?uje in re?e "Ljubljan?ani ne znajo vozit", sem pa? Ljubljan?an in potemtakem to leti name. In ker si vozni?ke izku?nje ne nabiram le v Ljubljani temve? tudi v kak?nem ve?jem mestu (Pariz, Milano, Frankfurt,...), vem, da tako zani? voznik pa res ne morem biti. V glavnem najve?ja stvar, ki sem se jo nau?il je prilagajanje in tega je na?alost nesposobnih veliko voznikov.

Pa ?e enkrat povem, kot sem so?olcu v srednji ?oli (20 let nazaj), ko mi je pametoval kako imamo v Ljubljani smog in slab zrak... in sem mu samo rekel, da lahko takoj "spoka kufre" in gre domov, ?e mu ni kaj v?e?, da ga nih?e s pi?tolo ne zadr?uje v Lj., komur ni v?e? promet v Ljubljani naj se pa? ne vozi po njej. ?e ne, pa naj ne jamra.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gen-I al Petrol
Napisano

Elektro gorenjska paket vedno porabim kar rabim je tle nekje kot geni :D . Lahko preveri? v tem paketu ni vi?ka na porabo, edin javljat mora? sproti vsak mesec kar je samo plus B)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.